Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(kibirkstele* @ 2007 07 09, 09:19)
Skambink jam bet kuriuo metu, nes jie pradeda darba nuo 8 ryto... jei su vairuojanciu nereikia daug darbo tai pakelia, o jei ne tai pakels veliau... arba pasiskaiciuok kas pusantros valandos kada mazdaug vaziavimas turetu baigtis... na pvz pirmas vaziavimas baigiasi 9:30 smile.gif

ačiū smile.gif
manau apie 12 skambinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2007 07 09, 00:40)
O kur cia taip klausineja?Laikiau Vilniuje tris kartus,bet nei karto nieks nieko neklausinejo.Dabar juk technines dalies B kateg.nedesto.O be to,i tokius klausimus yra atsakymas-kai turesiu savo masina,tai ir suzinosiu lotuliukas.gif

Teoriškai turi klausinėti prieš egzaminą, bet praktiškai dažnai to nedaro...

Aš teoriją išsilaikiau eksternu, tai kai ieškojau instruktoriaus, man aiškino, kad jei aš senai laikiau, tai jie turės mane vos ne iš naujo paruošti, nes prieš egzaminą Regitroje būsiu klausinėjama teorijos, todėl daugiau kainuos blink.gif doh.gif Kadangi ką tik išsilaikiau, tai nieko likom prie pradinės mažesnės kainos lotuliukas.gif
Atsakyti
Pajutau poreikį vairuoti, tai ieškau info... Bet per tiek postų, kur maišosi visi miestai sunku atsirinkti rekomendacijas doh.gif Tiek tų mokyklų priviso, tai pasimetusi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 07 09, 09:20)
ačiū smile.gif
manau apie 12 skambinsiu smile.gif

na va, kitą pirmadienį nuo 11val važiuosiu pirmą kartą ax.gif

cirkai bus lotuliukas.gif doh.gif

o klausykit, kas vairavot Zebre su Juozu ar Linu - pirma į aikštelę važiavot ar iškart į gatvę? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 07 09, 16:58)
na va, kitą pirmadienį nuo 11val važiuosiu pirmą kartą  ax.gif

cirkai bus  lotuliukas.gif  doh.gif

o klausykit, kas vairavot Zebre su Juozu ar Linu - pirma į aikštelę važiavot ar iškart į gatvę? unsure.gif

as ne ten mokiausi, bet jau ir per pirma pamoka, teko pavaziuot...zinoma su mano ziniom, as tik vairavau, o instruktorius pedalus reguliavo lotuliukas.gif
Atsakyti
o gal kas žino,kur galima išmokti važiuoti motociklu ? Veiksmas Vilniuje .mašiną zulinu jau 8 metai, dabar nutariau ,kad noriu motociklo mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 07 09, 13:58)
na va, kitą pirmadienį nuo 11val važiuosiu pirmą kartą  ax.gif

cirkai bus  lotuliukas.gif  doh.gif

As i aikstele vaziavau gal kokiam tik 4 vaziavime.. pirmakart, kadangi niekad nebuvau sedejusi uz vairo tai jis paaiskino viska, tada nuvairavo iki minkovskio gatves ir sako sesk uz vairo.. tada kokius 5 kartus mokino pajudeti is vietos ir sustoti... tada vaziavom tokiu keliu, kad ismokciau manevruoti masina,, freda regis, kur kelias vingiuotas... dar liepe viena ranka vairuoti. kad pajusciau masina... O tik paskui vaziavom ant kalniuko prie molo ir tik dar kita vairavima vaziavau i aikstele... naman super buvo jo tokia taktika, nes pirma ismokau masina manevruoti tada ir aiksteleje buvo lengviau... thumbup.gif Beje, mokiausi su Linu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 07 05, 21:42)
Ir aš toje pačioje mokykloje mokiausi. Ir tas senis apie kurį tu kalbi tikriausia yra Kazys? Man jį paskyrė. Tačiau išsiprašiau kitą instruktorių. Vairavau su Artūru. Super instruktorius. Tik kiek žinau jis ten nebedirba. Savininkas visai nieko.  mirksiukas.gif Kaina gera šitoje mokykloje. Ir teorijos dėstytojas visai nieko.

Aha, tas pats Kazys... Dėl teorijos dėstymo šitai mokyklai jokių priekaištų neturiu. Bet jau praktinis vairavimas su tuo Kaziu tai tikra nelaimė... Aišku, ir pati kalta buvau, kad nedrįsau kito instruktoriaus pasiprašyt. Gal turi to Artūro telefoną?
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 07 09, 21:48)
As i aikstele vaziavau gal kokiam tik 4 vaziavime.. pirmakart, kadangi niekad nebuvau sedejusi uz vairo tai jis paaiskino viska, tada nuvairavo iki minkovskio gatves ir sako sesk uz vairo.. tada kokius 5 kartus mokino pajudeti is vietos ir sustoti... tada vaziavom tokiu keliu, kad ismokciau manevruoti masina,, freda regis, kur kelias vingiuotas... dar liepe viena ranka vairuoti. kad pajusciau masina... O tik paskui vaziavom ant kalniuko prie molo ir tik dar kita vairavima vaziavau i aikstele... naman super buvo jo tokia taktika, nes pirma ismokau masina manevruoti tada ir aiksteleje buvo lengviau...  thumbup.gif  Beje, mokiausi su Linu...  wub.gif

ačiū 4u.gif

žinau, kad su Linu wub.gif

aš irgi norėjau, bet nenorėjau 2 savaites laukt pirmo važiavimo verysad.gif
tai užsirašiau pas Juozą smile.gif Būtų įdomu išgirsti, kaip kitoms sekėsi su juo važinėti ax.gif

vienu žodžiu, jei išmoksiu vairuot mašiną, tai bus atliktas diiidelis diiidelis darbas cool.gif
Atsakyti
pas du skirtingus instruktorius mokiausi ir ismoke skirtingai, db kiekvienoj situacijoj galvoju - kaip elgtis...regitroj bus juodas pasimetimas... blink.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti