Įkraunama...
Įkraunama...

Maclaren vežimėliai

QUOTE(evja @ 2008 12 07, 02:18)
Maclarenas XT neuzmusamas, pravaziuoja pliaze, miske, sniege ir t.t. Parduotuvej gerai, labai manevringas, lengvas. Drauge turinti Hauck sketuka,palygino ji su Maclarenu, negalejo patiket kad taip lengvai manevruoja maniskis.
Super, 10 balu!! Turiu trirati Quinny Buzz, kuris liko nebenaudojamas isigijus sketuka.

Oi laukiu nesulaukiu gauti musu vezimuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(samilte @ 2008 12 09, 13:19)
Oi laukiu nesulaukiu gauti musu vezimuka  wub.gif

Aš irgi jau nebeiškentėjau, nusipirkau xlr - laukiu atkeliaujant wub.gif Vaikui 10 mėnesių ir tai jau 4 vežimas blush2.gif , tai labai tikiuos, kad liksiu patenkinta galų gale cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verdaina: 11 gruodžio 2008 - 10:32
QUOTE(Verdaina @ 2008 12 11, 12:31)
Aš irgi jau nebeiškentėjau, nusipirkau xlr - laukiu atkeliaujant  wub.gif Vaikui 10 mėnesių ir tai jau 4 vežimas  blush2.gif , tai labai tikiuos, kad liksiu patenkinta galų gale  cool.gif

oho nieko sau.. o tai kokie pries tai buvo?
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2008 12 11, 12:08)
oho nieko sau.. o tai kokie pries tai buvo?

X-lander XT komplektas atsiliepimas, Brevi Grillo (šitas patiko thumbup.gif neturiu nei vieno priekaišto, tik kad visiškai vasarinis yra, tai rudeniui teko keist) ir Peg perego Uno atsiliepimas.
Atsakyti
QUOTE(Verdaina @ 2008 12 11, 11:31)
Aš irgi jau nebeiškentėjau, nusipirkau xlr - laukiu atkeliaujant  wub.gif Vaikui 10 mėnesių ir tai jau 4 vežimas  blush2.gif , tai labai tikiuos, kad liksiu patenkinta galų gale  cool.gif

O as 1 turejau Coneco Astral, po to Mamas Papas Ora, dabar pasiskoline Maclaren quest ir va laukiu XT modeliuko. Jauciu mes panasios - reikia mazimaliai gero vezimo. O is ko pirkot XLR? kiek kainavo? mano vaikui 11 men hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(samilte @ 2008 12 11, 19:13)
O as 1 turejau Coneco Astral, po to Mamas Papas Ora, dabar pasiskoline Maclaren quest ir va laukiu  XT modeliuko. Jauciu mes panasios  - reikia mazimaliai gero vezimo. O is ko pirkot XLR? kiek kainavo? mano vaikui 11 men hihihi.gif

Tai jau tikrai abi čia smagiai pirkinėjam lotuliukas.gif

Xlr pirkau ebėjuj, kaip čia ir rašiau, kad ten medžiosiu. Tai va, pasitaikė labai geras variantas, tai ilgai negalvojus ir pasiėmiau. Kainavo naujas vežimas su visa pilna komplektacija 660Lt ax.gif Manau, kad visai gera kaina gavos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Verdaina @ 2008 12 11, 20:27)
Tai jau tikrai abi čia smagiai pirkinėjam  lotuliukas.gif

Xlr pirkau ebėjuj, kaip čia ir rašiau, kad ten medžiosiu. Tai va, pasitaikė labai geras variantas, tai ilgai negalvojus ir pasiėmiau. Kainavo naujas vežimas su visa pilna komplektacija 660Lt  ax.gif Manau, kad visai gera kaina gavos  unsure.gif

jo, nebloga. Bet svaras dabar isvis 4 lt nebesiekia unsure.gif blink.gif o cia kaina su viskui ir siuntimu? per tarpininke? per kiek laiko atkeliaus i LT?
Atsakyti
QUOTE(samilte @ 2008 12 11, 19:53)
jo, nebloga. Bet svaras dabar isvis 4 lt nebesiekia  unsure.gif  blink.gif  o cia kaina su viskui ir siuntimu? per tarpininke? per kiek laiko atkeliaus i LT?

Tarpininkėm tai nesinaudoju, nes nereikia - paprasčiau ir pigiau pačiai su pardavėjais susitarti ir nusipirkti ax.gif O kaina tai su viskuo. Siunčia man su DHL, turėtų būti per 5 darbo dienas, tai turėčiau gal jau ryt gauti, na arba pirmadienį. Laukiu labai blush2.gif

Nu va, tai dar svaras reiškia nukrito, būtų dar pigiau buvę, nei man gavos. unsure.gif Bet šiaip tai labai smagu, bus galima dar geriau iš anglijos pirktis. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verdaina: 11 gruodžio 2008 - 21:06
Nu va, ką tik gavau savo šviežutį Maclareną bigsmile.gif . Kol kas atrodo fainas wub.gif , žiūrėsim, kaip seksis važinėtis rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verdaina: 15 gruodžio 2008 - 18:58
QUOTE(Verdaina @ 2008 12 15, 19:54)
Nu va, ką tik gavau savo šviežutį Maclareną  bigsmile.gif . Kol kas atrodo fainas  wub.gif , žiūrėsim, kaip seksis važinėtis rolleyes.gif

user posted image

kuris cia tavo modeliukas yra?
kiek gavosi su siuntimu?cia is twoleftfeet.co.uk?
Atsakyti
QUOTE(liberty666 @ 2008 12 16, 10:21)

Paskaitykite ankstesnius psl, viską papasakojo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liberty666 @ 2008 12 16, 10:21)

XLR 2008 metų modelis iš ebėjaus už 660Lt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Andraja @ 2008 12 16, 10:23)
Paskaitykite ankstesnius psl, viską papasakojo 4u.gif

Būtent drinks_cheers.gif

Beje, pirmieji smagūs pastebėjimai:
1. Super diržų susegimas thumbup.gif Kad atsegtum diržus reikia spausti mygtuką iš abiejų pusių, ne tik iš priekio, kaip visuose iki šiol matytuose vežimuose - joks smalsus krapšukas pats neatsisegs bigsmile.gif biggrin.gif
2. Mano 2 metrų ūgio MB labai patenkintas rankenų aukščiu rolleyes.gif

Vienintelis dalykas, kuris kol kas kelia abejonių - dvi rankenos, o ne ištisinė. Kol kas tokių neturėjau, tai reiks išbandyti trasoje, kaip sakant biggrin.gif Žiūrėsim, ar taip jau bus nepatogu.
Atsakyti