Maclarenu klubas geguzes 19-20 busim Vilniuj
gal bandom planuotis???
visos tos, kurios ne is Vilniaus, paziurekit, ar galesit, ir "uzbukinam" ta diena
O as save susilaikau nuo vokelio pirkimo ir taip kiek islaidavau, kol gavau vezima Bet mes jau 1 metai ir 2 men, tai dziaugiuos, kad vaikiukas mano lauke nenori labai daug vaiksciot - pavagsta, o isimtas is vezimo stovi kaip ibestas. Na kartais pavaiksto bet seip... isigijom tai pries pora menesiu... o gal cia vezimas labai patogus vaikui ir nori sedet jame
[/quote] o mes igijom kailini vokeli per skelbiu.lt nebrangiai visiskai ( originalus, deluxe maclaren) ir dar perkant buvo XLR priklausantis vokelis, tai jei tuoj pavasaris, kailinio nereikes ai, kitiems kita ziema parduosim
na musiskis irgi nemego pries tai pirktame sedeti, o sitame sedi kaip karalius:)
aisku, dar sviezias tas musu pirkinys, siandien daugiau leisim MB palakstyt ir isbandyt, juk laisvadienis
ziuresim ka vyriskoji puse pasakys
Radau nebrangu maclareno voka kazin, kodel tik 25 lt?
vokas
Bet man labai idomu, ar patogiai tvrtinasi tie vokai. Pas mus dirzai - petnesos tai neatsisega per viduri tame knopkiuke, o reikia ten per atlosa "ismontuot". Turbut pas jumis irgi taip. Ar patogu ji ten taip? Ar jau didenis vaikas tilptu i voka?
vokas
Bet man labai idomu, ar patogiai tvrtinasi tie vokai. Pas mus dirzai - petnesos tai neatsisega per viduri tame knopkiuke, o reikia ten per atlosa "ismontuot". Turbut pas jumis irgi taip. Ar patogu ji ten taip? Ar jau didenis vaikas tilptu i voka?
QUOTE(minimaus @ 2009 03 09, 18:50)
Man ir XLR per daug griozdiskas pasirode, tuo labiau kad mes vairuojam Quest Sport, bet maniskis ten puikiai telpa ir labai megsta juo vaziuot
Mes irgi norim Quest sport, bet kiek bebandytume pirkt is Anglijos per internetines parduotuve, vis neturi, saraskino kontoros, gal zinot per kur garantuotai galima nusipirkt ir nebrangiai?
QUOTE(samilte @ 2009 03 11, 11:28)
Radau nebrangu maclareno voka kazin, kodel tik 25 lt?
vokas
vokas
na ziurint kokio dydzio vokas ir koks mazius:)
musiskis yr 76 cm ir 12 kg, tai su kombinezonu vos vos telpa, na uzsegam:))
bet jis tik 9 men. ir be batuku ir musu vokas kailinis, taip kad reikia matuoti.
jooo, tie pakeitimai reikalauja laiko, bet vokai tinka musu LT klimatui, kur KAZKADA turi ateiti pavasaris:)
QUOTE(Egliene77 @ 2009 03 11, 22:04)
na ziurint kokio dydzio vokas ir koks mazius:)
Turiu ir as universalu Maclaren voka, tai jis man toks siaurutis atrodo, bandziau ikist savo maziuka, kai jam bvo 8 men, tai labai jau ispraustas atrode (cia as i savo MX3 dejau). Turiu kailini univeralu is vaikams.eu, tai daug platesnis ir didesnis.
Dabar laukiu naujausio Techno XT, vis per tuos anglus, sako, kad turi, paskui isaiskeja, kad neturi, uzsako, pazada i parduotuve atvezti penktadieni, neatveza. Gal jau kita savaite turesiu, oi kaip laukiu nesulaukiu
Man XT nei XLR priimtinesnis vien svorio atzvilgiu, Aisku, jei pries tai turi vezima- tanka 15 kg, tai gal ir nera jokio skirtumo, bet kai vezimas 9.8 kg, norisi, kad butu kuo didesnis skirtumas svorio atzvilgiu
Dar bandziau voka maclareno pirkti per ebay, bet ten nesamone kazkokia. Arba nesuncia i LT arba sukelia kaina iki 40 £. Dar karta isitikinau, kad keistuoliai tie anglai,jei gali uz deveta moketi 40 £, tai gali nauja ir uz 50 £, ar ne taip?
QUOTE(estetė @ 2009 03 11, 18:21)
Mes irgi norim Quest sport, bet kiek bebandytume pirkt is Anglijos per internetines parduotuve, vis neturi, saraskino kontoros, gal zinot per kur garantuotai galima nusipirkt ir nebrangiai?
nebrangiai tikrai nebus:) juk geras daiktas
o siaip tai is mothercare.co.uk galima bandyt gi.
arba per ebay.de - ten buna neblogu pasiulymu
sekmes!
Turiu ir as universalu Maclaren voka, tai jis man toks siaurutis atrodo
jo, neplatus jis tikrai, ilgiem ir siauriem vaikam tiktai )
Dabar laukiu naujausio Techno XT, vis per tuos anglus, sako, kad turi, paskui isaiskeja, kad neturi, uzsako, pazada i parduotuve atvezti penktadieni, neatveza
aha, geri fruktai jie, man irgi neatveze, nors bapkes nusiraso greit
Dar bandziau voka maclareno pirkti per ebay, bet ten nesamone kazkokia. Arba nesuncia i LT arba sukelia kaina iki 40 £. Dar karta isitikinau, kad keistuoliai tie anglai,jei gali uz deveta moketi 40 £, tai gali nauja ir uz 50 £, ar ne taip?
jo, man irgi jie keisti, pvz, buna, kad kazkas nuperka biski naudota vezima keliais svarais pigiau ar brangiau, nei yra nauju mothercare.com
as irgi dziaugiuosi, kad naujo voko nepirkau, nes kitai ziemai, klausimas, ar itilpsim, o kai naudosim pusmetuka ar maziau, tai tikrai negaila tu keliu lt
visos tos, kurios ne is Vilniaus, paziurekit, ar galesit, ir "uzbukinam" ta diena
nebukinam nieko, argi visos zinom, kokie bus planai- gal kokius masazus vaikui paskirs ta diena, gal vaikis sirgs, geriau likus porai dienu, cia susikalbesim
Labukas,
Niekaip nenusprendziam, koki vezimeli pirkti...
Klausimukas - skaiciau, kad ant Maclaren Techno XLR remo galima uzdeti automobiline kedute. Gal kuri zinot, ar tai tiesa ir jei tiesa, kokia kedute tinka?
aciu
Klausimukas - skaiciau, kad ant Maclaren Techno XLR remo galima uzdeti automobiline kedute. Gal kuri zinot, ar tai tiesa ir jei tiesa, kokia kedute tinka?
aciu
QUOTE(Kate25 @ 2009 03 12, 16:37)
Labukas,
aciu
aciu
sveika, ziurek pas jus valstijose visko yra )
http://www.maclarenb...ew/162/88888908
kiek zinau, tai Recaro autokedute uzsideda, kazkada ir youtube maciau vaizdeli, bet praktiskai nesu realiai niekur macius
Papildyta:
nebukinam nieko, argi visos zinom, kokie bus planai- gal kokius masazus vaikui paskirs ta diena, gal vaikis sirgs, geriau likus porai dienu, cia susikalbesim
[/quote]
uzbukinam, vadinasi "prisiminti" reikia, kad GAL kazka nuveiksim:)
QUOTE(Egliene77 @ 2009 03 12, 17:16)
sveika, ziurek pas jus valstijose visko yra )
kiek zinau, tai Recaro autokedute uzsideda, kazkada ir youtube maciau vaizdeli, bet praktiskai nesu realiai niekur macius
aciukas dabar jau viska suprantu.
tik idomu, kaip ta kedute uzsideda. ten raso, kad komplektacijoj bus adapteriai...
QUOTE(Kate25 @ 2009 03 12, 18:30)
tik idomu, kaip ta kedute uzsideda. ten raso, kad komplektacijoj bus adapteriai...
Saip i komplektacija dedasi adapteriai, bet paziurek, ar tikrai, nes USA ir EU rinkai skirtingai daro. Kiek maciau, pvz. XT kitokia komplektacija USA yra, neieina paminkstinimai peciams ir dar kazkas. Aisku, aksesuaru pasirinkimas didelis, yra net to, ko pas mus EU nera
QUOTE(Egliene77 @ 2009 03 12, 18:16)
uzbukinam, vadinasi "prisiminti" reikia, kad GAL kazka nuveiksim:)
QUOTE(Kate25 @ 2009 03 12, 18:30)
Jau renkiesi vezimeli Ka dar be maclareno galvoji?