Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Kamanute @ 2007 06 26, 13:01)
Rekomenduokit kuri nors normalų nerėkiantį instruktorių iš Vilniaus... Teoriją aš išlaikiusi, bet būtinai reikia pasimokyt papildomai, nes mano buvęs instruktorius nieko doro neišmokė. Jei galit, parašykit tel. Nr., kad būtų galima iš karto su juo ir tartis. Ačiū  4u.gif

Pas ką mokeisi? Kokioje automokykloje?

QUOTE(solialia @ 2007 07 04, 17:00)
Sveikutės.
Kokios važiavimo kainos? Gal kas artimiausiu laiku su instruktoriais važinėjo? Man reikia vairavimo įgudžius atkurti. blush2.gif  ax.gif

50lt/akademinė valanda.

Aš šiandien išsilaikiau teoriją eksternu ir dabar ieškau instruktoriaus, tai pastebėjau, kad kainos skiriasi 200-300lt blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 07 04, 17:34)
50lt/akademinė valanda.

Aš šiandien išsilaikiau teoriją eksternu ir dabar ieškau instruktoriaus, tai pastebėjau, kad kainos skiriasi 200-300lt  blink.gif  doh.gif

50 lt. dvi akademines valandos. ax.gif Is kur istraukiai,kad viena g.gif Kokiam mieste tu eksternu radai uz 200-300 lt. ? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciau: 05 liepos 2007 - 08:56
QUOTE(ciau @ 2007 07 05, 09:55)
50 lt. dvi akademines valandos. ax.gif    Is kur istraukiai,kad viena  g.gif  Kokiam mieste tu eksternu radai uz 200-300 lt. ?  blink.gif

blush2.gif suklydau rašydama. Išties dvi akademinės 4u.gif
Ne 200-300 lt, o skiriasi tokia suma mirksiukas.gif Radau nuo 500 iki 800lt 4u.gif
Atsakyti
[quote=Will,2007 07 04, 18:34]

Mokiaus "Akademija Mobile", Vilniuj, Viršuliškėse. Instruktorius buvo toks nervingas senis, pensininkas. Nikeo aš su juo neišmokau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamanute @ 2007 07 05, 10:59)
Mokiaus "Akademija Mobile", Vilniuj, Viršuliškėse. Instruktorius buvo toks nervingas senis, pensininkas. Nikeo aš su juo neišmokau sad.gif

verysad.gif
Mano vyras ten mokėsi prieš tris metus, bet instruktorius geras pasitaikė, o ir šiaip- jis jau mokėjo šiek tiek vairuoti... Bet aš tą mokyklą jau atmečiau, nes vakar savininkas perskambinęs pernelyg familiarus buvo cool.gif
Atsakyti
Sveikutes,gal kas mokesi vairavimo mokykloj ar dar mokosi "KALBU GAMA" Klaipedoje ,Laukininku g.gal galite pasidalint patirtimi,kaip jums patiko ar nepatiko?
Atsakyti
Sveikos, merginos,

mano instruktorius važinėdavo su manim 1 val ir užskaitydavo kaip 2 akademines valandas. Mano supratimu, 2 akad.val yra 1,5 val. Ar aš kažko nesuprantu?
Atsakyti
QUOTE(laša @ 2007 07 05, 15:42)
mano instruktorius važinėdavo su manim 1 val ir užskaitydavo kaip 2 akademines valandas. Mano supratimu, 2 akad.val yra 1,5 val. Ar aš kažko nesuprantu?

Tu teisingai skaičiuoji, instruktorius sukčiaudavo gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(optukas @ 2007 07 05, 16:07)
Sveikutes,gal kas mokesi vairavimo mokykloj ar dar mokosi "KALBU GAMA" Klaipedoje ,Laukininku g.gal galite pasidalint patirtimi,kaip jums patiko ar nepatiko?

labas, as esu klaipediete, teorija ir praktika baigiau Darbo rinkos mokymo centre, kt sav prie vingio esancioj mokykloj 3 papildomus pasiimsiu, gal ka naujo ismoksiu smile.gif o kai laikiau regitroj teorija - kalbejau su viena mergina, kuri kalbu gamoj mokesi, taj jai pasitaike nekoks instruktorius, reikejo vazinet ten - kur jam reikalus reik susitvarkyt, bet ten ne vienas instruktorius, gal kiti neblogi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 07 05, 15:49)
labas, as esu klaipediete, teorija ir praktika baigiau Darbo rinkos mokymo centre, kt sav prie vingio esancioj mokykloj 3 papildomus pasiimsiu, gal ka naujo ismoksiu smile.gif o kai laikiau regitroj teorija - kalbejau su viena mergina, kuri kalbu gamoj mokesi, taj jai pasitaike nekoks instruktorius, reikejo vazinet ten - kur jam reikalus reik susitvarkyt, bet ten ne vienas instruktorius, gal kiti neblogi smile.gif

aisku,tai gal man pasiseks ir bus kitas instuktorius,tikuosi.O kaip siaip pati taisykles lengvai ismokai?nes db pavarciau tai tamsus miskas rolleyes.gif ,noriu ismokt vairuot,bet ir bijau...
Atsakyti
QUOTE(optukas @ 2007 07 05, 20:31)
aisku,tai gal man pasiseks ir bus kitas instuktorius,tikuosi.O kaip siaip pati taisykles lengvai ismokai?nes db pavarciau tai tamsus miskas rolleyes.gif ,noriu ismokt vairuot,bet ir bijau...

na pas mus buvo 2 sav teorijos kuria deste mokytojas, po to leido prie kompu...kadangi tuo metu rashiau diplomini ir mokymuisi taisykliu laiko nebuvo - regitroj islaikiau tik is antro karto...as nesedejus visai buvau prie vairo ir sunkiai sekesi vairuoti,nes tik karta i sav vaziuodavau ir lb ilgai uzhtrukau su tais privalomais, ir jauciu,kad reik papildomu...o egza regitroj pora kart jau perkelinejau...vis nepasitikiu savo jegomis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamanute @ 2007 07 05, 10:59)

QUOTE(Will @ 2007 07 05, 11:15)
verysad.gif
Mano vyras ten mokėsi prieš tris metus, bet instruktorius geras pasitaikė, o ir šiaip- jis jau mokėjo šiek tiek vairuoti... Bet aš tą mokyklą jau atmečiau, nes vakar savininkas perskambinęs pernelyg familiarus buvo  cool.gif

Ir aš toje pačioje mokykloje mokiausi. Ir tas senis apie kurį tu kalbi tikriausia yra Kazys? Man jį paskyrė. Tačiau išsiprašiau kitą instruktorių. Vairavau su Artūru. Super instruktorius. Tik kiek žinau jis ten nebedirba. Savininkas visai nieko. mirksiukas.gif Kaina gera šitoje mokykloje. Ir teorijos dėstytojas visai nieko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 05 liepos 2007 - 19:44