Įkraunama...
Įkraunama...

Maclaren vežimėliai

QUOTE(voveriena @ 2009 03 07, 21:04)
aciuks, Verdeina 4u.gif
Bet spalva man netiktu, bo pilkas vezimas pas mane,  kaip atrodytu sokoladinis vokas g.gif  be to, nenorejau su kailiu, nes toks tik ziemai tinka, o man reik ir rudeniui, ir pavasariui, be to , mano mergina silumos nemegsta ax.gif

As nusipirkau  is SM, padeveta, kur Egliene buvo nuorodele imetus ( aciu jai uz rupesti). Juodas, nelabai storas, man kaip tik:) Tik nervina, kad kai sulankstau vezima, istepu voka ratu purvais doh.gif  rolleyes.gif , dar nezinau, kaip sita problemele sprest g.gif

Jau kelis sykius buvom i gatves islekusios, nu  super vezimas, isimylejau wub.gif
O dizainas tai be zodziu, nes tie zaisliniai ale Chico, juoka kelia.. Nu gal ir tinka mamom su ruzavais sijonais, bet kaip as, is paziuros valkatu valkata, su tokiu atrodyciau  g.gif  biggrin.gif

gerai, kad nusipirkai voka:) biggrin.gif
beje, kai sulankstau vezimuka, ir mano vokas issitepa, tad atsargiau reikia ir tiek.
tie purvai jau greitai turi baigtis:) mirksiukas.gif

o su kokiu tu lakstai?? unsure.gif
Atsakyti
gerai, kad nusipirkai voka:) 
beje, kai sulankstau vezimuka, ir mano vokas issitepa, tad atsargiau reikia ir tiek.
tie purvai jau greitai turi baigtis:)

" lakstau" su maclaren xt wink.gif
Dabar neisivaizduoju, kaip mamos be uzkloto vazineja, nes jis ne tik nuo vejo apsaugo, bet ir nugarytei paminkstinimas superinis..
Maniskei dar ner 5 men., bet tik paguldau i maclaren'a - jau ir miega, va kur geriausiais vezimelio kokybes vertintojas ax.gif

beje, vyras lankstydamas vezima suvynioja uzklota, tai neissitepa taip, tik vezimas nelabai graziai " susilazduoja" ax.gif

Tik uzknisa, kad keli pazistami, pamate, kad vezimas pilkas, klausia " berniukas?" biggrin.gif Ot kas per durna tradicija pas mus- jei jau mergina, tai turi but ruzavai aprengta. Vezimas irgi pageidautina ruzavas arba bent jau raudonas lotuliukas.gif

Egliene, o tu kaip, patenkinta savuoju XLR?

As neistveriau, ir uzsisakiau dar viena maclaren XT, kad uztektu dar dviem busimiem vaikam biggrin.gif doh.gif
Zodziu, durna boba biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriena: 09 kovo 2009 - 15:55
Aš turiu Maclare XT, manau, naudosiu ir antram vaikui. Bet visgi, jei pirkčiau dabar - imčiau XLR - visgi geriau, kai platesnis ir ilgesnis vežimukas. Mano vaikas - ne krepšininkas, bet žiemą su kombinezonu tik tik tilpdavo, kojytės irgi taip savotiškai - viskas gerai, aš už MAclarenus, bet, manau, rinkčiausi XLR kitą kartą g.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2009 03 09, 17:17)
Aš turiu Maclare XT, manau, naudosiu ir antram vaikui. Bet visgi, jei pirkčiau dabar - imčiau XLR - visgi geriau, kai platesnis ir ilgesnis vežimukas. Mano vaikas - ne krepšininkas, bet žiemą su kombinezonu tik tik tilpdavo, kojytės irgi taip savotiškai - viskas gerai, aš už MAclarenus, bet, manau, rinkčiausi XLR kitą kartą g.gif

neabejoju, kad XLR patogesnis vaikui, ale man svarbu, kad ir man patogu butu..
Bandziau XLR, aisku superinis vezimas, ale kai po parda pavazinejau, per masyvus jis man truputuka g.gif aisku, zinau, kad tik keliais cm platesnis , 1 kg sunkesnis, bet man kazkodel atrode per masyvus, kaip sketukui g.gif
Nors jei grazinciau laika atgal, ir nebuciau pirkusi universalo, gal irgi ties XLR apsistociau, bet tik kaip ties vezimu, kuri naudosiu naujagimiui mirksiukas.gif
O kai universalas naujas yra, turiu su kuo i miska nulekt, su trim kombenzais itilpt, tai lengvesnis vezimas atrodo man logiskesni variantas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2009 03 09, 17:43)
neabejoju, kad XLR patogesnis vaikui, ale man svarbu, kad ir man patogu butu..
Bandziau XLR, aisku superinis vezimas, ale kai po parda pavazinejau, per masyvus jis man truputuka g.gif  aisku, zinau, kad tik keliais cm platesnis , 1 kg sunkesnis, bet man kazkodel atrode per masyvus, kaip sketukui g.gif
Nors jei grazinciau laika atgal, ir nebuciau pirkusi  universalo, gal irgi ties XLR apsistociau, bet tik kaip ties vezimu, kuri naudosiu naujagimiui mirksiukas.gif
O kai universalas naujas yra, turiu su kuo i miska nulekt, su trim kombenzais itilpt, tai lengvesnis vezimas atrodo man logiskesni variantas rolleyes.gif

