Gal Techno XT kas nors naudojot vaikui nuo gimimo. Vežimelis atrodo patogus. Gal yra numatyti kokie priedai atlošo ir sosto istiesinimui ir kudikio saugumo užtikrinimui. Ydomu koks jaumiausias sio modelio važinėtojas.
QUOTE(MamaAiste @ 2009 03 03, 00:39)
Gal Techno XT kas nors naudojot vaikui nuo gimimo. Vežimelis atrodo patogus. Gal yra numatyti kokie priedai atlošo ir sosto istiesinimui ir kudikio saugumo užtikrinimui. Ydomu koks jaumiausias sio modelio važinėtojas.
Del xt nezinau, bet xlr yra skirtas ir nuo gimimo..ten pridetos spec apsaugeles galvai, kazkas panasuas kaip auto kedutei...bet vis tiek manau zymiai patogiau su didesniu vezimu, ypac kai mazas vaikiukas..gi tie sketukai vis tiek kietesni..per grubesni kelia, jau nekalbu apie senamiesti ar miskeli koki, darda..nepasupsi ir nepalinguosi per daug..aisku extra atveju liuks ir mazuliukui, bet ne pastoviam naudojimui naujagimiui...nu nebent balkone dar gal
QUOTE(seth @ 2009 03 03, 13:23)
nu va pagaliau nusipirkom maclarena pagavom nuolaidas geras is babymarket.lt
jau gera savaite naudojam ir transportuojam buvom prie juros tai tikrai... kaip sakant respect ! moki saiba bet zinai ir ka gausi....
jau gera savaite naudojam ir transportuojam buvom prie juros tai tikrai... kaip sakant respect ! moki saiba bet zinai ir ka gausi....
Cia tipo babymarketo reklama darot?
Kazkoks nelabai koks slengas man...ir siaip dirbtinai skamba
Geri tie maclarenai, bet kad prie juros smeliu labai gerai vaziuotu, tai truputi abejoju Aisku takeliais super duper...
QUOTE(Geikutux @ 2009 03 02, 08:47)
Gal kuri zinot ar buna XLR be priedu?? Ir kiek platesne sedimoji dalis XLR ux techno XT?? Ar verta keisti? Gal kas keitet? Siaip maclarenais labai patenkinta
XLR platesnė 4 cm. O be priedų tai turbūt nėra, bet tai tie priedai viso labo 5: kojų užklotas, lietaus apsauga, paklotukas, galvos apsauga naujagimiui ir diržas autokėdutei tvirtinti.
Dėl keitimo iš xt į xlr, tai radau anglišką atsiliepimą.
My last Maclaren was the techno xt which I have just swapped for the xlr for a number of reasons:
1. The xlr is bigger so can hold either my son or daughter comfortably. It is wider so my son is not squashed in and there is a lot more headroom. Although it is wider it is still narrow enough.
2. Its weight limit is a lot higher than most lightweight buggies at well over 20kgs which once again means that I can use it for little and big child, plus it also fits a car seat if needed.
3. The hood extends with a nifty zip, so when you recline your baby the sun protection is still offered. This is also great for creating a darker environment for your baby to sleep. This is a great feature.
4. It is pricier than a lot of the buggies but it comes with all the extras you need including the foot muff, the padded seat cover and the rain cover, so although you pay slightly more you don't need to buy extras.
5. It's VERY stable, I can hang a baby bag packed full off things on the back and it remains so.
6. It's very comfortable, with the padded seat cover on it my little girl loved it and snuggled in to it happily for a nap, whilst my three year old son stated that it was his, as it was so comfortable and fitted him.
7. The brakes are easy to put on and off and are very good even on buses.
Papildyta:
QUOTE(skyeyes @ 2009 03 03, 11:37)
Cia tipo babymarketo reklama darot?
