Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Spragtukas @ 2007 03 14, 00:54)
40 lt medicinine pazyma (dariausi mokykloje);

sveikata galejai eit pasitikrint i kokia privacia klinika - butu 120 lt kainave uz tokia pat pazyma, cia laimes dalykas, nes kainos skiriasi beveik kiekvienoj poliklinikoj. Musu poliklinikoj kur seima prisirasius kainuoja 70 lt, todel ten nejau, o ejau i kita ir mokejau 30 lt

ps. tai mokykloj dirba gydytoju? ar instruktorius sveikata tikrino? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klementina: 14 kovo 2007 - 11:37
QUOTE(Kastyte @ 2007 03 14, 10:38)
Taigi, kad investuojam tai savo labui, ne kam kitam  smile.gif Ir visam gyvenimui gaunam tiek igudzius, pamokas, tiek teises.  smile.gif

Butent kad savo labui, o ka as sakau? tik sakau, kad atsieina nepigiai. nu nzn, man 1000 lt yra pinigai, bent jau kol vaiko prieziuros atostogose esu, juo labiau...
Papildyta:
QUOTE(Klementina @ 2007 03 14, 11:36)
sveikata galejai eit pasitikrint i kokia privacia klinika - butu 120 lt kainave uz tokia pat pazyma, cia laimes dalykas, nes kainos skiriasi beveik kiekvienoj poliklinikoj. Musu poliklinikoj kur seima prisirasius kainuoja 70 lt, todel ten nejau, o ejau i kita ir mokejau 30 lt

ps. tai mokykloj dirba gydytoju? ar instruktorius sveikata tikrino?  lotuliukas.gif

Nu koks dar laimes dalykas, apie ka tu kalbi? blink.gif mano mokyklos tinklalapyje parasyta: "Taupant Jūsų laiką į mokyklą atvykę gydytojai patikrins Jūsų sveikatą ir išduos sveikatos patikrimo medicininę pažymą", tuo ir pasinaudojau sumokejusi 40 lt. kam as eisiu i privacia, jei zinau, kad ten mokesiu brangiau? cia ka mados reikalas patapo? nu duodat, ziuriu prie zodziu kabinetis pradedat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spragtukas: 14 kovo 2007 - 12:55
QUOTE(Spragtukas @ 2007 03 14, 13:54)
Butent kad savo labui, o ka as sakau? tik sakau, kad atsieina nepigiai. nu nzn, man 1000 lt yra pinigai, bent jau kol vaiko prieziuros atostogose esu, juo labiau...
Papildyta:
Nu koks dar laimes dalykas, apie ka tu kalbi? blink.gif mano mokyklos tinklalapyje parasyta: "Taupant Jūsų laiką į  mokyklą atvykę gydytojai patikrins Jūsų sveikatą ir išduos sveikatos patikrimo medicininę pažymą", tuo ir pasinaudojau sumokejusi 40 lt. kam as eisiu i privacia, jei zinau, kad ten mokesiu brangiau? cia ka mados reikalas patapo? nu duodat, ziuriu prie zodziu kabinetis pradedat.

As ejau irgi taupydama laika, nes niekur nevarinejo, greitai gavau. O buvo privati klinika, tik kadangi mokykla siunte/rekomendavo, tai atsiejo tik 30 lt.
Atsakyti
pas mus irgi į mokyklą atvažiavo gydytoja, ištikrino visus, ir viskas g.gif 30lt kainavo
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2007 03 14, 13:54)
Nu koks dar laimes dalykas, apie ka tu kalbi? blink.gif mano mokyklos tinklalapyje parasyta: "Taupant Jūsų laiką į  mokyklą atvykę gydytojai

pasinaudojau sumokejusi 40 lt. kam as eisiu i privacia, jei zinau, kad ten mokesiu brangiau? cia ka mados reikalas patapo? nu duodat, ziuriu prie zodziu kabinetis pradedat.

nu atsiprasau, nepyk gi, tik norejau pasakyti - as privacioj tikrinausi, bet mokejau 30 lt., kolege kitoj privacioj tikrinosi ir mokejo 70 lt -todel ir sakau, kad laimes dalykas. Klausyk, o tai kaip gali patikrint sveikata atvyke i mokykla? Todel ir juokiuosi: gal instruktorius koks tikrina, gi nera mokyklose etatiniu daktaru schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Klementina @ 2007 03 14, 17:17)
nu  atsiprasau, nepyk gi, tik norejau pasakyti - as privacioj tikrinausi, bet mokejau 30 lt., kolege kitoj privacioj tikrinosi ir mokejo 70 lt -todel ir sakau, kad laimes dalykas. Klausyk, o tai kaip gali patikrint sveikata atvyke i mokykla?  Todel ir juokiuosi: gal instruktorius koks tikrina, gi nera mokyklose etatiniu daktaru schmoll.gif

Va taip va, Klementina, ir patikrina lotuliukas.gif per max 5 min. viska patikrina. man irgi juokas is tokiu ima, atvirai snekant; daug mieliau, aisku, buciau i savo seimos centra ejus, ale kai su mazu vaiku namie, tai ir rinkausi is to, kas greiciau uz kone ta pacia kaina iseina...
P. S. As nepykstu schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2007 03 13, 23:54)
Pateiksiu savo skaiciavimus: 750 lt teorija+10 privalomu vaziavimu; 40 lt medicinine pazyma (dariausi mokykloje); 20 lt - pirmoji medicinine pagalba; 28 Lt teorijos egzas Regitroj; 83 Lt vairavimo egzas Regitroj; 10 lt nuotraukos; 20 lt teises. viso 951 Lt gaunasi...o dar 7 papildomi vaziavimai po 40 lt instruktoriui, dar 280 lt viso. taigi, nepigiai tos teises atsieina schmoll.gif ale gi investicija i ateiti, taip sakant g.gif

As irgi mokykloje tikrinausi. Musu seimos klinikoj man butu kainave 35 + jei dar jie atsisius pazymas is narkologinio centro, + dar kraujo istyrimas ir grupes nustatymas lotuliukas.gif Paskaiciavau, kad laiko tiek gaila ir daug brangiau atseina. Kitoje klinikoje sake gali patikrinti per valanda uz 35, bet vaziuoti man iki jos doh.gif O cia mokykloj, labai patogu ir greitai per 5 min. lotuliukas.gif Musu beveik visa grupe tikrinosi mokykloje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2007 03 15, 10:01)
As irgi mokykloje tikrinausi. Musu seimos klinikoj man butu kainave 35 + jei dar jie atsisius pazymas is narkologinio centro, + dar kraujo istyrimas ir grupes nustatymas  lotuliukas.gif Paskaiciavau, kad laiko tiek gaila ir daug brangiau atseina. Kitoje klinikoje sake gali patikrinti per valanda uz 35, bet vaziuoti man iki jos  doh.gif O cia mokykloj, labai patogu ir greitai per 5 min.  lotuliukas.gif Musu beveik visa grupe tikrinosi mokykloje  ax.gif

Knielita, biski ne i tema, bet kaip Tau sekasi "Vairaldoj"? su kuo vazinejiesi, o teorija gal jau laikei? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spragtukas: 15 kovo 2007 - 10:59
Kaip smagu, kad merginu is Vairaldos daugeja, 4u.gif 4u.gif 4u.gif
knielita kurioj Vairaldoj mokais ir su kokiu instruktorium?
Atsakyti
QUOTE(audruliux @ 2007 03 15, 12:33)
Kaip smagu, kad merginu is Vairaldos daugeja,  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Man irgi smagu drinks_cheers.gif gal koki meeta suorganizuojam, juk visos tam paciam rajone ir gyvenam turbut? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(audruliux @ 2007 03 15, 13:33)

Tu su keliais vaziavai?
Papildyta:
QUOTE(Spragtukas @ 2007 03 15, 01:21)
Va taip va, Klementina, ir patikrina  lotuliukas.gif per max 5 min. viska patikrina. man irgi juokas is tokiu ima, atvirai snekant;
P. S. As nepykstu schmoll.gif  smile.gif

friends.gif
zinai, gerai, kad ne kokiam sautuvui isduot leidima tikrina, o tik teisem gaut.... o tai tikrai jokio skirtumo kas tikrina: daktaras ar instruktorius doh.gif , o tai butu kaip Drauciu kaime, kai vienas su leidimu turintis sautuva puse kaimo issaude. Nervina tokie patikrinimai, moki pinigus, o i tave net nepasiziuri.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klementina: 15 kovo 2007 - 13:07
QUOTE(Mayami @ 2007 03 14, 16:25)
pas mus irgi į mokyklą atvažiavo gydytoja, ištikrino visus, ir viskas g.gif  30lt kainavo

Kai pačioms taip išduoda, atrodo gerai ir patogu. Bet jūs pagalvokit, kad šitokiu tikrinimu ir kokiems Žiegždriuose registruotiems išdalina, o mes susitinkam juos gatvėse, kur, beje, ir mūsų vaikai vaikšto verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti