Aš vistiek su automatu mokinsiuos, man lengviau atrodo, o ir mama man savo mašiną išlaikius teises atiduos, tai va
Einu šiandien registruotis vakare į Zebrą, kažkaip pasiskambaliojus man ten labiausiai patiko, o ir jūsų čia iš ten nemažai patenkintų.
Jolke, gal susitiksim šian paskaitoj?
QUOTE(Rūta19 @ 2007 03 06, 16:02)
Aš vistiek su automatu mokinsiuos, man lengviau atrodo, o ir mama man savo mašiną išlaikius teises atiduos, tai va Einu šiandien registruotis vakare į Zebrą, kažkaip pasiskambaliojus man ten labiausiai patiko, o ir jūsų čia iš ten nemažai patenkintų.
Aisku, Tavo reikalas, su kokia pavaru deze vairuot auto, bet mano (ir ne tik mano, beje) nuomone but universalu kur kas geriau apsimoka. na, suges Tavo automatas, noresi sest prie vyro mechanines, a negalesi pagalvok pati
Pritariu, neverta su atutomatu mokytis, tikrai nesunku ir su mechanine vazinet.
QUOTE(Rūta19 @ 2007 03 06, 18:02)
Aš vistiek su automatu mokinsiuos, man lengviau atrodo, o ir mama man savo mašiną išlaikius teises atiduos, tai va
Einu šiandien registruotis vakare į Zebrą, kažkaip pasiskambaliojus man ten labiausiai patiko, o ir jūsų čia iš ten nemažai patenkintų.
Nebuvau aš vakar paskaitoj, apsirgo mano mažoji, tai va
Na, ir kaip tau patiko pirma paskaita? Kitą savaitę eisiu jau, susitiksim
QUOTE(Spragtukas @ 2007 03 07, 01:58)
Aisku, Tavo reikalas, su kokia pavaru deze vairuot auto, bet mano (ir ne tik mano, beje) nuomone but universalu kur kas geriau apsimoka. na, suges Tavo automatas, noresi sest prie vyro mechanines, a negalesi pagalvok pati
Palikit merginą ramybėje. Čia mums gal atrodo, kad prapuls be savo mašinos, jei suges. Jaunos žino, ko nori Ji išvis dar apie vyrą negalvoja gal. Sesers mano dukrai 19. Ji irgi vairuoja automatą, bandėm mes atšnekėti panašiais argumentais, tai jinai juokėsi iš mūsų, sakė, kad kitą nusipirks, jei viena suges, ir nereikia jai vyro mašinos
QUOTE(Žydrė @ 2007 03 07, 11:28)
Palikit merginą ramybėje. Čia mums gal atrodo, kad prapuls be savo mašinos, jei suges. Jaunos žino, ko nori Ji išvis dar apie vyrą negalvoja gal. Sesers mano dukrai 19. Ji irgi vairuoja automatą, bandėm mes atšnekėti panašiais argumentais, tai jinai juokėsi iš mūsų, sakė, kad kitą nusipirks, jei viena suges, ir nereikia jai vyro mašinos
tai nebutinai vyro masina bet kokios masinos negales parvairuot ar pasiskolint, reikalui esant.
nu bet cia jos reikalas. as tik manau, kad jei uz vienus pinigus gali gauti dviguba nauda ir teise vairuoti abieju tipu masinas, tai kodel gi ne
QUOTE(Laura* @ 2007 03 07, 15:08)
tai nebutinai vyro masina bet kokios masinos negales parvairuot ar pasiskolint, reikalui esant.
nu bet cia jos reikalas. as tik manau, kad jei uz vienus pinigus gali gauti dviguba nauda ir teise vairuoti abieju tipu masinas, tai kodel gi ne
Teisingai mastai del dvigubos naudos. O del vyro masinos, Zydre, tai tebuvo pavyzdys, aiksu, kad negales bet kurios masinos vairuot. tebelieku prie savo nuomones - but universalu kur kas geriau as, nors ir du vaikucius turiu, nesu tokia jau sena...(syki jaunos zino, ko nori... )
QUOTE(Spragtukas @ 2007 03 07, 23:19)
Teisingai mastai del dvigubos naudos. O del vyro masinos, Zydre, tai tebuvo pavyzdys, aiksu, kad negales bet kurios masinos vairuot. tebelieku prie savo nuomones - but universalu kur kas geriau as, nors ir du vaikucius turiu, nesu tokia jau sena...(syki jaunos zino, ko nori... )
Ačiū visom už patarimus, bet jei jau man reikės skolintis, rasiu ir automatinę
Ne veltui džiovinu galvą mokslais ir planuoju gyventi ir dirbti taip, kad nepriklausyčiau nuo vyro ar dar ko. Dedu litą prie lito ir žinau, kai susidėvės mamos padovanota mašina, pirksiu naują, o tada ne taip dažnai ir skolintis teks. O už garantinę sugedusią salonas turi kitą duot naudotis, kol maną sutaisys.
