Įkraunama...
Įkraunama...

Maclaren vežimėliai

QUOTE(samilte @ 2009 03 13, 10:19)
Jau renkiesi vezimeli  bigsmile.gif  Ka dar be maclareno galvoji?

Jo, jau pats laikas. Daug skaiciau, daug klausinejau ir kasdien nuomone keiciasi...Jau buvau linkusi pirkti visa sistema is triju daliu, Quinny turbut, bet vakar vel pasiskaiciau, kad tad sistema nereikalinga ir vel grizau prie minties apie Maclarena XLR....
Nezinau, kazkaip labai sudetinga nuspresti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kate25: 13 kovo 2009 - 15:24
siandien maciau pavasariskame Vilniuje bent 5 Maclarenus smile.gif)
o viena mamyte su XT suzavejo - prisiderintus pilka paltuka prie vezimelio ir vaikutis toks grazus jame.....ech.........smile.gif))) dziaugiuosi:)))
Atsakyti
Gal mane matei biggrin.gif bigsmile.gif Kaip tik vakar vazinejom ir palta toki turiu, biggrin.gif biggrin.gif ir XT biggrin.gif biggrin.gif . ..
Atsakyti
QUOTE(Geikutux @ 2009 03 15, 11:46)
Gal mane matei biggrin.gif bigsmile.gif  Kaip tik vakar vazinejom ir palta toki turiu, biggrin.gif  biggrin.gif  ir XT biggrin.gif  biggrin.gif . ..

GAL:))) jei tavo vaikis blondinas melynakis ir tu simpatiska sviesiaplauke:)))
Atsakyti
QUOTE(Geikutux @ 2009 03 15, 11:46)
Gal mane matei biggrin.gif bigsmile.gif  Kaip tik vakar vazinejom ir palta toki turiu, biggrin.gif  biggrin.gif  ir XT biggrin.gif  biggrin.gif . ..

ooo bigsmile.gif fainiai... sutapimai
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Merginos, Maclaren'ai - jėga!!! Jungiuosi į Maclarenų fanų ir "vartotojų" būrį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2009 03 16, 19:26)
Labas vakaras  4u.gif
Merginos, Maclaren'ai - jėga!!! Jungiuosi į Maclarenų fanų ir "vartotojų" būrį  wub.gif

miela malonu matyt biggrin.gif

merginos, pradejo girgzdeti ratai g.gif ,gal zinot, kuo patept? kad beleko nepritepciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2009 03 16, 19:42)

merginos, pradejo girgzdeti ratai g.gif ,gal zinot, kuo patept? kad beleko nepritepciau blush2.gif

Tepk su WD40 mirksiukas.gif, degalinėse būna.
Atsakyti
QUOTE(Verdaina @ 2009 03 16, 23:07)
Tepk su WD40  mirksiukas.gif, degalinėse būna.

WD40 galima nusipirkti ir Senukuose ax.gif
Kai šiandien pirkau vežimėlį, pardavėjų klausiau, kada reikia tepti profilaktiškai, apskritai, kokią "profilaktiką" atlikti.. tai į mane jos pažiūrėjo, kaip į marsietę.
Man džiugiausia, kad pumpurėlis šiandien namie vežimėlyje sėdėjo ir krykštavo. Ryt pirmasis bandymas važinėtis lauke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2009 03 16, 20:42)

Mums girgzdantis toks naujas atvaziavo. Su WD supurskiau bet ten nelabai aisku kur purkst, bet mazdaug kur skylutes stengiaus i vidu pataikyt ir "pagijo" thumbup.gif
Jau visas Maclaren klubas susidaro thumbup.gif
Jei bus antras vaikas.. lengviausias dalykas bus issirinkt vezima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2009 03 17, 00:10)
WD40 galima nusipirkti ir Senukuose  ax.gif
Kai šiandien pirkau vežimėlį, pardavėjų klausiau, kada reikia tepti profilaktiškai, apskritai, kokią "profilaktiką" atlikti.. tai į mane jos pažiūrėjo, kaip į marsietę.
Man džiugiausia, kad pumpurėlis šiandien namie vežimėlyje sėdėjo ir krykštavo. Ryt pirmasis bandymas važinėtis lauke  ax.gif

aciu uz patarimus, kazkur masinoj voliojosi tokis purskalas, pabandysim bigsmile.gif
o kur pirkai vezimuka, kad tokios pardavejos, bijancios "marsieciu"? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2009 03 17, 08:41)
aciu uz patarimus, kazkur masinoj voliojosi tokis purskalas, pabandysim bigsmile.gif
o kur pirkai vezimuka, kad tokios pardavejos, bijancios "marsieciu"? lotuliukas.gif

Pardavėjos ne bijo marsiečių, jos jų tik nematę buvo iki mano apsilankymo vakar lotuliukas.gif
Atsakyti