Įkraunama...
Įkraunama...

Maclaren vežimėliai

QUOTE(dolile @ 2008 03 28, 21:40)
Aga aš irgi atkreipiau į vežimėlį dėmesį  biggrin.gif  Kaip mano sesuo sako, kad kas į ką žiūri - ji klausosi pasakojimo, o kai pas mus mažasis garsiai "klaba" belieka žiūrėti tv paveikslėlius - t.y. ką kalba jau neina girdėt, nes jei garsiau, tai ir mažasis garsiau rėkia  doh.gif
Bet ten pas juos ištisinė rankena - idomu kas per modeliukas  unsure.gif

Maclaren MX3 mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, Maclaren gerbejai!

Noreciau paklausti vezimeliu turetoju- ar yra kokiame nors modelyje visiskai gulima padetis (ne 30 %, o visai gulima), jei yra, tai koks mazdaug ilgis gaunasi istiesus? Ir gal kas nors naudoja lopsi? Kiek jis erdvus?

Aciu
Atsakyti
Ar prekiauja LT kas techno XT modeliuku? Siustis g.gif O kaip tada su garantiniu?
Atsakyti
QUOTE(Geikutux @ 2008 04 01, 17:18)
Ar prekiauja LT kas techno XT modeliuku? Siustis g.gif O kaip tada su garantiniu?

Buna Kotrynoje, bet neuzsistovi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrai @ 2008 04 01, 22:45)
Buna Kotrynoje, bet neuzsistovi  mirksiukas.gif

nebuna schmoll.gif
as su jais kalbejau. XT sake nebuvo ir nebus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalytė @ 2008 04 02, 11:16)
nebuna schmoll.gif
as su jais kalbejau. XT sake nebuvo ir nebus wink.gif

Na, nebent mane apgavo. Bet pries kokias 3 savaites apziurinejau ir man sake, kad cia xt (ne mergina, o vaikinukas mirksiukas.gif ) ir pagal fotkes man irgi atrode, kad xt, bet, aisku, as ne maclarenu eksperte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrai @ 2008 04 02, 12:37)
Na, nebent mane apgavo. Bet pries kokias 3 savaites apziurinejau ir man sake, kad cia xt (ne mergina, o vaikinukas  mirksiukas.gif ) ir pagal fotkes man irgi atrode, kad xt, bet, aisku, as ne maclarenu eksperte  biggrin.gif

Jo, turi XT, bet tik Classic. verysad.gif O ka darot su garantiniu, jei uzsakot internetu?
Atsakyti
na va, istojome ir mes i maclarenu turetoju gretas thumbup.gif

tfu tfu tikiuosi vezimas neluz ir garantinio nereikes ax.gif neveltui juk maclarenas mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikinam 4u.gif sveikinam 4u.gif nelus ,nelus ,jie tvirti.va tik mums pacia pirma savaite ratukai pradejo cypauti,bet brangiausias sutepe ir vel sauniai vaziuojam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vailin @ 2008 04 03, 16:46)
sveikinam 4u.gif sveikinam 4u.gif nelus ,nelus ,jie tvirti.va tik mums pacia pirma savaite ratukai pradejo cypauti,bet brangiausias sutepe ir vel sauniai vaziuojam thumbup.gif

ai tai ratukai niekis irnesakyk.gif visu vezimuku kiek turejom tepem ratukus (chicco, peg perego) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Darfe @ 2008 03 26, 18:45)
O gaminami tik sportinukai ar ir lopsiniai? Gal kas turite? Butu ydomu ar lopsys tinkamas ziemai  4u.gif

wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=Kristin,2008 04 03, 19:13]
wub.gif
user posted image
user posted image
bigsmile.gif
Panos, o kuris jums atrodo geresnis- šis maclarenas ar maxi-cosi murauser posted imageuser posted image
Atsakyti