Įkraunama...
Įkraunama...

Maclaren vežimėliai

QUOTE(samilte @ 2008 11 19, 19:26)
www.twoleftfeet.co.uk suvedus visus kodus, gaunu maclareno xt kaina 129,43  svarus bigsmile.gif  cia jau iskaitant siuntima kazkaip  g.gif  nereikia nei ebay. ziuresim kaip cia pavyks uzsisakyti  g.gif  tipo siuncia i LT  smile.gif  nu bandysim.
o del quest, tai ji mums paskolino, tai kailinio voko net nedrisau deti (toki irgi turim) nes vaikas su striuke pakankamai ispraustas atodo  g.gif  pabandysim  bigsmile.gif  liko abejones del chicco liteway ir maclareno techno xt. XLR nenoriu ,del didesnio svorio. Nes gyvenam 4 a be lifto  verysad.gif

Maniškis truputį paspaustas, bet, kadangi jis ramiai sėdi, vadinasi jam viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(samilte @ 2008 11 19, 19:26)
www.twoleftfeet.co.uk suvedus visus kodus, gaunu maclareno xt kaina 129,43  svarus bigsmile.gif  cia jau iskaitant siuntima kazkaip  g.gif  nereikia nei ebay. ziuresim kaip cia pavyks uzsisakyti  g.gif  tipo siuncia i LT  smile.gif  nu bandysim.
o del quest, tai ji mums paskolino, tai kailinio voko net nedrisau deti (toki irgi turim) nes vaikas su striuke pakankamai ispraustas atodo  g.gif  pabandysim  bigsmile.gif  liko abejones del chicco liteway ir maclareno techno xt. XLR nenoriu ,del didesnio svorio. Nes gyvenam 4 a be lifto  verysad.gif

O aiškinaisi dėl siuntimo? Nes tiek ir aš ten mačiau, bet jie rašo, kažkaip kad reik pakontaktuot dėl siuntimo į užsienį (nors automatiškai ir išmeta kainą vienokią, o šalia rašo, kad bus minimum tokia kaina ir jau nurodo didesnę). Todėl ir rašiau, kad reik pasidomėti šia parduotuve, kaip ten kas su tais siuntimais. mirksiukas.gif Parašyk, kaip seksis 4u.gif

Man tai teks medžiot ebėjuj turbūt, nes turiu ir laiko iki pavasario, ir galimybę siųsti į angliją, o paskui parvežtų Lietuvon nemokamai blush2.gif

XT mane irgi gundytų dėl svorio mažesnio, bet kad jis tinkamas iki 15kg, o mano 9 mėn vaikis sveria 11kg g.gif Tai iki kokio amžiaus jis tinka? g.gif Nesinorėtų dar penkto vežimo pirkti doh.gif vis neišsirenkant... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Andraja @ 2008 11 19, 17:25)

Mano nuomone, Maclarenų labai patogi forma, nes vaikas išsidrėbęs jame sėdi lotuliukas.gif Ankstesniuose mūsų vežimuose buvo būtinas buomas.

Aišku 4u.gif
Atsakyti
As siai parduotuvei parasiau emaila, bet kazko jiem man neatraso unsure.gif
Atsakyti
Apžiūrėjau šiandien Macleran'us Panoramoje. Tai mūsiškis quest sport lygiai tiek pat kainuoja kike mes mokėjom iš Vokietijos su siuntimu. Tai, manau nėra verta siųstis iš užsienio parduotuvių, nebent pavyktų kur pigiau rasti, pvz per ebay.
Atsakyti
Skambino man is mothercare, del xt modeliuko, kainos konkreciai neprisimenu, bet kazkas apie 830 lt. Bet reiktu laukti 3-4 men. Manau nesamone ir tikrai per brangu. ebay kiek pasiziurejau nera ten jau taip pigiau pirkti nauja. Nebent as nieko ypatingo neuzmaciau. bet dabar svaro kursas 4,15 lt tai nezinau ar tikrai pigiau cia pas mus pirkti.
as surizikavau uzsisakyti is twoleftfeet ...
Atsakyti
aisku nelabai gilinausi i kainu palyginimus, bet man pasirode kiek pigiau http://www.babymarket.lt.. bet ten gal ne visi modeliai... na vezimukai visi vasarinukai tai labiau pavasariui-vasarai aktualus... siaip aisku tai labai lengvi vezimukai, super pravers kelioneje... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(samilte @ 2008 11 23, 12:01)
as surizikavau uzsisakyti is twoleftfeet ...