Aš su automatu važiuosiu, taškas, man jos patinka ir tinka.
O ir teorija prie kompo jau kontūrus įgauna, neatrodo iš fantastikos srities
Su "tulpių " diena visas
QUOTE(Rūta19 @ 2007 03 08, 14:54)
Ačiū visom už patarimus, bet jei jau man reikės skolintis, rasiu ir automatinę
Ne veltui džiovinu galvą mokslais ir planuoju gyventi ir dirbti taip, kad nepriklausyčiau nuo vyro ar dar ko. Dedu litą prie lito ir žinau, kai susidėvės mamos padovanota mašina, pirksiu naują, o tada ne taip dažnai ir skolintis teks. O už garantinę sugedusią salonas turi kitą duot naudotis, kol maną sutaisys.
Aš su automatu važiuosiu, taškas, man jos patinka ir tinka.O ir teorija prie kompo jau kontūrus įgauna, neatrodo iš fantastikos srities
Su "tulpių " diena visas
Aš su automatu važiuosiu, taškas, man jos patinka ir tinka.O ir teorija prie kompo jau kontūrus įgauna, neatrodo iš fantastikos srities
Su "tulpių " diena visas
Jei jau taip, tai nereikejo net tokio klausimo kelti
Rūta19 pagalvok ar tikrai gerai renkiesi, mane instruktorius visam gyvenimui atsnekejo nuo automatines pavaru dezes, remontas brangus be proto jei kas nutinka, o ir egzaminas regitroj nesiskiria niekuoma su kokia pavaru deze belaikytus, tai geraiu jau atvargti ji su mechanine aisku, cia tik mano nuomone, o siaip tai sekmes mokantis
QUOTE(audruliux @ 2007 03 09, 11:24)
mane instruktorius visam gyvenimui atsnekejo nuo automatines pavaru dezes, remontas brangus be proto jei kas nutinka
O tas, kuris mokino mane, dėstytojas ir instruktorius šiaip sakė - aš už automatines. Tik čia kalba ne apie tai, o apie teises. Nes išsilaikius su mechanine niekas gi nedraus automatinės vairuot (galima ir tą ir tą), o štai išsilaikius su automatine už mechaninės vairo jokiom aplinkybėm sėsti negalima. Tai tik tiek - kaina ta pati, o galimybės išsilaikant su mechanine platesnės. Ir mokytis su gera mechanine tikrai nesunku. Didžiausios klaidos mokantis ne pačiame mašiniuko valdyme, o susigaudyme konkrečiose situacijose, taisyklėse ir pan. būna, o tai jau nuo to ar greičių dėžė mechaninė ar automatinė nepriklauso. Paskaitinėkit šitam skyrely - pamatysit pačios, kad neišlaikymas dažniausiai tikrai ne nuo greičių dėžės priklauso. Na būna dėl valdymo - aikštelėje nepastatai pvz. į garažą - bet ir tai niekaip su greičių dėže nesusiję...Žodžiu mano asmeninė pozicija tokia - aš nesu prieš automatines mašinas, greičiau už, nes kuo didesnis paprastumas automobilio valdyme tikrai nemaišo, bet jei kalbėt apie teises - už tai, kad laikytis su mechanine. O paskui vairuok ką nori, tiesiog būsi sau pasilikęs galimybę sėsti ir prie kitokios vairo...
Kita vertus gal žmogus labai tiksliai žino ko nori ir jam tos galimybės "jei kas" tiesiog nereikia
QUOTE(Spragtukas @ 2007 03 09, 02:04)
Jei jau taip, tai nereikejo net tokio klausimo kelti
Aš ir nekėliau, Jolkė klausinėjo iš tos pačio mokyklos, aš iškart sakiau, kad su automatu mokinsiuos. Beje, jau kitą savaitę pirmas važiavimas. Visai nebijau.
O vakar prieš paskaitą dėstytojas visas mus pasveikino, po labai gražią tulpę padovanojo, taip maloniai nustebino, kad mačiau kitoms net burna atsidarė
Jau ir taip man mokykloj viskas patiko, dabar dar daugiau (nors geriau nebūna)
gaila, Jolke, kad negalėjai ateiti
Papildyta:
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 09, 13:45)
Kita vertus gal žmogus labai tiksliai žino ko nori ir jam tos galimybės "jei kas" tiesiog nereikia
Va kaip tik ta mano situacija - labai tiksliai žinau, ko noriu, kas man patinka, tą ir renkuos
Ačiū už supratimą, nes po kai kurių pasisakymų tarsi kalta turėčiau pradėti jaustis, kad taip nemoku pasirinkti. Nors aš nė vienai nesakiau, kad jei mokinotės su mechanine, tai jau kažkas ne taip
Bet kuriuo atveju gero visoms ilgesnio savaitgalio