Įkraunama...
Įkraunama...

Maclaren vežimėliai

QUOTE(mole @ 2008 04 09, 20:00)
Ačiū skruzde  4u.gif

Tai,kad nėr už ką irnesakyk.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Goja @ 2008 04 07, 18:23)
Atsiliepkit kas turit Owen, ir kuriuose yra amortizatoriai - Owen, XT, XLR?

XT yra amortikai smile.gif
Atsakyti
Niu atėjau patarimo. Pradėjo cypti techno classic ratukai - bet taip užmečiau akį, kad nelabai aišku, kur ten juos sutept, kad necyptų? g.gif Gal kas pasidalins patirtimi? Ar ratukai kaip nors nusiima? Nes ten gi visur plastmasė ir nelabai eina prieiti prie sukimosi mechanizmo. Bijau, kad kai vyras pradės aiškintis su ratukais - gali įvykti neatitaisomų klaidų biggrin.gif
Atsakyti
Dolile, gaila, bet negaliu tau pagelbeti.Bet prisidedu prie besidziaugianciu siom karietom. Liuksiskas musu XT vezimaitis. Tik gavom, iskarto didyji pakeitem i si lengvesni ir manevringesni.
Papildyta:
Isbandem jau pajuryje, per dregna smeli puikiai rieda.Krikstasunis dvimetukas irgi puikiai telpa. Jie turi Quest sport, tai sake,kad XT minksciau vaziuoja.
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2008 04 18, 11:18)
Niu atėjau patarimo. Pradėjo cypti techno classic ratukai - bet taip užmečiau akį, kad nelabai aišku, kur ten juos sutept, kad necyptų?  g.gif  Gal kas pasidalins patirtimi? Ar ratukai kaip nors nusiima? Nes ten gi visur plastmasė ir nelabai eina prieiti prie sukimosi mechanizmo. Bijau, kad kai vyras pradės aiškintis su ratukais - gali įvykti neatitaisomų klaidų  biggrin.gif

mums ratukai pradejo cypauti jau pirma savaite po nusipirkimo,bet mano brangiausias kazkur kazka apipurske ir rieda dabar thumbup.gif kai jis grys is darbelio paklausiu kur purske,ok?
Papildyta:
praeita savaite gryzome is atostogu,skridome lektuvu.tai patikekit mamos patogesnio vezimelio neisivaizduoju,tik trinkt brinkt kojos pagalba sulankstei ir jokio vargo.o dar ir laiptais teko oro uoste panest ,tai su visu savo aukseliu irgi nera bedos uzkelt.labai esu juo patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(vailin @ 2008 04 21, 10:04)
mums ratukai pradejo cypauti jau pirma savaite po nusipirkimo,bet mano brangiausias kazkur kazka apipurske ir rieda dabar  thumbup.gif kai jis grys is darbelio paklausiu kur purske,ok?

Lauksiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Kalbat tik apie paprastus Maclaren sketukus, o gal ka gero zinot apie dvynukiskus Maclaren Twin Techno??? ax.gif
Mano pupoms jau 1.4m ir noriu sketuka vasarai nupirkti. Palekiau pardes, tai man matyti kitu firmu variantai nepatiko, kredariukai...a vis tik reikia vezioti DU vaikus, tai vezimas turi buti patvarus.
Siandien kotrynoje man sake, kad dvynukikas Twin Techno apie 2000 kainuotu blink.gif
Radau tuos pacius internete uz 210-240 svaru + tarpininkei 10% ir siuntimas apie 80Lt kainuotu. Manau visai normaliai gauturi...tik kaip su garantiniu? O gal jie tokie patvarus, kad jo net neprireiks? ax.gif bigsmile.gif
Gal kas matet in real dvynukiska techno? Ar labai stipriai sedimos vietos siauresnes nei vienvieciame vezime? g.gif Man sake, kad kazkas panasaus i Triumph. Jei kas toki turit,- tai ar pakanka 1.5-2m vaikiukui vietos jame?
Na, perku kaip kate maise, noretusi viska suzinoti, kad nebutu staigmenu blush2.gif