Man ir XLR per daug griozdiskas pasirode, tuo labiau kad mes vairuojam Quest Sport, bet maniskis ten puikiai telpa ir labai megsta juo vaziuot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2009 03 09, 16:52)
" lakstau" su maclaren xt wink.gif
Dabar neisivaizduoju,  kaip mamos be uzkloto vazineja, nes jis ne tik nuo vejo apsaugo, bet ir nugarytei paminkstinimas superinis..
Maniskei dar ner 5 men., bet tik paguldau i maclaren'a - jau ir miega, va kur geriausiais vezimelio kokybes vertintojas ax.gif

beje, vyras lankstydamas vezima suvynioja uzklota, tai neissitepa taip, tik vezimas nelabai graziai " susilazduoja"  ax.gif

Tik uzknisa, kad keli pazistami, pamate, kad vezimas pilkas, klausia " berniukas?" biggrin.gif  Ot kas per durna tradicija pas mus- jei jau mergina, tai turi but ruzavai aprengta. Vezimas irgi pageidautina ruzavas arba bent jau raudonas lotuliukas.gif

Egliene, o tu kaip, patenkinta savuoju XLR?

As neistveriau, ir uzsisakiau dar viena maclaren XT, kad uztektu dar dviem busimiem vaikam biggrin.gif  doh.gif
Zodziu, durna boba biggrin.gif

nei tu durna boba, nei ka, kaip tik saunuole, jei apie kitus vaikus galvoji:))
ai, kadangi nesu maciusi gyvai XT, tai man tiko ir XLR su visais priedais, nors gal ir nera jis labai jau mazas, maniskiui dickiui ne i visus vezimelius lemta itilpti...
vat turejom PP Aria, nauja, ir ka, pasikankinom abu, isverkem, ir teko parduoti, nes su kombenzu itelpa tik ispraudimo budu doh.gif
o i XLR ir kailini deluxe voka telpa ir da vietos lieka, taip kad pagaliau:))
isnesti XLR ner lengvas, bet sauniai susilanksto viena ranka jis, kitoj drucki laikyt galiu:) blush2.gif
ir siaip per kemsynus, sniegus, israustus saligatvius jau pavarinejau - didesni raciukai tikrai pasiteisino thumbup.gif
na, jei muras azuolas sedeti nores, nes jau beveik vaikscioti nora rodo ( ar sliauzioti tingi), tai naudosim su didziausiu noru:)))
sakau gal reikes koki susivaziavima Maclaren naudotoju padaryt pavasari tikra??? 4u.gif

Atsakyti
siaip per kemsynus, sniegus, israustus saligatvius jau pavarinejau - didesni raciukai tikrai pasiteisino

nu mano xt tokius pat ratukus turi, kiek suprantu, ale per pusnis sunkiai man sekas pravaziuot, sunkiai blush2.gif bent jau po universalo su traktoriniais guminiais ratais wink.gif

o suvaziavimas tikrai ne pro sali butu, noreciau susipazint ax.gif

o i XLR ir kailini deluxe voka telpa ir da vietos lieka, taip kad pagaliau:))

aha, pastebejau, kad berniokai drutesni vaikai tongue.gif tai gal XLR vaikinam, XT- panom skirtas g.gif

kaip tik saunuole, jei apie kitus vaikus galvoji:))

tai kol bus ir ar bus da tie kiti...vaikai smile.gif
As kaip " mirusiu sielu" pagrindinis herojus, kurio veiksmus apspresdavo busimu palikuoniu galimas vertinimas lotuliukas.gif

Siand Akropoly maciau porele su vaiku ir Maclaren Volo, tai man toks biski zaislinukas pasirode, nebent jau gerookai ugtelejusiam vaikui g.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2009 03 09, 19:51)
nu mano xt tokius pat ratukus turi, kiek suprantu, ale per pusnis sunkiai man sekas pravaziuot, sunkiai blush2.gif  bent jau po universalo su traktoriniais guminiais ratais wink.gif
na raciukai zinok gal ir skiriasi musu, ar ne?smile.gif

o suvaziavimas tikrai ne pro sali butu, noreciau susipazint  ax.gif
da palaukiam siltesniu dienu, ir darysim, kokiam sereikiskiu parkely, ne prekybcentry ir ne uzdaroj patalpoj:) biggrin.gif  drinks_cheers.gif

aha, pastebejau, kad berniokai drutesni vaikai tongue.gif  tai gal XLR vaikinam, XT-  panom skirtas g.gif 
GALI BUTI tavo tiesa:) bigsmile.gif

Siand Akropoly maciau porele su vaiku ir Maclaren Volo, tai man toks biski zaislinukas pasirode, nebent jau gerookai ugtelejusiam vaikui g.gif

jojooo, jie tokie visai smulkuciai ir maziukai, gal jie skirti lengviems vaikiukams , jau vyresniems:) rolleyes.gif
Atsakyti
Niu vat XLR aš irgi ėmiau su ta mintim, kad maniškis ir prirengtas laisvai jaustųsi, o dar planuojam antrą po kurio laiko, tai pamasčiau, kad tada užtektų tik kėdutę nusipirkt, o visą komplektaciją jau turėčiau ir su galvytės prilaikymu ir pan. Beje, išskaičiau kažkokiam psl., kad XLR tinka ne tik Recaro autokėdės, bet ir Peregų primo viaggio, plius visa eilė amerikietiškų visokių kėdučių. Gal kas bandėt tą kėdučių tvritinimą?

