Įkraunama...
Įkraunama...

Maclaren vežimėliai

ačiū mergytės 4u.gif būtų mūsų parduotuvėse tas techno XT, nuvažiuočiau, apžiūrėt, o dabar viskas iš aprašymų, tai todėl ir klausimų daug. blush2.gif

tiesa, dar dėl stogų man pasufleruokit - XLR arba Classic XT - jie irgi taip žemai žemai nusileidžia, kaip maclarenų puslapyje techno XT modeliuko? nes kažkodėl tik šio modeliuko stogas pavaizduotas šonu žiūrint taip žemai nuleistas, o kitų - ne. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Geikutux @ 2007 11 23, 12:10)
Classic XT veziojam 18kg dvimeti smile.gif Draugai 20kg  dukra su techno classic XT...

Neabejoju, kad išlaiko drinks_cheers.gif Tikrai tvirti vežimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2007 11 23, 13:22)
ačiū mergytės 4u.gif būtų mūsų parduotuvėse tas techno XT, nuvažiuočiau, apžiūrėt, o dabar viskas iš aprašymų, tai todėl ir klausimų daug. blush2.gif

tiesa, dar dėl stogų man pasufleruokit - XLR arba Classic XT - jie irgi taip žemai žemai nusileidžia, kaip maclarenų puslapyje techno XT modeliuko? nes kažkodėl tik šio modeliuko stogas pavaizduotas šonu žiūrint taip žemai nuleistas, o kitų - ne.  g.gif

Musu techno classic stogas nusileidzia zemai, zemai smile.gif Ji pirkau Klaipedos vaiku mieste.
Atsakyti
jau greit turėčiau turėt maclareną. žadėjo parvežt.

o tai kuo Classic nuo techno apskritaitada skiriasi? g.gif

mamos, aš šiandien žiūriu žiūriu pro langą ir galvoju, o jūs su Maclarenais tokiu oru gatvėmis pravažiuojat? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2007 11 30, 17:33)
jau greit turėčiau turėt maclareną. žadėjo parvežt.

o tai kuo Classic nuo techno apskritaitada skiriasi? g.gif

mamos, aš šiandien žiūriu žiūriu pro langą ir galvoju, o jūs su Maclarenais tokiu oru gatvėmis pravažiuojat? g.gif  blush2.gif

Na jei ne per arimus vaziuot reikia biggrin.gif tai pravaziuojam
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2007 11 30, 15:33)
mamos, aš šiandien žiūriu žiūriu pro langą ir galvoju, o jūs su Maclarenais tokiu oru gatvėmis pravažiuojat? g.gif  blush2.gif

jei šaligatviai nuvalyti tai jokių problemų,per pusnis jau būtų sunkiau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Geikutux @ 2007 11 30, 16:07)
Na jei ne per arimus vaziuot reikia biggrin.gif tai pravaziuojam

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
As tai vakar su XT per pusnis miske vazinejau lotuliukas.gif Jei jau negaledavau i kalna uzstumti, tai vezima palenkdavau (priekiniai ratai pasikeldavo) ir be jokio vargo uzvaziuodavau mirksiukas.gif XT ratai visai nemazi - man vienas is svarbiausiu kriteriju buvo perkant (aisku ir svoris) thumb_yello.gif
Atsakyti
mamukai SOS
ar lt yra MacLaren atstovybė, mes nudrožėm savo galinius ratukus, noriu pasikeist.
lix vežimai ir kelionėje ir parduotuvėse
Atsakyti
radau truputi laiko ir paskaitin4jau, tai radau kad ir LT juos parduoda, reiks bandyti užklausti dėl atsarginių detalių, o mūsų ratukai visai nudilę - KOvinis vežimas thumbup.gif:
Atsakyti
KAZKURIOJ INTERNETINEJ PARDUOTUVEJ SKAICIAU,KAD PARDAVINEJA IR LIETUVOJ,TIK NEBEZINAU KOKIOJ doh.gif
Atsakyti
OI,SORRY,ZIURIU CIA VISOS VISKA ZINO doh.gif BISKI NEPATAIKIAU I TEMA doh.gif doh.gif doh.gif biggrin.gif .PERDON 4u.gif
Atsakyti
Labukas,maclarenu myletojos. Pradejau rinktis sketuka savo merginai. Labai vilioja Maclarena.Gal kas zinot, kur ju galima pigiau isigyti? Kazin ar apsimoka siustis is UK ar Amerikos?
Atsakyti