Įkraunama...
Įkraunama...

Maclaren vežimėliai

QUOTE(Geikutux @ 2007 04 23, 15:21)
O Quest ar yra gulima padėtis ir jei ne paslaptis kur įsigijot?

Yra keturios padetys, bet visiskai gulimos nera. O pirkom Lietuvoj, "Kotrynoj" (nors ir kaip nemegstu ten apsipirkinet smile.gif Konsultantas sunkiai ka apie tuos vezimus papasakot galejo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2007 04 23, 22:06)
Nu gulima as jos tikrai nepavadinciau, bet nusnaust galima, as asmeniskai Quest modeliu laaabai patenkinta ir nematau jame trukumu  mirksiukas.gif  thumbup.gif

kaip supratau iš diskusijų ratukai super maži, bumperio arba apsauginės rankenos nėra gulimos padėties irgi nėra?
Atsakyti
Pagaliau ir as siaip netaip po ilgu ieskojimu ir svarstymu isigijau mano poreikius atitinkanti vezimaiti karsta.gif Issirinkau Techno XT, dar lauke nebandziau, bet kiek namie bandziau tai patiko thumbup.gif

Savo vezimeli parsisiunciau per ebay is parduotuves smile.gif Tikrai verta siustis, nes patogumo atzvilgiu tiek vaikeliui, tiek ir man jis thumbup.gif
Atsakyti
Siandien tapom ir mes maclaren "klubo" nariais. Pirkau nauja techno classic. Ispudzius parasysiu veliau, dar 'trasoje' neisbandem biggrin.gif , bet labai tikiu , kad bus thumbup.gif

Viskas thumbup.gif Buvau nusiziurejusi Techno XT. Bet kadangi vezimuko reikejo ( man taip atrode smile.gif ), o XT Kotryna neatsiveze, tai pirkau Classic, su uzklotu kojom ir papildomu ciuzineliu. Kiek supratau zieminis tas ciuzinelis .Labai patiko audinys, tekstura. Aisku XT paperka apsaugom ant dirzu ir t.t. beje, dar karta '"parbloske' darbuotoju, si karta Vaiku miesto klaipedoj nekompetencija. Reikes nauja tema apie aptarnavimo kokybe vaikisku prekiu parduotuvese uzvesti. Geriausia buvo, kai pati pasakiau kur koks maclareno modelis, o tos _ ' reik uzsirasyt, a tai domisi' lotuliukas.gif .

Aisku, kad tik neprisisnekejus - tpfu, tpfu. Maclarenu labai patenkinti, isinesiau i kambari ir lelius nakciai jame uzmiega smile.gif Labai patinka audinys ir papildomas ciuzinelis. Beje, tinka sis modelis iki 25 kg - 5 metu!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geikutux: 08 birželio 2007 - 18:26
QUOTE(Geikutux @ 2007 06 13, 08:50)
Viskas thumbup.gif Buvau nusiziurejusi Techno XT. Bet kadangi vezimuko reikejo ( man taip atrode smile.gif ), o  XT Kotryna neatsiveze, tai pirkau Classic, su uzklotu kojom ir papildomu ciuzineliu. Kiek supratau zieminis tas ciuzinelis .Labai patiko audinys, tekstura. Aisku XT paperka apsaugom ant dirzu ir t.t. beje, dar karta '"parbloske' darbuotoju, si karta Vaiku miesto klaipedoj  nekompetencija. Reikes nauja tema apie aptarnavimo kokybe vaikisku prekiu parduotuvese uzvesti. Geriausia buvo, kai pati pasakiau kur koks maclareno modelis, o tos _ ' reik uzsirasyt, a tai domisi' lotuliukas.gif .

Apie darbuotojų žinias aš irgi tik patylėt galiu doh.gif Nesvarbu ar Klaipėdoj, ar Kaune unsure.gif Visiškai nežino kuo prekiauja schmoll.gif
Nesugeba nei svorio vežimo pasakyt, modelio tiksliai nežino, nei paaiškint apie sulankstymą vežimo ir panašiai... blink.gif
Važiavau dėl visai kitko į Vaikų miestą, o ten tokia pora rinkosi vežimą... Tai ***** pagailo tos nėštukės ten betrepsiančios vos ne 20 min. kol pardavėja instrukcijoj ieškojo kaip vežimą suskleist. Paėmiau ir suskleidžiau priėjus, tai po to žiūrėjo akis išplėtus kaip viskas paprasta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Geikutux @ 2007 06 26, 13:47)
Aisku, kad tik neprisisnekejus - tpfu, tpfu. Maclarenu labai patenkinti, isinesiau i kambari ir lelius nakciai jame uzmiega smile.gif Labai patinka audinys ir papildomas ciuzinelis. Beje, tinka sis modelis iki 25 kg - 5 metu!!!

O kaip jame migdai vaikutį? Jis tinka naujagimiui, bet neturi lopšiuko?
Atsakyti
QUOTE(Varėnė @ 2007 06 26, 14:46)
O kaip jame migdai vaikutį? Jis tinka naujagimiui, bet neturi lopšiuko?

Tinka naujagimiui, o lopšiukas pasidaro iš uždangalo kojoms smile.gif
Susiriša viršui kapišonas virvelėm ir gaunasi kaip tie nešiojami lopšiukai iš universalų, tik be rankenų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristtute: 26 birželio 2007 - 15:58
Diena daznai irgi migdau maziu jame. Kol kas viskas thumbup.gif Ai, va, kazkaip sunkokai issitiesia ties kojytemis, vienoje puseje. Ar cia tik man ar ir kitos mamos pastebejo ka nors g.gif Gal jau reikes sturmuot kotryna , kad darytu ka nors??
Atsakyti
Jau kuris laikas naudojam techno xt labai patenkinti thumbup.gif O kelionese tai geresnio
varijanto ir nebuna. Lengvutis, gulima padetis gan ilga, geri saugos dirzai, nemazi ratai smile.gif Tik gaila kad krepsys po vezimeliu mazokas, daznai pirkiniai netelpa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2007 07 31, 13:57)
Jau kuris laikas naudojam techno xt labai patenkinti thumbup.gif O kelionese tai geresnio
varijanto ir nebuna. Lengvutis, gulima padetis gan ilga, geri saugos dirzai, nemazi ratai smile.gif Tik gaila kad krepsys po vezimeliu mazokas, daznai pirkiniai netelpa lotuliukas.gif

Maciau kad kabina kai kas tokia "sietka". Tik nezinau kur ja galima isigyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2007 04 22, 18:18)
Na va mes jau nusipirkom ir isbandem maclaren Quest sport, nu nerealus vezimas  thumbup.gif  wub.gif

Sveikutes,
As irgi esu Maclaren firmos vezimu gerbeja. Vakar nusipirkau Quest sport, tikrai vezimais thumbup.gif , ypac po universalo.
Atsakyti
mes taip pat dariomes sketuko, atkreipem demesi i Maclaren - grazus, geras dizainas- tik kazkaip mums jau parduotuvej nepasiseke - isodinau vaika, ir jau nuo ratu kazkokios datales isleke blink.gif tai vat ir liko nepatikimo sketuko ispudis unsure.gif o dar ir kaina tokia kad UCH uzsiprase. schmoll.gif
Atsakyti