Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Elzė @ 2007 03 01, 00:45)
o kokios dabar Kaune kainos? nuo iki? ir kas ieina?

Užsiregistravau į ZEBRĄ Kaune, kaina 820, bet gavau nuolaidą 50 Lt. Man labai patiko, jau buvau pirmoj paskaitoj. Žiūrėsim toliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 03 02, 11:52)
tai pigiai  thumbup.gif  sekmes linkiu besimokant vairuot  4u.gif

Man Kaune ARV auto irgi tiek kainavo (750), mat daro nuolaidą už išankstinę registraciją, dar kaip studentei 50 lt nuolaidėlė buvo smile.gif bet suskaičiavus visas medicinines, pirmą pagalbą, už teorijos ir praktikos egzaminus, už teisių darymą - apie 950 vis tiek gaunasi mastau.gif brangus malonumas vis tiktai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashtri: 02 kovo 2007 - 11:15
QUOTE(Jolkė @ 2007 03 02, 13:06)
Užsiregistravau į ZEBRĄ Kaune, kaina 820, bet gavau nuolaidą 50 Lt. Man labai patiko, jau buvau pirmoj paskaitoj. Žiūrėsim toliau  g.gif

Sveikinu įsijungus į mūsų gretas 4u.gif Aš irgi ten baigiau - SUPER thumbup.gif
Parašyk, kaip seksis, su kuo važiuosi, na ir, žinoma, kaip per egzus eisis. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydrė: 02 kovo 2007 - 11:22
QUOTE(organizatore @ 2007 03 02, 12:52)
tai pigiai  thumbup.gif  sekmes linkiu besimokant vairuot  4u.gif

tau to paties linkiu,gal regitroj susitiksim mirksiukas.gif
Atsakyti
gal zinot KAUNE koki instruktoriu nebloga, kuris galetu privaciai pamokyti vairuoti?teises jau senokai turiu, taciau vairavimo igudziai prastoki...
Atsakyti
Sveikos merginos,

baigiau siandien vairavimo kursus ZEBRE.. Dziugu tai, kad vairuoti ismokau gerai, bet liudna, nes pasiilgsiu as to golfuko.. smile.gif Kovo 8 d. laikysiu egzamina, tikiuosi pasiseks is pirmo karto, gal velnias kojos nepakis.. sad.gif Na o apie ZEBRA negaliu nieko blogo pasakyt, viskas tiesiog SUPER.. smile.gif Visoms rekomenduoju sia mokykla.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2007 03 02, 20:59)
Sveikos merginos,

baigiau siandien vairavimo kursus ZEBRE.. Dziugu tai, kad vairuoti ismokau gerai, bet liudna, nes pasiilgsiu as to golfuko.. smile.gif Kovo 8 d. laikysiu egzamina, tikiuosi pasiseks is pirmo karto, gal velnias kojos nepakis.. sad.gif Na o apie ZEBRA negaliu nieko blogo pasakyt, viskas tiesiog SUPER.. smile.gif Visoms rekomenduoju sia mokykla..  thumbup.gif

o GAL ZEBRE zinot geru instruktoriu? zadu ir as ten uzsirasyti, man reikia tik vairavima mokintis... ax.gif
Atsakyti
O as jau issilaikiau teises lotuliukas.gif
Is pradziu buvau uzsirasiusi vienoj mokykloj centre, bet ten paskaitas destydavo tik tada, kai ateidavo daugiau zmoniu ir siaip be sistemos, taigi kuo skubiausiai pakeiciau istaiga. gerai, kad tik 50 lt tebuvau inesusi, o jie dar kaip nustebo, kai nusprendziau nutraukti sutarti, tipo, juk cia taip gerai viskas ir pakankamai pigu... Zodziu apsigavau baisiai... Tada nuejau prie namu esancia mokykla "noriu vairuoti" ir apsiziurejau smile.gif Pirma karta atejus gera ispudi paliko administratore, kuri viska smulkiausiai isaiskino kas su kuo ir kodel. Patiko slenkantis pamoku grafikas, t.y. per 1 men buvo isdestomas visas kursas, ir jei kuria paskaita praleidi, kita men gali paklausyti. viskas pateikiama aiskiai ir paprastai. Prie kompiuteriu gali sedet kiek nori, tik, aisku, reikia uzsiregistruoti ir viskas. Jei neaiski kokia situacija, tai visada yra zmogutis kuris viska paaiskina. Zodziu man patiko. super. 10 balu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 03 02, 23:07)
o GAL ZEBRE  zinot geru instruktoriu? zadu ir as ten uzsirasyti, man reikia tik vairavima mokintis...  ax.gif

Rekomenduoju pati geriausia - instruktoriu Lina, jis moko su golfu vairuot smile.gif
Jeigu eisi ten mokytis, duos jo vizitine kortele smile.gif
Atsakyti
as mokiausi vairuoti 'ARV-auto' mokykloje pries sesis metus . esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2007 03 02, 21:59)
liudna, nes pasiilgsiu as to golfuko.. smile.gif

tai neišlaikyk ir galėsi su golfuku dar "padraugauti" lotuliukas.gif

QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2007 03 03, 22:50)
jis moko su golfu vairuot smile.gif

o čia jau kaip papuola - mane mokė ir su Golfu ir su Polo. smile.gif
Atsakyti
Aš irgi Zebre pradėjau mokintis, noriu jau baigusių paklausti, o ką reikia daryti, kad leistų mokytis važiuoti su Linu? Tik pasakyti? smile.gif
O kaip atrodo šitas instruktorius? Jis gal ir teoriją moko? Nes mačiau, kad prieš paskaitą su juo kios merginos tarėsi dėl važiavimo laiko?
Nors man ir kitas patiko visai, kai buvo atėjęs. Taip maloniai dirbančių prie kompo klausinėjo, kaip sekasi. Tikriausiai tie vaikinai su juo mokosi važiuoti. biggrin.gif
Atsakyti