QUOTE(koposs @ 2007 07 06, 15:49)
islaikiau is pirmo karto ir praktika pasitaike toks jaunas vaikinukas,mieste klaidu nedariau,o aikstelej tik ant kalniuko ne iki galo buvau uztraukus rankini,ten reikia gan aukstai pakelt,tai jis nieko nesake sake viska darai gerai tai ir uzvaziavau,o paskui viskas labai gerai,vaziavau be baimes,laikiau paprasta diena 10 ryto.O kai mokinaus tai per 5 vaziavima persilauziau ir viskas buvo palyginus normaliai,aisku savim nepasitikejau,bet instruktorius sake po 2 papildomu eit laikyt tai ir islaikiau,dabar jau drasiau vazineju.Taip,kad drasiau nera taip jau ten baisu viskas ismokstama tik saves negasdink ir aisku visdkas priklauso nuo instruktoriaus mano buvo super ramus
o tu su polo mokeisi? ir regitroj su polo? as mokiausi su golfu tokiu didoku
ir ieskojaus instruktorio kuris su polo pamokytu, nes didele tikimybe,kad su polo teks vaziuot... o apie ryzha,kaip kita forumiete minejo - zino visas miestas... jis girias, kad pas ji is pirmo karto niekas neislaiko,nebent - super vairuot moka... mano privalomu vaziavimu instruktorius buvo i ryzhuma, db papildomus imu irgi pas panashu, galvoju ar tik regitroj to ryzho neprisishauksiu
siaip man visai neblogas atrodo toks su akinukais - vidutinio amziaus instruktorius