Tai aišku , paskaitykit šito dalyvio žinutes - beveik visose babymarket reklama
Babymarket ir Kotryna - vienas ir tas pats. Kaune tai iš viso kažkoks nesusipratimas, nežinau kaip kitur , bet kai pirkau pas juos savaji MC, tai apturėjua normalų stresą. Jau ir taip visi vengia tos parduotuvės, bet štai paskelbė nuolaidas maclaren'ams. Ir ką? Staigiai pardaviau savąjį 4TEC'ą, atlekiu pimadienį su pinigais, nes buvau jau seniai nusižiūrėjus Mx3 , o pardavėjos (beje ten jos 3), nei viena subinės net nepakelia. O tos pareiškia, kad kaina sumažinta, bet dabar reikia pirkti šį modelį tik kartu su lopšiu... o kam man jis? Maniškei jau 8mėn. Žodžiu, marketingas dirba normaliai. Nu ir kas , kad jiems po nosim mojuoji 1000 litų, už vežimą, kurio kaina UK - 155svarai, jiems nereikia... Galvojau atsiųsti iš ten, bet kai pamačiau čia nuolaidas,tai pamaniau, kam man gaišinti žmones , galiu ir čia nusipirkti. Po skambučių vadybininkams (aišku skambinom patys),nes pardavėjos net ir to nesugeba, nusipirkom tą vežimą su 20% NUOLAIDA, nors akcija buvo 30-50. Beje vadybininkas pasiūlė pirkti atskirai už seną kainą (1399), o su lopšiu su nuolaida 1299, tai kai vyras pagrasino , kad nupirks su lop6iu ir jį išmes i konteinerį po jų langais ir dar nufotografuos, tai davė tą 20% nuolaidą.
"super" parduotuvė
"super" parduotuvė
QUOTE(Mama Skruzde @ 2009 03 03, 14:04)
, nes buvau jau seniai nusižiūrėjus Mx3 ,
Na ir kaip jum vezimelis? ar smagiai naudojasi? O ar ant jo galima tvirtint auto kedute?
o as noriu padekoti visoms MC turincioms mamytems, kurios nepagailejo laiko ir man suteike daug naudingos info, ypac aciu Matrioshka'i, Ronaldo, Druaura'ai, sorry, jei kazka pamirsau:)
vakar MOTHERCARE parduotuvej Panoramoj igijom Maclaren Techno XLR, siandien leksim testuoti i lauka:)
ir pardavejos labai graziai ir sauniai viska aprode, paaiskino, sudeliojo, vaika palaike:))), kol mama mokesi sudeti ir isskleisti vezima:)
tai kagi, esam patenkinti ir laukiam tikrojo pavasario, o tada jau ir pajurin leksim:)
vakar MOTHERCARE parduotuvej Panoramoj igijom Maclaren Techno XLR, siandien leksim testuoti i lauka:)
ir pardavejos labai graziai ir sauniai viska aprode, paaiskino, sudeliojo, vaika palaike:))), kol mama mokesi sudeti ir isskleisti vezima:)
tai kagi, esam patenkinti ir laukiam tikrojo pavasario, o tada jau ir pajurin leksim:)
nu niekur nerandu vokelio kojytems
Gal kas patartu, kur gaut, arba gal kas noretu parduot?
QUOTE(voveriena @ 2009 03 04, 17:44)
nu niekur nerandu vokelio kojytems
maciau, kad SM parduodami keli vokeliai Maclarenui ir vienas tinkantis ( Mole pardavinejo).
o mothercare nebuvai?
maciau, kad SM parduodami keli vokeliai Maclarenui ir vienas tinkantis ( Mole pardavinejo).
o mothercare nebuvai?
o mothercare nebuvai?
tai pagriebk, kad gudrus, tuos vokelius pirmas, isgraibsto , kaip duona badmeciu
o i mothercare skambinau, sake , ispardave viska
QUOTE(minimaus @ 2009 03 03, 14:43)
Na ir kaip jum vezimelis? ar smagiai naudojasi? O ar ant jo galima tvirtint auto kedute?
Naudojamės savo Mx3 labai smagiai. Labai lengvas , kaip tokio dydžio, ir labai lengvai valdomas, pravažiuoja visur, net per pusnis ir suledėjusį sniegą, telpa per visas duris pravažiuoti. Na automobilyje tai pusę bagažinės užima. Labai plati sėdimoji dalis.Dėl autokėdutės tai nežinau, nes man jau jos nebereikia - naudoju stacionarę.