nu as buvau radus XT iseitu su visais komisiniais, tik be siuntimo i lt 660 lt. tik kol savo nepardavem (tiksliau jau parduodam tik dar neivyko pats pardavimo faktas).
beje, is mothercare man taip niekas ir nepaskambino
QUOTE(samilte @ 2008 11 15, 17:09)
nu as buvau radus XT iseitu su visais komisiniais, tik be siuntimo i lt 660 lt. tik kol savo nepardavem (tiksliau jau parduodam tik dar neivyko pats pardavimo faktas).
Tai bet siuntimas gi labai brangus... pvz mano vezimos siuntimas is JAV sudare praktiskai puse vezimo kainos...
QUOTE(Andraja @ 2008 11 14, 19:14)
Iš kur taip pigiai galima parsisiųsti, kai ieškojau neradau Nebent senesnes kolekcijas iš USA
Rašiau būtent apie quest modeliuką, tai tuo metu buvo galima iš UK ebay nusipirkti, buvo naujas questas įdėtas. Tik ebėjus yra ebėjus, ten pamedžioti tuos vežimukus reikia
va as perku is sito saito maclarenas per tarpininke agneta. Priklausomai nuo kurso svyravymo sake 710 lt iseitu kazkur. jei atsirastu dar kas pirktu, matet, ten kaina mazeja perkant 2, 3... vnt.
QUOTE(samilte @ 2008 11 16, 11:05)
va as perku is sito saito maclarenas per tarpininke agneta. Priklausomai nuo kurso svyravymo sake 710 lt iseitu kazkur. jei atsirastu dar kas pirktu, matet, ten kaina mazeja perkant 2, 3... vnt.
Pasidomėkit dar šita parduotuve www.twoleftfeet.co.uk, nes jie atsiųstų ir į Lietuvą, tik nežinau koks mokestis būtų. Gal nereiktų tarpininkėms papildomai mokėti.
Aš tai dar palauksiu pavasario ir naujų modeliukų žiūrėsiu, kokios kainos bus, gal anie įperkami bus, o šitie gal atpigs Vienžo, kol kas turiu savo peregą žiemai ir svajoju apie pavasarį ir maclarenus
Tiesa, norėjau paklausti turinčioms Maclarenus, ar netrūksta vaikams buomelio? Maniškis pvz. labai mėgsta sėdėti perege įsitvėręs į buomelį
QUOTE(Verdaina @ 2008 11 17, 18:27)
Tiesa, norėjau paklausti turinčioms Maclarenus, ar netrūksta vaikams buomelio? Maniškis pvz. labai mėgsta sėdėti perege įsitvėręs į buomelį
manasis irgi sededavo isikibes i buoma, bet maclarene jis tikrai kazkaip ramiai atsisedes patogiai isitaises. Seip pati buvau nustebusi, kai isodinau ir jis ramiai sedejo pasodintas ir kai vaziuojam jokio poreikio sestis ar ieskoti buomo tik gal sakyciau siauroka ta sedyne kaip kazkada sakiau, mes pasiskoline quest turim modeliuka.
Bet sakykit, ar jums neatrodo per "siauras" vaikui tas vezimukas (XT), ar jam nera anksta jame sedeti? ypac dabar su kombinezonais ir pan
QUOTE(samilte @ 2008 11 18, 22:58)
Bet sakykit, ar jums neatrodo per "siauras" vaikui tas vezimukas (XT), ar jam nera anksta jame sedeti? ypac dabar su kombinezonais ir pan
Jei abejoji, imk xlr, ten tikrai tilps su viskuo
QUOTE(skyeyes @ 2008 11 19, 00:12)
Jei abejoji, imk xlr, ten tikrai tilps su viskuo
Xlr tai tikrai, kiek žiūrėjau platus labai, užteks vietos ir su kombinezonais. Bet ir sunkesnis jau už Xt.
QUOTE(Verdaina @ 2008 11 15, 21:01)
Rašiau būtent apie quest modeliuką, tai tuo metu buvo galima iš UK ebay nusipirkti, buvo naujas questas įdėtas. Tik ebėjus yra ebėjus, ten pamedžioti tuos vežimukus reikia
Per ebay tikiu, kad gali būti. Kai savojo ieškojau, tai UK ebay nieko ypatingo nebuvo. O aš kai ko nors užsimanau nesu nusiteikusi medžioti, man reikia kuo greičiau
QUOTE(Verdaina @ 2008 11 17, 17:27)
Mano nuomone, Maclarenų labai patogi forma, nes vaikas išsidrėbęs jame sėdi Ankstesniuose mūsų vežimuose buvo būtinas buomas.
Papildyta:
QUOTE(samilte @ 2008 11 18, 20:58)
Turi tilpti, maniškis su striuke ir kailiniu voku telpa į quest
QUOTE(Andraja @ 2008 11 19, 18:25)
Per ebay tikiu, kad gali būti. Kai savojo ieškojau, tai UK ebay nieko ypatingo nebuvo. O aš kai ko nors užsimanau nesu nusiteikusi medžioti, man reikia kuo greičiau
Mano nuomone, Maclarenų labai patogi forma, nes vaikas išsidrėbęs jame sėdi Ankstesniuose mūsų vežimuose buvo būtinas buomas.
Papildyta:
Papildyta:
www.twoleftfeet.co.uk suvedus visus kodus, gaunu maclareno xt kaina 129,43 svarus cia jau iskaitant siuntima kazkaip nereikia nei ebay. ziuresim kaip cia pavyks uzsisakyti tipo siuncia i LT nu bandysim.
o del quest, tai ji mums paskolino, tai kailinio voko net nedrisau deti (toki irgi turim) nes vaikas su striuke pakankamai ispraustas atodo pabandysim liko abejones del chicco liteway ir maclareno techno xt. XLR nenoriu ,del didesnio svorio. Nes gyvenam 4 a be lifto