Įkraunama...
Įkraunama...

Maclaren vežimėliai

nu as buvau radus XT iseitu su visais komisiniais, tik be siuntimo i lt 660 lt. tik kol savo nepardavem (tiksliau jau parduodam tik dar neivyko pats pardavimo faktas).
beje, is mothercare man taip niekas ir nepaskambino sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samilte: 15 lapkričio 2008 - 15:09
QUOTE(samilte @ 2008 11 15, 17:09)
nu as buvau radus XT  iseitu su visais komisiniais, tik be siuntimo i lt 660 lt. tik kol savo nepardavem (tiksliau jau parduodam tik dar neivyko pats pardavimo faktas).
beje, is mothercare man taip niekas ir nepaskambino sad.gif

Tai bet siuntimas gi labai brangus... pvz mano vezimos siuntimas is JAV sudare praktiskai puse vezimo kainos...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Andraja @ 2008 11 14, 19:14)
Iš kur taip pigiai galima parsisiųsti, kai ieškojau neradau g.gif Nebent senesnes kolekcijas iš USA g.gif

Rašiau būtent apie quest modeliuką, tai tuo metu buvo galima iš UK ebay nusipirkti, buvo naujas questas įdėtas. Tik ebėjus yra ebėjus, ten pamedžioti tuos vežimukus reikia mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verdaina: 15 lapkričio 2008 - 21:19
va as perku is sito saito maclarenas per tarpininke agneta. Priklausomai nuo kurso svyravymo sake 710 lt iseitu kazkur. jei atsirastu dar kas pirktu, matet, ten kaina mazeja perkant 2, 3... vnt.
Atsakyti
QUOTE(samilte @ 2008 11 16, 11:05)
va as perku is sito saito maclarenas per tarpininke agneta. Priklausomai nuo kurso svyravymo sake 710 lt iseitu kazkur. jei atsirastu dar kas pirktu, matet, ten kaina mazeja perkant 2, 3... vnt.

Pasidomėkit dar šita parduotuve www.twoleftfeet.co.uk, nes jie atsiųstų ir į Lietuvą, tik nežinau koks mokestis būtų. Gal nereiktų tarpininkėms papildomai mokėti. mirksiukas.gif

Aš tai dar palauksiu pavasario ir naujų modeliukų blush2.gif žiūrėsiu, kokios kainos bus, gal anie įperkami bus, o šitie gal atpigs ax.gif Vienžo, kol kas turiu savo peregą žiemai ir svajoju apie pavasarį ir maclarenus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verdaina: 16 lapkričio 2008 - 21:59
Tiesa, norėjau paklausti turinčioms Maclarenus, ar netrūksta vaikams buomelio? g.gif Maniškis pvz. labai mėgsta sėdėti perege įsitvėręs į buomelį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Verdaina @ 2008 11 17, 18:27)
Tiesa, norėjau paklausti turinčioms Maclarenus, ar netrūksta vaikams buomelio?  g.gif  Maniškis pvz. labai mėgsta sėdėti perege įsitvėręs į buomelį  blush2.gif

manasis irgi sededavo isikibes i buoma, bet maclarene jis tikrai kazkaip ramiai atsisedes patogiai isitaises. Seip pati buvau nustebusi, kai isodinau ir jis ramiai sedejo pasodintas g.gif ir kai vaziuojam jokio poreikio sestis ar ieskoti buomo g.gif tik gal sakyciau siauroka ta sedyne g.gif kaip kazkada sakiau, mes pasiskoline quest turim modeliuka.
Atsakyti
Bet sakykit, ar jums neatrodo per "siauras" vaikui tas vezimukas (XT), ar jam nera anksta jame sedeti? ypac dabar su kombinezonais ir pan g.gif
Atsakyti
QUOTE(samilte @ 2008 11 18, 22:58)
Bet sakykit, ar jums neatrodo per "siauras" vaikui tas vezimukas (XT), ar jam nera anksta jame sedeti? ypac dabar su kombinezonais ir pan  g.gif

Jei abejoji, imk xlr, ten tikrai tilps su viskuo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2008 11 19, 00:12)
Jei abejoji, imk xlr, ten tikrai tilps su viskuo smile.gif

Xlr tai tikrai, kiek žiūrėjau platus labai, užteks vietos ir su kombinezonais. thumbup.gif Bet ir sunkesnis jau už Xt.
Atsakyti
QUOTE(Verdaina @ 2008 11 15, 21:01)
Rašiau būtent apie quest modeliuką, tai tuo metu buvo galima iš UK ebay nusipirkti, buvo naujas questas įdėtas. Tik ebėjus yra ebėjus, ten pamedžioti tuos vežimukus reikia  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Per ebay tikiu, kad gali būti. Kai savojo ieškojau, tai UK ebay nieko ypatingo nebuvo. O aš kai ko nors užsimanau nesu nusiteikusi medžioti, man reikia kuo greičiau lotuliukas.gif

QUOTE(Verdaina @ 2008 11 17, 17:27)
Tiesa, norėjau paklausti turinčioms Maclarenus, ar netrūksta vaikams buomelio?  g.gif  Maniškis pvz. labai mėgsta sėdėti perege įsitvėręs į buomelį  blush2.gif

Mano nuomone, Maclarenų labai patogi forma, nes vaikas išsidrėbęs jame sėdi lotuliukas.gif Ankstesniuose mūsų vežimuose buvo būtinas buomas.
Papildyta:
QUOTE(samilte @ 2008 11 18, 20:58)
Bet sakykit, ar jums neatrodo per "siauras" vaikui tas vezimukas (XT), ar jam nera anksta jame sedeti? ypac dabar su kombinezonais ir pan  g.gif

Turi tilpti, maniškis su striuke ir kailiniu voku telpa į quest thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Andraja @ 2008 11 19, 18:25)
Per ebay tikiu, kad gali būti. Kai savojo ieškojau, tai UK ebay nieko ypatingo nebuvo. O aš kai ko nors užsimanau nesu nusiteikusi medžioti, man reikia kuo greičiau lotuliukas.gif
Mano nuomone, Maclarenų labai patogi forma, nes vaikas išsidrėbęs jame sėdi lotuliukas.gif Ankstesniuose mūsų vežimuose buvo būtinas buomas.
Papildyta:

Turi tilpti, maniškis su striuke ir kailiniu voku telpa į quest thumbup.gif

www.twoleftfeet.co.uk suvedus visus kodus, gaunu maclareno xt kaina 129,43 svarus bigsmile.gif cia jau iskaitant siuntima kazkaip g.gif nereikia nei ebay. ziuresim kaip cia pavyks uzsisakyti g.gif tipo siuncia i LT smile.gif nu bandysim.
o del quest, tai ji mums paskolino, tai kailinio voko net nedrisau deti (toki irgi turim) nes vaikas su striuke pakankamai ispraustas atodo g.gif pabandysim bigsmile.gif liko abejones del chicco liteway ir maclareno techno xt. XLR nenoriu ,del didesnio svorio. Nes gyvenam 4 a be lifto verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samilte: 19 lapkričio 2008 - 19:26