[quote=Rūta19,2007 03 09, 15:24]
Aš ir nekėliau, Jolkė klausinėjo iš tos pačio mokyklos, aš iškart sakiau, kad su automatu mokinsiuos. Beje, jau kitą savaitę pirmas važiavimas. Visai nebijau.
O vakar prieš paskaitą dėstytojas visas mus pasveikino, po labai gražią tulpę padovanojo, taip maloniai nustebino, kad mačiau kitoms net burna atsidarė
Jau ir taip man mokykloj viskas patiko, dabar dar daugiau (nors geriau nebūna)
gaila, Jolke, kad negalėjai ateiti
Papildyta:
Na Tu ir greituolė Užsiregistravai už mane vėliau, o jau ir važinėt pradėsi Aš tik kitą savaitę vėl į paskaitas pradėsiu eiti, baigiam pasveikti su mažąja Susitiksim
Fainai, kad pasveikintos buvot, tikrai maloni staigmena, gaila, kad manęs ten nebuvo
QUOTE(Jolkė @ 2007 03 05, 12:01)
Aš irgi Zebre pradėjau mokintis, noriu jau baigusių paklausti, o ką reikia daryti, kad leistų mokytis važiuoti su Linu? Tik pasakyti?
O kaip atrodo šitas instruktorius? Jis gal ir teoriją moko? Nes mačiau, kad prieš paskaitą su juo kios merginos tarėsi dėl važiavimo laiko?
Nors man ir kitas patiko visai, kai buvo atėjęs. Taip maloniai dirbančių prie kompo klausinėjo, kaip sekasi. Tikriausiai tie vaikinai su juo mokosi važiuoti.
O kaip atrodo šitas instruktorius? Jis gal ir teoriją moko? Nes mačiau, kad prieš paskaitą su juo kios merginos tarėsi dėl važiavimo laiko?
Nors man ir kitas patiko visai, kai buvo atėjęs. Taip maloniai dirbančių prie kompo klausinėjo, kaip sekasi. Tikriausiai tie vaikinai su juo mokosi važiuoti.
Jo Linas tas kuris teorija desto..as kaip tik baigineju su juo vazineti..sestadieni egzas o del to tai imi ir paprasai pas administratore, kai jau busi pasiruosus vaziuoti, kad nori su Linu bet tik beda kad visi su juo nori tai jis labai uzsiemes..Mano manymu ir Kitas instruktorius Juozas labai geras, man irgi labai siltas ir mielas pasirode ir dar humoro jausma turi dabar mielai su juo pabandyciau vaziuoti, nes linas ir taip kalnus mokiniu turi..tikrai nemanau, kad jis kuo nors blogesnis uz Lina, tiesiog cia visos jo mokines pasitaiko, ir atsiliepimu turim tik apie jį
QUOTE(gaudri @ 2007 03 12, 15:13)
tiesiog cia visos jo mokines pasitaiko, ir atsiliepimu turim tik apie jį
pasitaiko, nes tiesiog neseniai mokykloj buvo tik jis, o jo mokinės apie kitą nė nežinojo Tik tiek, o ne rinkomės ir išsirinkom. O iš atsiliepimų suprantu, kad ir šis puikus, kantrus, taktiškas ir visoks kitoks mokytojas.
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 13, 02:02)
pasitaiko, nes tiesiog neseniai mokykloj buvo tik jis, o jo mokinės apie kitą nė nežinojo Tik tiek, o ne rinkomės ir išsirinkom. O iš atsiliepimų suprantu, kad ir šis puikus, kantrus, taktiškas ir visoks kitoks mokytojas.
Kai as mokiausi, tikrai buvo ne vienas, atrodo trys, tiesiog atejau is supermamos psl. zinojau ta viena varda, to ir paprasiau, o apie kitus suzinojau tik aikstelej vazinedama, atsitiktinai laikas sutapo ar pamokos tema... gatvej vaziuodama tai is vis nieko aplink nematydavau ... tik savo baime
QUOTE(Klementina @ 2007 03 13, 13:38)
Kai as mokiausi, tikrai buvo ne vienas
na o mano mokymosi metu buvo vienas - tai apie kitus nei girdėjus nei regėjus, užtat ir čia neminėjau. Logiška kad iš manęs apie kitą ir neišgirdo
QUOTE(cudo @ 2007 03 13, 17:29)
Sveiki. Idomu dabar Kaune ar ira vairaimo mokikla su nuolaida moksleivem ?
Ir kiek dabar kainoja kursai pilnai su viskom.
Ir kiek dabar kainoja kursai pilnai su viskom.
Aš mokinuosi Zebre, čia tikrai 50 Lt nuolaida studentams ir mokiniams
O kai baigsiu, tada pasakysiu, kiek pilnai atsiėjo Dabar už sveikatos pažymą jau sumokėjau 30 lt. Ir pirmos pagalbos paskaita mačiau 20 Lt kainuoja. Ir lieka Regitros egzai, tai 28+83 lt. Turėtų viskas buti
man beroc išeina 450lt, be sveikatos pažymų
QUOTE(Mayami @ 2007 03 13, 19:40)
man beroc išeina 450lt, be sveikatos pažymų
Už visus kursus? Kažką tu čia ne taip susakei. O papildomai irgi per daug, jei be kursų, tada kažkur 150 gaunasi.
QUOTE(Rūta19 @ 2007 03 13, 19:42)
Už visus kursus? Kažką tu čia ne taip susakei. O papildomai irgi per daug, jei be kursų, tada kažkur 150 gaunasi.
nu nežinau, pati susimaišiau 450lt instruktoriui... o teorija mokykloj vyksta
QUOTE(Rūta19 @ 2007 03 13, 16:21)
Aš mokinuosi Zebre, čia tikrai 50 Lt nuolaida studentams ir mokiniams
O kai baigsiu, tada pasakysiu, kiek pilnai atsiėjo Dabar už sveikatos pažymą jau sumokėjau 30 lt. Ir pirmos pagalbos paskaita mačiau 20 Lt kainuoja. Ir lieka Regitros egzai, tai 28+83 lt. Turėtų viskas buti
Pateiksiu savo skaiciavimus: 750 lt teorija+10 privalomu vaziavimu; 40 lt medicinine pazyma (dariausi mokykloje); 20 lt - pirmoji medicinine pagalba; 28 Lt teorijos egzas Regitroj; 83 Lt vairavimo egzas Regitroj; 10 lt nuotraukos; 20 lt teises. viso 951 Lt gaunasi...o dar 7 papildomi vaziavimai po 40 lt instruktoriui, dar 280 lt viso. taigi, nepigiai tos teises atsieina ale gi investicija i ateiti, taip sakant
QUOTE(Spragtukas @ 2007 03 14, 00:54)
Pateiksiu savo skaiciavimus: 750 lt teorija+10 privalomu vaziavimu; 40 lt medicinine pazyma (dariausi mokykloje); 20 lt - pirmoji medicinine pagalba; 28 Lt teorijos egzas Regitroj; 83 Lt vairavimo egzas Regitroj; 10 lt nuotraukos; 20 lt teises. viso 951 Lt gaunasi...o dar 7 papildomi vaziavimai po 40 lt instruktoriui, dar 280 lt viso. taigi, nepigiai tos teises atsieina ale gi investicija i ateiti, taip sakant
Taigi, kad investuojam tai savo labui, ne kam kitam Ir visam gyvenimui gaunam tiek igudzius, pamokas, tiek teises.