Įkraunama...
Įkraunama...

Maclaren vežimėliai

QUOTE(dolile @ 2008 03 02, 00:11)
Jei nepaslaptis iš kur siunteisi? Ar tikrai rankenų žemiausia padėtis yra 104cm? GAl netingėtum pamatuot?  blush2.gif

Ne paslaptis - siunčiausi iš vokiško ebay smile.gif
Rankenas bandžiau pamatuoti, gal ir ne visai tiksliai, bet išeina tie 104 cm...Pati nesu aukštaūgė ir rankenos man taip pat iš pradžių atrodė kiek aukštokos, bet dabar jau pripratau ir gerai.
Atsakyti
QUOTE(Dolphi @ 2008 03 01, 22:26)
Pilnai gulimos padėties nei XT, nei XLR neturi;) Būtent dėl to "Kotrynoje" man bandė įrodyti, kad šie vežimai tinka tik nuo 6 mėn., nors gamintojo puslapyje nurodyta, kad tinka nuo gimimo.
O kainos pas mus tikrai beprotiškos...Labai norėjau XLR, bet mokėti 1400Lt "Kotrynai" nesiryžau, ilgokai kapsčiausiai internete ir parsisiunčiau labiausiai patikusį variantą beveik per pusę pigiau - su visais priedais, įskaitant "lėliukinius". Todėl savo lėlytę jame vežioju jau nuo 3 mėnesių ir bent jau kol kas esu labai patenkinta - vežimas labai erdvus, tvirtas ir manevringas thumbup.gif

Kukio modelio vezimeli naudoji nuo 3 men.???? ir kaip vaikuciui, ne sman aktualu. Mims irgi 3 men. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphi @ 2008 03 01, 22:26)
Pilnai gulimos padėties nei XT, nei XLR neturi;) Būtent dėl to "Kotrynoje" man bandė įrodyti, kad šie vežimai tinka tik nuo 6 mėn., nors gamintojo puslapyje nurodyta, kad tinka nuo gimimo.
O kainos pas mus tikrai beprotiškos...Labai norėjau XLR, bet mokėti 1400Lt "Kotrynai" nesiryžau, ilgokai kapsčiausiai internete ir parsisiunčiau labiausiai patikusį variantą beveik per pusę pigiau - su visais priedais, įskaitant "lėliukinius". Todėl savo lėlytę jame vežioju jau nuo 3 mėnesių ir bent jau kol kas esu labai patenkinta - vežimas labai erdvus, tvirtas ir manevringas thumbup.gif

Tai kad turi pilnai gulimą padėtį ax.gif Turim mes XT ir tikrai tinka nuo gimimo biggrin.gif Užsienyje mamos ir vežioja nuo gimimo, tik pas mus dar likęs stereotipas lopšinių vežimų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2008 03 03, 15:18)
Tai kad turi pilnai gulimą padėtį  ax.gif  Turim mes XT ir tikrai tinka nuo gimimo  biggrin.gif  Užsienyje mamos ir vežioja nuo gimimo, tik pas mus dar likęs stereotipas lopšinių vežimų  doh.gif

Na, XLR'as nuo XT mažai skiriasi, todėl esu tikra, kad pagrindinės jų savybės yra tos pačios - jie turi BEVEIK gulimą (165º) padėtį. PILNAI gulimos (180º) jie neturi.
O stereotipai galioja ne tik pas mus, pakanka pavartyti vežimėlio naudojimo instrukcijas, kad tuo įsitikinti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(twicsi @ 2008 03 02, 22:00)
Kukio modelio vezimeli naudoji nuo 3 men.???? ir kaip vaikuciui, ne sman aktualu. Mims irgi 3 men.  ax.gif

Turime XLR'ą. Mažajai jame gerai, nes mato daugiau pasaulio, nei lopšiniame, ir vietos jame pakanka. Nežinau, kaip bus, kai ji pradės sėdeti, bet kol kas viskas jai tinka ir patinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphi @ 2008 03 03, 15:39)
O stereotipai galioja ne tik pas mus, pakanka pavartyti vežimėlio naudojimo instrukcijas, kad tuo įsitikinti wink.gif

Na pas mus instrukcijoj parašyta, kad nuo gimimo biggrin.gif Ne tik pavarčiau, bet ir paskaičiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphi @ 2008 03 03, 15:56)
Turime XLR'ą. Mažajai jame gerai, nes mato daugiau pasaulio, nei lopšiniame, ir vietos jame pakanka. Nežinau, kaip bus, kai ji pradės sėdeti, bet kol kas viskas jai tinka ir patinka rolleyes.gif