Ir pagrindinis klausimas: kuom skiriasi Maclaren techno vezimuku 2007 nuo 2008 modeliu (apart palvu)? Mat 2007 biskuti pigesni, bet jei daugiau jokiu nauju navarotu nera, tai gal tiek to. Ir kokio ilgio gulima padetis pasidaro? Aciukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hereja: 21 balandžio 2008 - 15:41
Nu va, uzsakiau savo dvynukems kruopoms Maclaren Twin Techno sketuka bigsmile.gif
Laukiu nesulaukiu jau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2008 04 21, 16:40)
Sveikutes,
Kalbat tik apie paprastus Maclaren sketukus, o gal ka gero zinot apie dvynukiskus Maclaren Twin Techno??? ax.gif
Mano pupoms jau 1.4m ir noriu sketuka vasarai nupirkti. Palekiau pardes, tai man matyti kitu firmu variantai nepatiko, kredariukai...a vis tik reikia vezioti DU vaikus, tai vezimas turi buti patvarus.
Siandien kotrynoje man sake, kad dvynukikas Twin Techno apie 2000 kainuotu blink.gif
Radau tuos pacius internete uz 210-240 svaru + tarpininkei 10% ir siuntimas apie 80Lt kainuotu. Manau visai normaliai gauturi...tik kaip su garantiniu? O gal jie tokie patvarus, kad jo net neprireiks? ax.gif  bigsmile.gif
Gal kas matet in real dvynukiska techno? Ar labai stipriai sedimos vietos siauresnes nei vienvieciame vezime? g.gif Man sake, kad kazkas panasaus i Triumph. Jei kas toki turit,- tai ar pakanka 1.5-2m vaikiukui vietos jame?
Na, perku kaip kate maise, noretusi viska suzinoti, kad nebutu staigmenu blush2.gif

Ir pagrindinis klausimas: kuom skiriasi Maclaren techno vezimuku 2007 nuo 2008 modeliu (apart palvu)? Mat 2007 biskuti pigesni, bet jei daugiau jokiu nauju navarotu nera, tai gal tiek to. Ir kokio ilgio gulima padetis pasidaro? Aciukas 4u.gif

Aš mačiau daug dvynukiškų Techno XT Londone, tai bent jau vizualiai vienos sėdynės plotis man nesiskyrė nuo vienviečio mūsų g.gif Realiai jeigu ir skirsis, tai tikrai nežymiai ax.gif Dėl tilpimo, tai garantuotai tilps tavo pupos, nes maniškis keturmetis dar į vienvietį puikiai tilptų, jeigu reikėtų, o jis tikrai ne iš mažųjų (108cm)
Modeliai 2007 ir 2008 skiriasi tik spalvom ir ratukų dizainu. Daugiau viskas tas pats ax.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2008 04 22, 00:12)
Nu va, uzsakiau savo dvynukems kruopoms Maclaren Twin Techno sketuka bigsmile.gif
Laukiu nesulaukiu jau rolleyes.gif

Tikiuosi ne parduotuvėje už kosminę kainą lotuliukas.gif
QUOTE(Kristtute @ 2008 04 22, 09:55)

Modeliai 2007 ir 2008 skiriasi tik spalvom ir ratukų dizainu. Daugiau viskas tas pats  ax.gif

O kaip dėl diržų užsegimo, man atrodo, kad tai pagrindinis skirtumas, ar ne? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mole @ 2008 04 22, 10:20)
Tikiuosi ne parduotuvėje už kosminę kainą lotuliukas.gif

O kaip dėl diržų užsegimo, man atrodo, kad tai pagrindinis skirtumas, ar ne? blush2.gif

Tai kad taip pat ten segasi viskas g.gif Diržai tokie pat, 5 taškų, ir užsegimo principas tas pats, tik kad sagtelė su užrašu padaryta, forma kita ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2008 04 22, 10:23)
Tai kad taip pat ten segasi viskas  g.gif  Diržai tokie pat, 5 taškų, ir užsegimo principas tas pats, tik kad sagtelė su užrašu padaryta, forma kita ir tiek  smile.gif

O aš maniau, kad 2007 metų viršutiniai diržai prisisega plasmasinėmis kilputėmis, o 2008 tiesiog lengviau ir paprasčiau užsisega, nes susineria ir click. Mačiau tik foto, gal kas galėtų paaiškinti, kaip iš tikro realybėje, a? g.gif
Atsakyti