ta prasme, be tarpininkiu siuneisi ar siuncia ta parde lietuvon, neuzdeda mokesciu?
QUOTE(voveriena @ 2009 01 15, 10:13)
o kodel ebay netinka as zadu uzsusakyt is mothercare, 135 svarai , plius siuntimas ir dar tarpininkei,viso apie 650 lt., jei drauge negales atsiust cia xt, nors xlr pigiau gaunas..
atvirkščiai - xlr yra brangesnis modelis
QUOTE(voveriena @ 2009 01 15, 11:10)
ta prasme, be tarpininkiu siuneisi ar siuncia ta parde lietuvon, neuzdeda mokesciu?
Perku tiesiogiai is Ebay, mokesciu ivezamoms prekems is ES saliu nera.
XLR didesnis ir brangesnis uz XT
nors xlr pigiau gaunas..
turejau omeny, kad iskaitant koju uzdangalaa, xlr pigiau, nes xt be nieko pardavinejamas, plius uzklotas 30 svaru
merginos, o is kur perkat uzklotus kojoms? maciau mothercare parduotuvej, pigus visai- 65 lt., bet kazkokie siauruciai, salti, nelabai man patiko.O mothercare.com labai jau brangus- virs 200 lt... Gal pritaikyt imanoma kitu firmu uzklotelius?
Modeliui xt naudoju quinny buzz uzklota- skyles tinka.
Turiu 2 vezimus ir viena vokeli.
Turiu 2 vezimus ir viena vokeli.
QUOTE(voveriena @ 2009 01 19, 09:54)
merginos, o is kur perkat uzklotus kojoms? maciau mothercare parduotuvej, pigus visai- 65 lt., bet kazkokie siauruciai, salti, nelabai man patiko.O mothercare.com labai jau brangus- virs 200 lt... Gal pritaikyt imanoma kitu firmu uzklotelius?
Mes turim universalų kailinį užklotą, kurį pernai su universalo sportine dalimi naudojome, su juo telpam ir į savo nedidelį skėtuką
o gal yra kas uzsakineja vezimukus?nespejau perskaityti visos temos
mastom apie lengva vezimuka
jei galit i az
mastom apie lengva vezimuka
jei galit i az
o gal yra noranciu parduoti savo vezima?
nu ka, uzvakar gavom nauja savo vezimuka techno XT modeliuka. Nu negaliu pasakyti kad jis superinis.
*Turejau Mamas papas Ora, tai ji daug lengviau buvo stumt nei maclarena, ta prasme ratukai geriau riedejo kazkaip;
* Kazkaip aukstos rankenos, net nugara paskaudo stumiant. Seip pati nesu is zemuju. ~173 cm esu. Pries tai vazinejom su zemesniu vezimu, gal uzteks tik adaptuotis.
* nu ir amortikai pradejo girgzdet net po pirmo isvaziavimo! Pirkom nauja! Tikiuosi kad pakaks vien tik sutepimo.
Bet privalumu tikrai daug: stogas, svoris, amortizatoriai (paprastai jei sketukas su amorikais, tais voris gerooookai didesnis), susilankstumas, dizainas, minkstai vaziuoja, patogu vaikui, kiseneles ant stogo... nu zodziu.
*Turejau Mamas papas Ora, tai ji daug lengviau buvo stumt nei maclarena, ta prasme ratukai geriau riedejo kazkaip;
* Kazkaip aukstos rankenos, net nugara paskaudo stumiant. Seip pati nesu is zemuju. ~173 cm esu. Pries tai vazinejom su zemesniu vezimu, gal uzteks tik adaptuotis.
* nu ir amortikai pradejo girgzdet net po pirmo isvaziavimo! Pirkom nauja! Tikiuosi kad pakaks vien tik sutepimo.
Bet privalumu tikrai daug: stogas, svoris, amortizatoriai (paprastai jei sketukas su amorikais, tais voris gerooookai didesnis), susilankstumas, dizainas, minkstai vaziuoja, patogu vaikui, kiseneles ant stogo... nu zodziu.
a tai visi maclarenai girgdza kazin
gaila kad ta kaina auksta,galima sakyt net perdeta
gaila kad ta kaina auksta,galima sakyt net perdeta