musu peugeot, sedanas.
ai tiek to, jau regis paemiau maclaren mx3 deveta is ebay, mums gerai bus.
ziuresim kaip cia gal teks ir parduot...
man dar toks modeliukas patiko
http://www.babydealz...amp;zmap=151922
bet kaip suprantu cia usa regionui tik gaminamas
QUOTE(Verdaina @ 2008 12 30, 20:34)
Niu žiūrint kokia mašina... į mano civikiuko bagažinę netelpa XLR
pas mane i audi a4 tik tik tilpo
na va, viskas issiprende
vezimas mx3 puikiai tilpo i bagazine ir dar vietos liko
o siaip vezimuks smagiai vaziuoja, lengvutis ir sunui patiko juom vaziuot. gal tik bedele, kaip priprates staciai sedet, o dabar reik siek tiek gulom but.
vezimas mx3 puikiai tilpo i bagazine ir dar vietos liko
o siaip vezimuks smagiai vaziuoja, lengvutis ir sunui patiko juom vaziuot. gal tik bedele, kaip priprates staciai sedet, o dabar reik siek tiek gulom but.
QUOTE(Verdaina @ 2008 12 18, 11:00)
Naujas modelis - Grand tour LX Turi įmontuotą termometrą, laikrodį, greičio ir nuvažiuoto kelio matuoklį ir t.t. , vienžo čia jau high tech vežimas
Idomu kokia jo kaina bus Man tai labai keistas jo svoris, kazkoks permazas kaip tokiam vezimui
QUOTE(minimaus @ 2009 01 05, 17:59)
Idomu kokia jo kaina bus Man tai labai keistas jo svoris, kazkoks permazas kaip tokiam vezimui
Apie 2-2,5 tūkst. Lt kainuos.
QUOTE(Verdaina @ 2009 01 06, 17:54)
Apie 2-2,5 tūkst. Lt kainuos.
ir as taip manau, na bent kol kas tai man jis labai fainas atrodo, tikiuos kai pamatysiu gyvai nenuvils
mergaites, o xt ir xlr vienodai aukstos rankenos?? negi ne kiek nesireguliuoja?
QUOTE(Vaidutia @ 2008 11 11, 09:37)
Naudoju Maclaren MX3..Labai patenkinta vezimeliu..
Mes ir turim MX3, pirkom su lopsiu, kad butu nuo gimimo. Nors lopsys ne is didziuju, bet mums jo pilnai uzteko (virs 3 men., butume ir ilgiau naudoje, bet norejosi erdves vaikui). Vezimukas superinis, manevringas, lengvai susilanksto, patogus nesti (tempiu is 3 auksto). Pilnai gulima padetis. Zodziu 10 balu.
QUOTE(matrioska @ 2009 01 10, 18:36)
mergaites, o xt ir xlr vienodai aukstos rankenos?? negi ne kiek nesireguliuoja?
Ar vienodos nezinau, abieju modeliu rankenu auksciai reguliuojasi
ar niekas nežino, kaip ir kur galima gauti maklaren pigiau? tik ne e-bay gal kas tarpininkauja?
o kodel ebay netinka as zadu uzsusakyt is mothercare, 135 svarai , plius siuntimas ir dar tarpininkei,viso apie 650 lt., jei drauge negales atsiust cia xt, nors xlr pigiau gaunas..
QUOTE(voveriena @ 2009 01 15, 10:13)
o kodel ebay netinka as zadu uzsusakyt is mothercare, 135 svarai , plius siuntimas ir dar tarpininkei,viso apie 650 lt., jei drauge negales atsiust cia xt, nors xlr pigiau gaunas..
Pirkau per vokieciu Ebay is kiddies24, labai greit pristate per savaite.
UK svaras nukrito, tikriuasiai bus dabar pigiau pirkti per ebay.uk