Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(gija23 @ 2007 03 04, 00:02)
O as jau issilaikiau teises  lotuliukas.gif
Is pradziu buvau uzsirasiusi vienoj mokykloj centre, bet ten paskaitas destydavo tik tada, kai ateidavo daugiau zmoniu ir siaip be sistemos, taigi kuo skubiausiai pakeiciau istaiga. gerai, kad tik 50 lt tebuvau inesusi, o jie dar kaip nustebo, kai nusprendziau nutraukti sutarti, tipo, juk cia taip gerai viskas ir pakankamai pigu... Zodziu apsigavau baisiai... Tada nuejau prie namu esancia mokykla "noriu vairuoti" ir apsiziurejau smile.gif Pirma karta atejus gera ispudi paliko administratore, kuri viska smulkiausiai isaiskino kas su kuo ir kodel. Patiko slenkantis pamoku grafikas, t.y. per 1 men buvo isdestomas visas kursas, ir jei kuria paskaita praleidi, kita men gali paklausyti. viskas pateikiama aiskiai ir paprastai. Prie kompiuteriu gali sedet kiek nori, tik, aisku, reikia uzsiregistruoti ir viskas. Jei neaiski kokia situacija, tai visada yra zmogutis kuris viska paaiskina. Zodziu man patiko. super. 10 balu smile.gif

Tu parašyk būtinai, kurioj mokykloj šitaip elgiasi su žmonėm, taigi kad kitos neapsigautų.
Ir labai sveikinu su teisiu islaikymu 4u.gif
Atsakyti
Labutis visoms biggrin.gif
Aš noriu su automatu mokytis, ar yra tokios mašinos kur nors Kaune mokyklose? Ką patartumėt? Gal jau mokėtės kuri? Ir kaip? blink.gif
Atsakyti
Aš mokiausi vairuoti automobilį su automatine pavarų dėže Arv-Auto (A. Mickevičiaus g. 52-18, Kaunas). Manau, kad ir kitos mokyklos turi tokių automobilių. Beje, jei mokysies vairuoti automatą, tai ir teises laikysi su automatine ir važinėti galėsi tik su automatine.
Atsakyti
QUOTE(Alta @ 2007 03 05, 15:45)
Aš mokiausi vairuoti automobilį su automatine pavarų dėže Arv-Auto (A. Mickevičiaus g. 52-18, Kaunas). Manau, kad ir kitos mokyklos turi tokių automobilių. Beje, jei mokysies vairuoti automatą, tai ir teises laikysi su automatine ir važinėti galėsi tik su automatine.

O daug lengviau su automatu? Galvoju, jeigu bus labai sunku su mechanine, gal tada ir man su automatine laikytis teises tongue.gif
Atsakyti
Su automatu lengva, nes nereikia galvoti apie bėgius. Įsimušei darbinį ir važiuoji. Be to, tik du pedalai: stabdžių ir greičio.
Atsakyti
QUOTE(Alta @ 2007 03 05, 16:58)
Su automatu lengva, nes nereikia galvoti apie bėgius. Įsimušei darbinį ir važiuoji. Be to, tik du pedalai: stabdžių ir greičio.

Reikės pagalvoti, dar pasitarsiu namuose. Ačiū Tau labai už konslultaciją. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkė @ 2007 03 05, 11:01)
Jis gal ir teoriją moko?

Moko smile.gif Nors kiek jau esu girdėjus atsiliepimų, puikus ir kitas instruktorius (tiek kad pačiai nėra tekę su juo susitikt, nes matyt tuo metu tiesiog jo nebuvo ir viskas).

QUOTE(Alta @ 2007 03 05, 14:58)

Bet jei išsilaikai teises su automatu, tik automatą ir tegali vairuoti, mechaninės - ne, o štai išsilaikius su mechanine gali ir viena ir kita.
O apie bėgius įpratus ir taip ne kaži kiek galvojasi...nesunku - neišsigalvokit.
Atsakyti
aš mokiausi Kaune, "Rigvedoj". Šiaip viskas gana neblogai, egzaminus išlaikiau iš pirmo karto. Lankstus paskaitų grafikas, nors tiesą sakant, mažai aš jose ir buvau. Mokiausi važiuoti su Polo, kiek pastebėjau "Regitroj", tai tokių ten ir daugiausia.. Dar baigdama mokyklą, gavau 7proc. nuolaidą kursams, tai jei kam reikia, galiu padovanoti smile.gif iš mano pažįstamų nieks nesiruošia mokytis vairuoti, tai neturiu kur dėt. O pati mokykla nebloga, nežinau daug apie kitas, bet šita man visai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Žydrė @ 2007 03 05, 11:09)
Tu parašyk būtinai, kurioj mokykloj šitaip elgiasi su žmonėm, taigi kad kitos neapsigautų.
Ir labai sveikinu  su teisiu islaikymu  4u.gif

zinokit, kad nelabai pamenu, kazkoks auto sporto klubas...
Atsakyti
Laba,
norėčiau paklausti vilniečių merginų, kurios mokėsi vairuoti "Vairosetoj",
kur tiksliai ta mokykla yra ir kaip i ja patekti (kur įejimas)? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo away: 06 kovo 2007 - 14:56
Ir cia paklausiu:

merginos, kurios moketes vairuot "Vairosetoj", gal galite isduoti paslapti, per kurias duris reik i ta "Vairoseta" patekt? blush2.gif
aciu
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 05, 17:26)
Moko smile.gif Nors kiek jau esu girdėjus atsiliepimų,  puikus ir kitas instruktorius (tiek kad pačiai nėra tekę su juo susitikt, nes matyt tuo metu tiesiog jo nebuvo ir viskas).
Bet jei išsilaikai teises su automatu, tik automatą ir tegali vairuoti, mechaninės - ne, o štai išsilaikius su mechanine gali ir viena ir kita.
O apie bėgius įpratus ir taip ne kaži kiek galvojasi...nesunku - neišsigalvokit.

Žinosiu dabar. Ir nusprendžiau, kad kurį paskirs, su tuo ir važinėsiu, kažkaip visai jau atsipalaidavau, ir prie kompo jau vis geresni rezultatai thumbup.gif
Ir su automatu nesirinksiu, nebent pamatysiu, kad beviltiška su mechanine mokytis esu verysad.gif
Atsakyti