Įkraunama...
Įkraunama...

Maclaren vežimėliai

QUOTE(Dalytė @ 2008 02 07, 22:06)
nu as tokio leliuko tikrai neveziociau su ta 'taburete' schmoll.gif

siaip as cia irgi uzsisvaigau McLareno, reikia ir viskas rolleyes.gif
nuvaziavau siandien i kotryna, aisku XT nera, visi kiti man pasirode visiskos 'taburetes', ir dar.. sulankstymas koks keistas, o as galvojau, kad susiskleidzia kaip sketukas, pvz chicco ct01 ar pp pliko ax.gif
tai va, ispudzio tikrai nepadare schmoll.gif  tiesa nemaciau XT gyvai g.gif
galvosiu koki kita pirkt g.gif

Nu sulankstymas tai tikrai superinis biggrin.gif Labai patogu ir labai kompaktiška. Nepalyginsi su PP plico ar chicco c1, kur tik šiek tiek šonai pasispaudžia ir vistiek lyginant su Maclaren skėtukais labai jau dideli tie vežimai atrodo doh.gif

Nors jeigu Classic nepatiko Kotrynoj, tai ir Techno XT tada nepatiks jums schmoll.gif Nes jie labai panašūs ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristtute: 08 vasario 2008 - 10:20
QUOTE(Kristtute @ 2008 02 08, 11:11)
Nu sulankstymas tai tikrai superinis  biggrin.gif  Labai patogu ir labai kompaktiška.  Nepalyginsi su PP plico ar chicco c1, kur tik šiek tiek šonai pasispaudžia ir vistiek lyginant su Maclaren skėtukais labai jau dideli tie vežimai atrodo  doh.gif

Nors jeigu Classic nepatiko Kotrynoj, tai ir Techno XT tada nepatiks jums  schmoll.gif  Nes jie labai panašūs  ax.gif

dar pameginsiu gyvai XT paziuret ax.gif gal patiks, o prie sulankstymo gal priprasti reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalytė @ 2008 02 08, 10:40)
dar pameginsiu gyvai XT paziuret ax.gif  gal patiks, o prie sulankstymo gal priprasti reikia g.gif

Nu man tai super patogus, greitas ir sulankstymas ,ir išlankstymas. Viena ranka tai galima padaryt ir kojos pagalba, kitoj vaika laikant thumbup.gif
Nepalyginsi su draugės PP pliko P3 biggrin.gif Ten ir be vaiko yra kas veikt, kol išlankstai smile.gif
Atsakyti
čia airijoje visuose maclarenuose nuo pat vaikelio gimimo vežioja ir vargo nemato, jei mano vaikelis gimtu LT anksti pavasary - tikrai pirkčiau kąžką panašaus (pri jų galima įsigyti visokių priedų, pašiltintų kojų užklotų, nugarėlių pašiltinimui), be to yra maclareno auto kedutes-nešynes, puikiai dedasi į tuos sportinukus. Tikrai nepirkčiau LT mėgstamus visureigius.
Papildyta:
sulankstymu aų ir džiaugiuos, dar dabar kai pilvas auga, tik su koja smile.gif viens, du ir turiu smile.gif
Atsakyti
Tai kaip matau apie MX3 kolkas nera atsiliepimu... Nesuprantu negi niekas LT neturi?
As taip del jo uzsvaigau, man jis toks grazus tik gaila kad nera kaip gyvai paziuret 2007 modelio, o jais prekiauja kolkas tik internetine parduotuve, ir dabar nezinau kuri pirkti ar Maclaren MX3 ar BB High Trek g.gif BB apziurejau gana neblogai atrodo ir patogus, bent jau parduotuvei idomu kaip isvaziavus i zvyruota ir duobeta kelia.
Atsakyti
QUOTE(Pusele_ @ 2008 02 09, 12:38)
čia airijoje visuose maclarenuose nuo pat vaikelio gimimo vežioja ir vargo nemato, jei mano vaikelis gimtu LT anksti pavasary - tikrai pirkčiau kąžką panašaus (pri jų galima įsigyti visokių priedų, pašiltintų kojų užklotų, nugarėlių pašiltinimui), be to yra maclareno auto kedutes-nešynes, puikiai dedasi į tuos sportinukus. Tikrai nepirkčiau LT mėgstamus visureigius.
Papildyta:
sulankstymu aų ir džiaugiuos, dar dabar kai pilvas auga, tik su koja smile.gif viens, du ir turiu smile.gif

gal zinai kiek Airijoje kainuoja mclaren XT?
Atsakyti
QUOTE(Dalytė @ 2008 02 10, 00:26)
gal zinai kiek Airijoje kainuoja mclaren XT?

as XT maciau gyvai Kotrynoje(jie labai greitai isparduoda maclarenus), labai jis man patiko thumbup.gif , tik kad as karietos norejau pirkt jau dabar ziema tai man ratukai ziemai per mazi pasirode.. o siaip tai nerealus jis man labai, lengvas ir vietos jame daug
Atsakyti
QUOTE(zuikiene. @ 2008 02 14, 22:56)
as XT maciau gyvai Kotrynoje(jie labai greitai isparduoda maclarenus), labai jis man patiko  thumbup.gif , tik  kad as karietos norejau pirkt jau dabar ziema tai man ratukai ziemai per mazi pasirode.. o siaip tai nerealus jis man labai, lengvas ir vietos jame daug

Kotrynoje yra XT bigsmile.gif
Leksiu beksiu paziuret ax.gif
Cia tikiuosi ukmerges pl, nes mazylio pasauly nebuvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalytė @ 2008 02 17, 02:05)
Kotrynoje yra XT bigsmile.gif
Leksiu beksiu paziuret ax.gif
Cia tikiuosi ukmerges pl, nes mazylio pasauly nebuvo unsure.gif

Neprekiauja jie XT, skambinausi. Bet jei pageidauji gali parsiusti uz 1500 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(twicsi @ 2008 02 21, 18:27)
Neprekiauja jie XT, skambinausi. Bet jei pageidauji gali parsiusti uz 1500  biggrin.gif

Nejuokauk , nekainuoja jie tiek blink.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 02 22, 09:43)
Nejuokauk , nekainuoja jie tiek  blink.gif

Man vadybininkas pasake nes jie buvo siunte, butent Maclaren Techno XT su koju uzdangalu kainuotu 1500 Lt. Pilnai realu, kadangi va planuoju siustis pati is Vokietijos tai gaunasi 1090 Lt. ax.gif
Atsakyti
O techno XT tinka iki kokio vaiko svorio?
Atsakyti