Na vadinasi keliausim ir mes isi vezimaiti (kai gausim) biggrin.gif , o gauti turetume 3 sav. begyje. Tik musu XT. Bus tada jau beveik 4 men ir pagaliau gal pavasaris ateis, tai ir man bus lengviau nei su tokiu tanku i lauka brautis mirksiukas.gif . O ka patiesi ten kai leliuka guldai. Ar tiesiog su kombinezonu ir uzklotu kojytems ir tiek ax.gif ar kanors tiesi ar i koki maisiuka dedi????
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2008 03 03, 17:25)
Na pas mus instrukcijoj parašyta, kad nuo gimimo  biggrin.gif  Ne tik pavarčiau, bet ir paskaičiau  tongue.gif

O pas jus angliška instrukcija?smile.gif Jei taip, tai ir pas mus angliškoj parašyta, kad nuo gimimo, o rusiškoje, ispaniškoje, itališkoje, vokiškoje ir dar keliose - kad nuo šešių mėn. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(twicsi @ 2008 03 03, 17:40)
Na vadinasi keliausim ir mes isi vezimaiti (kai gausim)  biggrin.gif , o gauti turetume 3 sav. begyje. Tik musu XT. Bus tada  jau beveik 4 men ir pagaliau gal pavasaris ateis, tai ir man bus lengviau nei su tokiu tanku i lauka brautis  mirksiukas.gif . O ka patiesi ten kai leliuka guldai. Ar tiesiog su kombinezonu ir uzklotu kojytems ir tiek ax.gif ar kanors tiesi ar i koki maisiuka dedi????

Į XLR'o komplektaciją (bent jau to, kurį pirkau) įeina papildomas čiužinėlis ("seat liner"), tai aš esu jį įklojusi, kad dugnas būtų lygesnis. O merginą įvelku į kombinezoną ir prikloju antklodėle.
Atsakyti
QUOTE(Dolphi @ 2008 03 03, 17:24)
Į XLR'o komplektaciją (bent jau to, kurį pirkau) įeina papildomas čiužinėlis ("seat liner"), tai aš esu jį įklojusi, kad dugnas būtų lygesnis. O merginą įvelku į kombinezoną ir prikloju antklodėle.

Na pas mane tai tikriausiai be papildomo ciuzinelio, bet su maiseliu kojoms ax.gif . Tai ziuresiu jei reiks tai Kotrinoj nusipirksiu pap.ciuzineli.
Atsakyti
QUOTE(Dolphi @ 2008 03 03, 18:07)
O pas jus angliška instrukcija?smile.gif Jei taip, tai ir pas mus angliškoj parašyta, kad nuo gimimo, o rusiškoje, ispaniškoje, itališkoje, vokiškoje ir dar keliose - kad nuo šešių mėn. ax.gif

g.gif As pirkau quest, tai ieskodama info gamintojo puslapyje radau, kad tinka nuo 3 men USA ir UK, bet nuo 6 men EU. Techno modeliai anot gamintojo tinka nuo gimimo, bet jei rasai, kad visos europietiskos instrukcijos sako ka kita... Jei ne vertimo ar spausdinimo klaida tai galbut yra skirtingi reikalavimai skirtingose salyse ax.gif
Atsakyti
QUOTE(enca @ 2008 03 04, 19:09)
g.gif  As pirkau quest, tai ieskodama info gamintojo puslapyje radau, kad tinka nuo 3 men USA ir UK, bet nuo 6 men EU. Techno modeliai anot gamintojo tinka nuo gimimo, bet jei rasai, kad visos europietiskos instrukcijos sako ka kita... Jei ne vertimo ar spausdinimo klaida tai galbut yra skirtingi reikalavimai skirtingose salyse  ax.gif

Tai kad UK ir yra Europoj biggrin.gif Be to gamintojas, t.y. Maclaren firma ir yra būtent britų kompanija ax.gif Todėl manau teisingiausia būtų atsižvelgt į jų rekomendacijas g.gif
O mūsų vežimas ir yra pirktas Londone, Mothercare parduotuvėj, todėl ir instrukcija pagal angliškus reikalavimus, kur aiškiai parašyta "suitable from birth" smile.gif
Atsakyti