Įkraunama...
Įkraunama...

Maclaren vežimėliai

QUOTE(mole @ 2008 04 22, 10:38)
O aš maniau, kad 2007 metų viršutiniai diržai prisisega  plasmasinėmis kilputėmis, o 2008 tiesiog lengviau ir paprasčiau užsisega, nes susineria ir click. Mačiau tik foto, gal kas galėtų paaiškinti, kaip iš tikro realybėje, a? g.gif

Gegužės viduryje būsiu Uk, tai tiksliai apžiūrėsiu ir grįžus galėsiu konkrečiai pasakyt mirksiukas.gif Net pačiai įdomu pasidarė ax.gif
Atsakyti
Gal taip aiškiau būtų ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2008 04 18, 11:18)
Niu atėjau patarimo. Pradėjo cypti techno classic ratukai - bet taip užmečiau akį, kad nelabai aišku, kur ten juos sutept, kad necyptų?  g.gif  Gal kas pasidalins patirtimi? Ar ratukai kaip nors nusiima? Nes ten gi visur plastmasė ir nelabai eina prieiti prie sukimosi mechanizmo. Bijau, kad kai vyras pradės aiškintis su ratukais - gali įvykti neatitaisomų klaidų  biggrin.gif

isklausinejau savo brangiausio,tai sake purske su wd ten kur yra tarp ratuku toks jungiantis tiltelis,kur tokios zvaigzdutes.nu dabar jau pas mus nebecypauja,viskas thumbup.gif
Atsakyti
O kur to wd tepalo yra pirkt g.gif Mes musu vezimo ratas irgi pradejo kartais sucypti unsure.gif
O atsiliepimuose (anglu kalba) skaiciau, kad cia Maclaren trukumas ir nelabai ka galima padaryti verysad.gif Jei tas tepalas jums padejo gal ir mums pades bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mole @ 2008 04 22, 15:52)
Gal taip aiškiau būtų  ax.gif
user posted image

O tai cia yra amortikai? unsure.gif bigsmile.gif
Nes tada ir dvynukiskajame Techno yra amortikai, taip pat ratai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Yra amortikai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vailin @ 2008 04 23, 09:49)
isklausinejau savo brangiausio,tai sake purske su wd ten kur yra tarp  ratuku toks jungiantis tiltelis,kur tokios zvaigzdutes.nu dabar jau pas mus nebecypauja,viskas  thumbup.gif

O tai dėkui - prašysim tėtuko, kad suteptų smile.gif

QUOTE(Kačia @ 2008 04 23, 10:02)
O kur to wd tepalo yra pirkt g.gif  Mes musu vezimo ratas irgi pradejo kartais sucypti unsure.gif

Wd būna prie automobilių prekių net ir didžiuosiuose centruose. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2008 04 23, 08:02)
O atsiliepimuose (anglu kalba) skaiciau, kad cia Maclaren  trukumas ir nelabai ka galima padaryti verysad.gif  Jei tas tepalas jums padejo gal ir mums pades bigsmile.gif

na nemanau,kad čia trūkumas schmoll.gif kiek esu turėjusi vežimų visi pacybdavo,gi nuo dulkių,tepti reikia mirksiukas.gif netepami ir dviračiai cypia rolleyes.gif jei pradeda cypti aš pajudinu vežimą į šonus,na,kad ratukai išsijudintų ir tikrai pamačyja(tik nežinau ar aiškiai parašiau blush2.gif )
Atsakyti
As uzsakiau 4 seasons - jau nekantru kaip noriu pamatyti smile.gif
Gal kas turit ir galit atsiliepimais pasidalinti?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Goja: 23 balandžio 2008 - 21:54
O kaip Jus dauguma perkat vezimus? per tarpininkes ar pacios? ax.gif
Atsakyti
gal žinote maclaren MX 3 lopšio išmatavimus? 4u.gif man svarbu, kad būtų kuo platesnis, nes vaikelis gims rugsėjį, tai noriu su lopšiu išvežioti iki pavasario g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalytė @ 2008 04 23, 22:56)
O kaip Jus dauguma perkat vezimus? per tarpininkes ar pacios? ax.gif

Aš pati ax.gif
Atsakyti