Labai liuks jusu vezimukas O spalvyte kokia grazi
O del rankenu aukscio, tai pavazinesi ir priprasi Jos turbut nera aukstesnes uz XT modelio Man XT irgi rankenos pasirode per aukstos, bet dabar tai kai pripratau tai net ir nepagalvoju kad jos turetu zemiau
Pasidare idomu - jis platesnis uz XT ar tokio pat plocio
QUOTE(Kačia @ 2008 07 07, 12:37)
Labai liuks jusu vezimukas O spalvyte kokia grazi
O del rankenu aukscio, tai pavazinesi ir priprasi Jos turbut nera aukstesnes uz XT modelio Man XT irgi rankenos pasirode per aukstos, bet dabar tai kai pripratau tai net ir nepagalvoju kad jos turetu zemiau
aciukas bet sakau as labai zema,tai biski nepatogu, nu nezinau ziuresime
tikrai zinok platesnis labai jauciasi galiu pamatuoti o ir tas krepsys tada savaime didesnis, as dabar turiu ir questa,tai kai abu sudedu tai questas kaip zaislinis, tik va jo rankenos labai zemos man jos tokios patogios
Sveikos, išsirinkau ir aš sportinuką Maclaren Quest (bus antras vežimas, skirtas kelionėm, atostogom, šalia nepamainomo Mutsy :-)), užsisakiau iš Ebay, tai jei ką domina, yra 2007 metų kolekcijos išpardavimas iš USA, 2x pigiau už Kotryninius, pvz:
naujas Volo: 375 LT (su atsiuntimu) (pvz Kotrynoj apie 550 LT)
naujas Quest Sport ar Mod 435 LT (su atsiuntimu) (Kotrynoj apie 900 LT)
Kadangi čia nereklama, tai forumo administratoriai turbūt nesupyks už nuorodą maclaren isparduotuve ebay, man smagu padėt lietuviam taupyt savo pinigus Sėkmės!
Kadangi čia nereklama, tai forumo administratoriai turbūt nesupyks už nuorodą maclaren isparduotuve ebay, man smagu padėt lietuviam taupyt savo pinigus Sėkmės!
QUOTE(nu nu @ 2008 07 07, 17:54)
Sveikos, išsirinkau ir aš sportinuką Maclaren Quest (bus antras vežimas, skirtas kelionėm, atostogom, šalia nepamainomo Mutsy :-)), užsisakiau iš Ebay, tai jei ką domina, yra 2007 metų kolekcijos išpardavimas iš USA, 2x pigiau už Kotryninius, pvz:
Perskaiciau visa tema , net visus 28 puslapius. Zinau kad noriu Maclaren Quest Sport vezimo.Aisku,jei butu daugiau litu kiseneje tada rinkciausi XT, bet... O kaip uzsisakyt per ebay? Itariu, kad as pati nelabai sugebesiu .
QUOTE(Ramune_lt @ 2008 07 15, 23:20)
Perskaiciau visa tema , net visus 28 puslapius. Zinau kad noriu Maclaren Quest Sport vezimo.Aisku,jei butu daugiau litu kiseneje tada rinkciausi XT, bet... O kaip uzsisakyt per ebay? Itariu, kad as pati nelabai sugebesiu .
Nieko ten sunkaus, man atrodo, kad yr atskira tema su smulkmenom, kaip pirkti per ebay'ju. Praktiškai ko reik, tai: pinigų ir paypal'o sąskaitos/kreditinės kortelės (būt užsiregistravus jame ir turėt savo sąskaita, tiksliau surišti paypal'ą su savo kreditine kortele). Toliau išsirenki vežimą, perki, sumoki ir lauki pirkinio.
QUOTE(nu nu @ 2008 07 23, 23:25)
Nieko ten sunkaus, man atrodo, kad yr atskira tema su smulkmenom, kaip pirkti per ebay'ju. Praktiškai ko reik, tai: pinigų ir paypal'o sąskaitos/kreditinės kortelės (būt užsiregistravus jame ir turėt savo sąskaita, tiksliau surišti paypal'ą su savo kreditine kortele). Toliau išsirenki vežimą, perki, sumoki ir lauki pirkinio.
nu man pvz sunku reikia tikrai gerai moketi anglu kalba, o man asmeniskai tai juoodas miskas taip kad per ebay uzsakineti paciai be sansu veliau nusipirksiu tik stoga buvau viena issirinkus ziuriu pygiai kaip,parasiau tarpininkei o ji sako cia tik stogas
Brangiai gaunasi per ebay pirkti,bent jau per tarpininkus.Man paskaiciavo,tai vezimuko kaina gal 60lt pigesne nei lietuvoje. Tai ar verta tada pirkti,geriau vietoje nuejai ir paziurejai ka perki,ir preke turi cia ir dabar.
QUOTE(nu nu @ 2008 07 07, 17:54)
Gal jau gavote savo vezimeli? Kaip del muitu? Ar imanoma ju isvengti?
Papildyta:
QUOTE(Ramune_lt @ 2008 07 28, 22:34)
Brangiai gaunasi per ebay pirkti,bent jau per tarpininkus.Man paskaiciavo,tai vezimuko kaina gal 60lt pigesne nei lietuvoje. Tai ar verta tada pirkti,geriau vietoje nuejai ir paziurejai ka perki,ir preke turi cia ir dabar.
O kodel ebay norite per tarpininkes pirkti? Kam dar kazkam papildomai moketi? Juk galima paciai tiesiogiai nuripirkti?
O kodel ebay norite per tarpininkes pirkti? Kam dar kazkam papildomai moketi? Juk galima paciai tiesiogiai nuripirkti?
[/quote]
Tai kad nelabai moku kaip ten pirkti. Ir nevisi siuncia i lietuva
O siaip kuom skiriasi quest mod nuo quest sport ?Nes ziuriu mod spalvytes grazesnes ,o kazkaip kitu skirtumu neuzmatau
Isbandeme siandien parduotuveje Maclaren'us. Vezimas tiesiog nerealus, maziui labai patiko nera net ko lyginti su musu turimu lenkisku sketuku Ieskosiu dabar kuo greiciau nusipirkti ir parsisiusti.
Ilgai ilgai rinkausi ir nusipirkau siandien Maclaren Quest Sport Negaliu sulaukti jo atkeliaujant
ir kiek tau kainos su atsiuntimu?