QUOTE(hereja @ 2008 04 21, 16:40)
Sveikutes,
Kalbat tik apie paprastus Maclaren sketukus, o gal ka gero zinot apie dvynukiskus Maclaren Twin Techno???
Mano pupoms jau 1.4m ir noriu sketuka vasarai nupirkti. Palekiau pardes, tai man matyti kitu firmu variantai nepatiko, kredariukai...a vis tik reikia vezioti DU vaikus, tai vezimas turi buti patvarus.
Siandien kotrynoje man sake, kad dvynukikas Twin Techno apie 2000 kainuotu
Radau tuos pacius internete uz 210-240 svaru + tarpininkei 10% ir siuntimas apie 80Lt kainuotu. Manau visai normaliai gauturi...tik kaip su garantiniu? O gal jie tokie patvarus, kad jo net neprireiks?
Gal kas matet in real dvynukiska techno? Ar labai stipriai sedimos vietos siauresnes nei vienvieciame vezime?
Man sake, kad kazkas panasaus i Triumph. Jei kas toki turit,- tai ar pakanka 1.5-2m vaikiukui vietos jame?
Na, perku kaip kate maise, noretusi viska suzinoti, kad nebutu staigmenu
Ir pagrindinis klausimas: kuom skiriasi Maclaren techno vezimuku 2007 nuo 2008 modeliu (apart palvu)? Mat 2007 biskuti pigesni, bet jei daugiau jokiu nauju navarotu nera, tai gal tiek to. Ir kokio ilgio gulima padetis pasidaro? Aciukas
Aš mačiau daug dvynukiškų Techno XT Londone, tai bent jau vizualiai vienos sėdynės plotis man nesiskyrė nuo vienviečio mūsų
Realiai jeigu ir skirsis, tai tikrai nežymiai
Dėl tilpimo, tai garantuotai tilps tavo pupos, nes maniškis keturmetis dar į vienvietį puikiai tilptų, jeigu reikėtų, o jis tikrai ne iš mažųjų (108cm)
Modeliai 2007 ir 2008 skiriasi tik spalvom ir ratukų dizainu. Daugiau viskas tas pats