O dėl ratukų, tai aš per visas šitas Karoliniškių duobeles puikiai važiuoju. Net vyrui sakiau, kad niekuo nesiskiria nuo xlanderio didelių guminių ratų.

Aš sekmadienį kaziuko mugėj irgi mačiau volo - pasirodė kaip lėlių vežimėlis blush2.gif Bet manau labai patogu, kai reik į užsienį kur nuvažiuot - mažutis, lengvas, o vaikui ilgus atstumus ir didesniam sunku vaikščioti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verdaina: 10 kovo 2009 - 08:59
QUOTE(Verdaina @ 2009 03 10, 09:55)
Niu vat XLR aš irgi ėmiau su ta mintim, kad maniškis ir prirengtas laisvai jaustųsi, o dar planuojam antrą po kurio laiko, tai pamasčiau, kad tada užtektų tik kėdutę nusipirkt, o visą komplektaciją jau turėčiau ir su galvytės prilaikymu ir pan. Beje, išskaičiau kažkokiam psl., kad XLR tinka ne tik Recaro autokėdės, bet ir Peregų primo viaggio, plius visa eilė amerikietiškų visokių kėdučių. Gal kas bandėt tą kėdučių tvritinimą?

O dėl ratukų, tai aš per visas šitas Karoliniškių duobeles puikiai važiuoju. Net vyrui sakiau, kad niekuo nesiskiria nuo xlanderio didelių guminių ratų.

Aš sekmadienį kaziuko mugėj irgi mačiau volo - pasirodė kaip lėlių vežimėlis  blush2.gif Bet manau labai patogu, kai reik į užsienį kur nuvažiuot - mažutis, lengvas, o vaikui ilgus atstumus ir didesniam sunku vaikščioti.

Pravaziuojam ir mes.. Atvirai, sakau po duobes nesitrankom,...bet pazliugusiom Sereikiskem pralekiam.. Miske vasara isbandyta, normaliai viskas. Man labai pasiteisina stogas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Geikutux @ 2009 03 10, 19:50)
Pravaziuojam ir mes.. Atvirai, sakau po duobes nesitrankom,...bet pazliugusiom Sereikiskem pralekiam.. Miske vasara isbandyta, normaliai viskas.  Man labai pasiteisina stogas thumbup.gif

Nesuprantu...mes irgi vazinejam su xlr, bet tikrai skirtumas yra lyginant su dideliais ratais vezimu...aisku pravaziuoju as irgi visur, bet tikrai zymiai sunkiau blogais keliais, i miska net nebandau vaziuoti..senamiesty grindiniu irgi dardam... ax.gif Jei prisnige ir nenuvalyti takai tai jau tikrai net nebandau vaziuoti su tuo vezimuku..zodziu jeigu grynai ziema vien tik su juo vaziuoti visur, tai be sansu...aisku jei tik aplink namus, kur pravalyti takai, tai liuks..ir siaip kelioneje gerai, jei kur vaziuoti ar pan...
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2009 03 09, 13:37)
gal pades tie patys rudziu nuemejai, kaip ir pvz. masininiai, man ratlankiai buvo surudije, tai nugremziau kazi kaip:)
lazdynu ir koralu keliukai ne patys geriausi:)

Sako Coca cola rudis valo. Nebandziau, pabandyk lotuliukas.gif

QUOTE(Egliene77 @ 2009 03 09, 18:41)
sakau gal reikes koki susivaziavima Maclaren naudotoju padaryt pavasari tikra??? 4u.gif

Maclarenu klubas thumbup.gif geguzes 19-20 busim Vilniuj smile.gif

QUOTE(voveriena @ 2009 03 09, 19:51)

aha, pastebejau, kad berniokai drutesni vaikai tongue.gif  tai gal XLR vaikinam, XT-  panom skirtas g.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif

O as save susilaikau nuo vokelio pirkimo doh.gif ir taip kiek islaidavau, kol gavau vezima doh.gif Bet mes jau 1 metai ir 2 men, tai dziaugiuos, kad vaikiukas mano lauke nenori labai daug vaiksciot - pavagsta, o isimtas is vezimo stovi kaip ibestas. Na kartais pavaiksto smile.gif bet seip... isigijom tai pries pora menesiu... o gal cia vezimas labai patogus vaikui ir nori sedet jame thumbup.gif
Atsakyti