Įkraunama...
Įkraunama...

Maclaren vežimėliai

QUOTE(Kačia @ 2007 11 13, 20:32)
Arteja ziema. Vis pamastau ar nevertetu savo Maclarenui (techno XT) koju uzklota isigyti g.gif vis neapsisprendziu ar ne pe rmazas jis mums bus g.gif (nes forume skaiciau kad lyg (bijau suklysti blush2.gif ) Peg - perego vezimeliu uzklotai didesniam vaikui yra mazi) Gal kas turit, patarkit  ax.gif

jei vaikiukas nemažas tai tikrai gali būt tas užklotas ir per mažas,aš ir norėjau pirkti,tai gerai,kad pardavėja buvo sąžininga,pati pamatė ir sako,kad mus šis užklotėlis jau per mažas...mes ir buvom panašaus amžiaus kaip taviškis mirksiukas.gif
Atsakyti
mergytės, patarkit please:
1) koks pagrindinis skirtumas tarp XT ir Classic modelių?
2) kas pirkot neseniai, kiek jie Kotrynoj kainuoja? blush2.gif
3) kažkas poste minėjo ir kuitą vežimuką Inglesina - jei turit tos firmos skėtuką, gal galit palyginti su Maclarenu?

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzde @ 2007 11 14, 10:02)
jei vaikiukas nemažas tai tikrai gali būt tas užklotas ir per mažas,aš ir norėjau pirkti,tai gerai,kad pardavėja buvo sąžininga,pati pamatė ir sako,kad mus šis užklotėlis jau per mažas...mes ir buvom panašaus amžiaus kaip taviškis mirksiukas.gif

Tai kad TX užklotų neteko Lietuvoj matyt schmoll.gif Tik Classic vežimėliai su užklotais buvo Kotrynoj smile.gif Nebent visai neseniai užsivežė g.gif
Mes turim tą Maclaren voką- užklotą, specialiai TX modeliui, tai maniškis 2 metų (94cm) tilpo tongue.gif Tik kad neprireikė mums jau. Classic užklotai mažesni, bent jau kiek su saviškiu lyginau ax.gif

Atsakyti
Reali foto, kaip su uždangalu atrodo smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2007 11 14, 13:03)
mergytės, patarkit please:
1) koks pagrindinis skirtumas tarp XT ir Classic modelių?
2) kas pirkot neseniai, kiek jie Kotrynoj kainuoja? blush2.gif
3) kažkas poste minėjo ir kuitą vežimuką Inglesina - jei turit tos firmos skėtuką, gal galit palyginti su Maclarenu?

ačiū 4u.gif

Turim Inglesina swift ir Classic maclaren. Inglesina musu nesunaikinama, tikra to zodzio prasme, jau nusibodo ir apsitrynus nerealiai, bet tvirtumas thumbup.gif :supe(5 metu vaika kartais pavezam ir nieko) Tai vis dar prilaikom. Maclaren turim trumpiau, tai baisoka prisigirti, kol kas viskas su juo thumbup.gif. XT ir classic didelio skirtumo nematau, vaziuokle tokia pati abieju modeliu, ai classic apildoma ciuzineli, uzklota turi. Siaip is pradziu ieskojau XT, bet kadangi Kotryna jo neturejo ir neplanavo tureti, o mums reikejo, tai isigijom classic.
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2007 11 16, 10:19)
Tai kad TX užklotų neteko Lietuvoj matyt  schmoll.gif  Tik Classic vežimėliai su užklotais buvo Kotrynoj  smile.gif Nebent visai neseniai užsivežė  g.gif
Mes turim tą Maclaren voką- užklotą, specialiai TX modeliui, tai maniškis 2 metų (94cm) tilpo  tongue.gif  Tik kad neprireikė mums jau. Classic  užklotai mažesni, bent jau kiek su saviškiu lyginau  ax.gif

aš ne LT ir žiūrėjau pirkti mirksiukas.gif mano irgi TX modelio vežimukas tik be užkloto...kaip pirkau nebuvo su užklotais verysad.gif tai todėl ir ieškojau pirkti atskirai,ale,kad manąjam per mažas jau buvo...
Papildyta:
QUOTE(Geikutux @ 2007 11 16, 16:28)
Maclaren turim trumpiau, tai baisoka prisigirti, kol kas viskas su juo thumbup.gif.  XT ir classic didelio skirtumo nematau, vaziuokle tokia pati abieju modeliu, ai classic apildoma ciuzineli, uzklota turi. Siaip is pradziu ieskojau XT, bet kadangi Kotryna jo  neturejo ir neplanavo tureti, o mums reikejo, tai isigijom classic.

labai tvirti vežimai,mes du metus važinėjamės su XT diena iš dienos thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
//Savo XT vezima pirkau ne Lietuvoje, o uzklotelio, kiek domejausi, Lietuvos parduotuvese nera. Bandysiu parsisiusti, todel noriu issiaiskinti, ar ne per mazas. As galvoju ne vokeli-uzklota, nors jis labai graziai nuotraukoj atrodo, o tik koju uzdangala pirkti ax.gif

Savo XT vezima pirkau ne Lietuvoje, o uzklotelio, kiek domejausi, Lietuvos parduotuvese nera. Bandysiu parsisiusti, todel noriu issiaiskinti, ar ne per mazas. As galvoju ne vokeli-uzklota, nors jis labai graziai nuotraukoj atrodo, o tik koju uzdangala pirkti ax.gif O kiek taviskis uzklotas kainavo g.gif
Atsakyti
Paziurejau internete, kai vien tik uzkloto kojom neradau schmoll.gif Buvau isitikinusi kad tokiu yra doh.gif Kiek maciau, tai tik vokeliai - uzklotai. Labai graziu maciau su kailiuku :wub
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2007 11 17, 15:56)
Paziurejau internete, kai vien tik uzkloto kojom neradau schmoll.gif Buvau isitikinusi kad tokiu yra doh.gif Kiek maciau, tai tik  vokeliai - uzklotai. Labai graziu maciau su kailiuku :wub

Techno XT ir aš nemačiau kojų uždangalų, tik vokelius-uždangalus ax.gif
Classic modelis iškart eina su kojų uždangalu ir patiesimu smile.gif
Maniškis 40 svaru smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristtute: 17 lapkričio 2007 - 16:12
ačiū už info, gal dar kas paprotins - 2006 ir 2007 metų XT kuo nors išskyrus spalvas skiriasi, ar ne? 2006 gražesnės man spalvos... rolleyes.gif
Atsakyti
ir dar klausimėlis, o to buomelio nepasigendat? g.gif visgi prideda jis saugumo...hmm...
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2007 11 17, 23:45)
ir dar klausimėlis, o to buomelio nepasigendat? g.gif visgi prideda jis saugumo...hmm...

tikrai ne schmoll.gif tvirtai gi pririsega mirksiukas.gif
Atsakyti