Įkraunama...
Įkraunama...

Maclaren vežimėliai

QUOTE(Babaa @ 2008 05 15, 18:13)
O ka apie Maclaren Quest gali pasakyt - gal kas turit? Ar labai barska vaziuojant vertas jis tu pinigu ar cia tik uz varda tokia kaina?

Mes vakar nusipirkom Maclaren Quest wub.gif Nerealiai patiko,labai manevringas,lengvutis,stilingas,patogus vaikui thumbup.gif Važiuot su juo vienas malonumas thumbup.gif
Atsakyti
mes lauken nesulaukem savojo XLR bigsmile.gif wub.gif
idomu isbandyti,nes questa ir tecno XT,jau isbandem, dabar norisi naujoviu rolleyes.gif
Atsakyti
Mes jau vazinejames savo Maclaren Twinn Techno vezimeliu thumbup.gif
Pradzioj labai nusivyliau, kad toks siauras, tikejausi platesnio, ale pabandem, vaikai puikiai telpa, gerai jame sedi, viska mato...tai ir nusiraminau. Tinka biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2008 06 23, 17:22)
Mes jau vazinejames savo Maclaren Twinn Techno vezimeliu thumbup.gif
Pradzioj labai nusivyliau, kad toks siauras, tikejausi platesnio, ale pabandem, vaikai puikiai telpa, gerai jame sedi, viska mato...tai ir nusiraminau. Tinka biggrin.gif

sveikinu su pirkiniu thumbup.gif thumbup.gif super karieta wub.gif
Atsakyti
Sveikos maclarenų žinovės.Baisiai tingiu skaityti visą temą,sakykit kuo skiriasi quest mode ir quest sport?Noriu užsisakyti.Tikriausiai ten nėra gulimos padėties?labai laukiu komentarų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalij@ @ 2008 06 24, 17:46)
Sveikos maclarenų žinovės.Baisiai tingiu skaityti visą temą,sakykit kuo skiriasi quest mode ir quest sport?Noriu užsisakyti.Tikriausiai ten nėra gulimos padėties?labai laukiu komentarų unsure.gif

turejau quest sport tai yra pusiau gulima padetis mirksiukas.gif
Atsakyti
Svveikos visos besizavincios Maclaren'ais noriu paklaust ar kuri domejosi del kedutes-nesiokles ar ant ju tvirtinasi kitos fimos nesiokles ir ar yra adapteriu LT tiems vezimams, jei konkreciai tai Maclaren Techno XLR modeliui. Aciu isanksto uz suteikta info.
Atsakyti
na o mes siandien sulaukem savojo isvajotojo maclaren XLR thumbup.gif clap.gif clap_1.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

ryt isbandysime rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2008 04 24, 21:47)
Va ir mūsų vežimo ratai sutepti!  thumbup.gif  Patarimas, kas neturit Wd tepalo - mes tepėm paprastu aliejumi,

jokiu budu negalima tepti paprastu aliejumi schmoll.gif sugadinsit ratus,neredes lengvai,cia gi skirtingi aliejai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 07 03, 22:36)
na o mes siandien sulaukem savojo isvajotojo maclaren XLR  thumbup.gif  clap.gif  clap_1.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

ryt isbandysime rolleyes.gif

Na, ir kaip vezimukas? bigsmile.gif
Foto bus? ax.gif

O musiskio ratai jau cypia doh.gif
Ale kol sutepsim visus 12 ratuku... lotuliukas.gif
Net nzn, ar verta tept dabar, nes einam su juo prie juros ir tenka tuscia vezima biskiuka per smeli vilkt (nesti per sunkus) unsure.gif
Atsakyti
erikiuxxx, kaip sekasi su nauju vezimaiciu bigsmile.gif
Is kur sulauket vezimuko rolleyes.gif

O mano maclareno XT ratai nebecypia, kai po Kreta pasitrankiau lotuliukas.gif (vis ruosiausi sutepti, bet taip ir neprisiruosiau)
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

nu ka vezimukas superinis, nu tikrai man asmeniskai labai grazus, labai patogus vaikuciui, labai patiko paklotelis toks minkstutis, tai miegoti vaikiui labaiiiii faina wub.gif
nustebau nes gerokai platesnis uz kitus savo modelius, nes isbandem mes ir questa ir XT 4u.gif sitas superinis, ir tas krepsys didesnis,daugiau visko telpa ten biggrin.gif
labai fainas koju movas, toks siltas, dar nenaudojome, nes nera reikalo biggrin.gif ir dar buvo galvytes kudikio apsauga,tai irgi ji mum nereikalinga, spalvyte man labai patiko, berniukui thumbup.gif
siuntemes is anglijos, 2008metu kolekcijos
nu vienu zodziu vezimas pasakiskas, nesunkus, rieda labai lengvai,vaikuciui patogu, bet va mamos didelem liudesiui, man jo rankenos per aukstos,tai norisi nors verkti cray.gif
kadangi esu vos 1.58cm ugio sad.gif tai man tos jo rankenos vos ne iki papu tai stumti nera labai patogu rankom,nes aukstai laikau jas, nu bet mano vyrui tai super jis 190cm ugio biggrin.gif geresnio vezimo jam buti negali tikriausiai rolleyes.gif bet va nezinau, labai nuliudus esu, gaila kad ugio man dievulis pagailejo, nezinau ka daryti, gaila butu ir su vezimuku issiskirti sad.gif dar pagalvosiu,nes taip lauktas, ir imt ir parduot tai sirdis neleidzia verysad.gif

va musu karieta blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 06 liepos 2008 - 21:20