Papasakokit paskui, kaip sekėsi, kiek siuntimas kainavo ir pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Andraja @ 2008 11 07, 10:03)
1. Reikia sutekpti ratukus ir necyps mirksiukas.gif
2. Lauke tikrai jis vaziuoja ir gan neblogai irnesakyk.gif
Papildyta:

Taip, su amortizatoriais ax.gif

Nepriziuretu vezimuku ratukai daznai cypia, ypac po pasivazinejimo po pliaza pajuri.
Maclarenu instrukcijoj parasyta, kad negalima ratuku tepti alyva, kuri pritraukia bruda ir
gadina ratukus. Naudokite DW (buna Maximoj ar Statoil'e). Bet kokie ratukai lengviau sukinesis ir tikrai necyps. 4u.gif
Papildyta:
Turiu atliekama komplekteli Maclaren XT petneseliu su pagalve, gal kam reikia?
user posted image

Papildyta:
Gal kas turite atliekama Maclaren XT koju uzklota?
Papildyta:
QUOTE(NaujokeS @ 2008 10 21, 10:16)
Sveikos, gal kuriai teko su vezimelio maclaren sketukais vazineti ziema, idomu kaip vaziuoja apipustytais saligatviais ir pvz ar jis pravaziuoja zvyro keliais, nes mes gyvename salia misko g.gif

Maclarenas XT neuzmusamas, pravaziuoja pliaze, miske, sniege ir t.t. Parduotuvej gerai, labai manevringas, lengvas. Drauge turinti Hauck sketuka,palygino ji su Maclarenu, negalejo patiket kad taip lengvai manevruoja maniskis.
Super, 10 balu!! Turiu trirati Quinny Buzz, kuris liko nebenaudojamas isigijus sketuka.
Atsakyti
QUOTE(evja @ 2008 12 07, 01:18)
Naudokite DW (buna Maximoj ar Statoil'e). Bet kokie ratukai lengviau sukinesis ir tikrai necyps.  4u.gif

Tais tas pats, kuris ir automobilių priežiūrai naudojamas? Gal turite omeny WD40? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andraja: 08 gruodžio 2008 - 16:45
Mergaites o ar ant kurio maclareno montuojasi auto kedute? tik maclaren mx3 nedomina schmoll.gif Siaip mes vazinejam su Quest sport tai liuks! smile.gif
Bet dabar domina kad butu tinkamas nuo gimimo ir montuotusi auto kedute rolleyes.gif ar yra toks? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Andraja @ 2008 12 08, 16:44)
Tais tas pats, kuris ir automobilių priežiūrai naudojamas? Gal turite omeny WD40? g.gif

Taip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2008 12 08, 20:51)
Mergaites o ar ant kurio maclareno montuojasi auto kedute? tik maclaren mx3 nedomina  schmoll.gif Siaip mes vazinejam su Quest sport tai liuks! smile.gif
Bet dabar domina kad butu tinkamas nuo gimimo ir montuotusi auto kedute  rolleyes.gif  ar yra toks? rolleyes.gif

Ant Techno xlr...tik nezinau ar paprasta kita kedute montuotusi, nebandziau, bet kazkoks daiktas yra, kuris skirtas montuoti kedutei ax.gif
Atsakyti