Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuves su vertėjos pagalba

Sveikos gyvos,

Labai smarkiai ieskau geros vertejos, kad vertejautu Rugpjucio menesi musu veselioj.. Busimasis anglas, daug giminiu ir draugu suvaziuos, norisi, kad abi puses vieni kitus suprastu.
Gal patartumet kur kreiptis del vertejos/vertejo? Siaip tai reikes nuo sestadienio (baznytine ceremonija 13 val) iki sekmadienio popietes.
Help!

Aciu uz pagalba!

Atsakyti
sveika...

mums tokia pat problema, mano busimasis ne lietuvis, tad teks kalbet dvikalbe, lt-anglu... o kaip jums, jau pavyko ka susirast??
Atsakyti
Sveika,

Nieko dar neissisiprendem... Laikas vis tirpsta, dabar jau intencyvesnes pastangas pradesim deti i visa organizavima.

Bet kokia pagalba yra labai laukiama!

O kaip jus, gal issprendet sita klausimeli jau? Kur esat, gal Londone?
Atsakyti
QUOTE(antigone333 @ 2007 03 25, 23:45)
sveika...

mums tokia pat problema, mano busimasis ne lietuvis, tad teks kalbet dvikalbe, lt-anglu...  o kaip jums, jau pavyko ka susirast??

Dar ne taip blogai lotuliukas.gif lotuliukas.gif MB is vokietijos, o kartu gyvename Anglijoje (zinoma ir tarpusavyje bendraujame angliskai) tad vestuves bus trikalbes doh.gif, bet pagrindines kalbos bus Lietuviu-Vokieciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2007 04 30, 11:37)
Dar ne taip blogai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif MB is vokietijos, o kartu gyvename Anglijoje (zinoma ir tarpusavyje bendraujame angliskai) tad vestuves bus trikalbes doh.gif, bet pagrindines kalbos bus Lietuviu-Vokieciu mirksiukas.gif

pas mus irgi buvo trikalbes vestuves thumbup.gif lietuviu - anglu - danu.
Mano liudininke ir dar kelios drauges verte.
Paprasykit ir jus pagalbos is draugu. Nepasidarykit oficialios vakarienes su oficialiu verteju. Nereikia ax.gif
Pas mus buvo labai daug kalbu, tai tas reikejo versti - mano drauge is anksto gavo beveik visu kalbas, tai buvo pasiruosusi. O po to sveciai patys susibendrauja. Net mano tetule kuri nemoka ne angliskai, ne daniskai, sugebejo susidraugauti su visais danais.
Atsakyti
QUOTE(Taya @ 2007 04 30, 10:38)
pas mus irgi buvo trikalbes vestuves  thumbup.gif lietuviu - anglu - danu.
Paprasykit ir jus pagalbos is draugu. Nepasidarykit oficialios vakarienes su oficialiu verteju. Nereikia  ax.gif 
Pas mus buvo labai daug kalbu, tai tas reikejo versti - mano drauge is anksto gavo beveik visu kalbas, tai buvo pasiruosusi. O po to sveciai patys susibendrauja. Net mano tetule kuri nemoka ne angliskai, ne daniskai, sugebejo susidraugauti su visais danais.

drinks_cheers.gif Pas mus pirslys kalbes Lietuviskai, o svocia (mano puske) kalbes vokiskai mirksiukas.gif , na o tiems kurie tik angliskai kalba, aplinkiniai pavertejaus mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2007 04 30, 16:03)
drinks_cheers.gif Pas mus pirslys kalbes Lietuviskai, o svocia (mano puske) kalbes vokiskai mirksiukas.gif , na o tiems kurie tik angliskai kalba, aplinkiniai pavertejaus mirksiukas.gif  ax.gif

gera mintis! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Taya @ 2007 04 30, 20:30)
gera mintis!  thumbup.gif

Mes pagaliau radom verteja! Siaip jau pagalvojom, juk noretusi, kad visiem svente butu - ir mum ir draugam. Tai jei draugus priverstumem vertejauti, zmones tikriausiai nelabai patogiai jaustusi prasydami vertejo paslaugu. Kai bus paskirta tam reikalui verteja, visada pasiryzus pagelbet ir paversti, man atrodo, visiem bus laisviau bendrauti.. Ir aplamai, aisku sutinku, nereikia formaliai labai paversti visko, bet jei bus draugiska linksma panele paskirta tam darbui, viskas turetu eiti kaip is pypkes wink.gif
Pas mus bus panasiai po lygiai - apie 30 anglu ir apie 30 lietuviu, tai nesinori kazkam smarkiai pirmenybes teikti i.e. lietuviai visas tradicijas zino ir kalbas ir t.t.

Tai va, duosiu zinot kaip pavyks blink.gif
Atsakyti
Pas mus irgi anglu- lietuviu bus. ax.gif Pirslys lietuviskai; svocia- angliskai.Mano brolis sveciams vertejaus i abu galus biggrin.gif Ir kunigelis ceremonija praves pusiau angliskai pusiau lietuviskai, jau susitarem rolleyes.gif
Jauciu, kad vis tik alkoholis galu gale savo padarys ir visi vieni kitus supras lotuliukas.gif
Atsakyti
pradzioje prase kad butu vertejas BMC, bet kai nepasiseke gauti vertejo... leido is anksto susipazinti jaunikiu (anglui)... ir simbolisdkai skaite mano pusesere is lapo jo tevam kad suprastu kas ir kaip...
na o per svente, kazkaip nera problemu... jei nors kiek yra mokanciu angliskai, be problemu pavertejauja vieni kitiem smile.gif
MEs buvom liudininkais tokiose vestuvese...ir liko visi patenkinti siltu abipusiu bendravimu... na teko pasiruosti zaidimu, kalbos anglu kalba...
Atsakyti
QUOTE(Taya @ 2007 04 30, 12:38)
pas mus irgi buvo trikalbes vestuves  thumbup.gif lietuviu - anglu - danu.
Paprasykit ir jus pagalbos is draugu. Nepasidarykit oficialios vakarienes su oficialiu verteju. Nereikia  ax.gif 

pas mus bus tas pats, bet jau radau vertėją, tikiuos, kad viskas sklandžiai praeis. vertėja irgi iš draugų, todėl nebus oficialumų. O su kalbom (pas mus pagal danišką paprotį jų irgi bus daug) susipažinti iš anksto gera idėja thumbup.gif
Atsakyti
Vasara buvau vestuvese, kur jaunoji - lietuve, jaunikis - ispanas, tai vestuves vyko 3 kalbom: lietuviu, anglu, ispanu - kur reikejo, tai ir pati jaunoji isverte labai gerai viskas gavosi thumbup.gif
Atsakyti