Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

Ar kuri nors lankote kursus vairavimo mokykloje "Noriu vairuoti"? uzsirasiau ten, ieskau bendro likimo draugiu biggrin.gif

QUOTE(LOCKETS @ 2007 06 17, 12:25)
niu super  wub.gif
aš labai labai noriu išmokt vairuot, bet va ta baimė... tikiuosi, kad ir man ją išvarys smile.gif

Ir as labai bijau doh.gif
Atsakyti
Skaiciau-skaiciau, bet normaliai ir nesuzinojau, kurioj mokykloj yra neriekianciu instruktoriu, nes kantrybes neturiu klausytis, kaip uz mano pinigus dar ir riekia ant manes, lygtai uz dyka man didele paslauga darytu!!
Atsakyti
Rekomenduokit kuri nors normalų nerėkiantį instruktorių iš Vilniaus... Teoriją aš išlaikiusi, bet būtinai reikia pasimokyt papildomai, nes mano buvęs instruktorius nieko doro neišmokė. Jei galit, parašykit tel. Nr., kad būtų galima iš karto su juo ir tartis. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste_ @ 2007 06 22, 13:53)
Liabukas  smile.gif
Nius norejau paklausti kas lanke kursus ARV koks instruktorius jum geras buvo? vazineju 2kart buvo pas Stasi Andriuska, nezinau man nelabai pas jis  verysad.gif  gal jus zinot ar galima pasikeisti instruktoriu?

pasikeisi galima, pati keiciausi smile.gif Ten Kestutis Kuras geras instruktorius, ramus, su jumoro jausmu, niekad nepareks. o siaip kas ten tau su juo nepatinka? rekia?
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2007 06 26, 14:00)
pasikeisi galima, pati keiciausi  smile.gif  Ten Kestutis Kuras geras instruktorius, ramus, su jumoro jausmu, niekad nepareks. o siaip kas ten tau su juo nepatinka? rekia?

aha taip uzrekia kart nuo karto, jei ka netycia ne taip ka padarau tai uzrekia, labai greitai viska aiskina vairuoju nespeju as jo klausyti ka jis aiskina o dar reikia ziureti i kelia zenklus ir pan, na nezinau nelabai jis man kazkaip unsure.gif o pas ka tu buvai koki insktruktoriu kad keiteisi??? paskui perejai pas Kestuti Kura?
Atsakyti
QUOTE(Kriste_ @ 2007 06 26, 22:52)
aha taip uzrekia kart nuo karto, jei ka netycia ne taip ka padarau tai uzrekia, labai greitai viska aiskina vairuoju nespeju as jo klausyti ka jis aiskina o dar reikia ziureti i kelia zenklus ir pan, na nezinau nelabai jis man kazkaip  unsure.gif  o pas ka tu buvai koki insktruktoriu kad keiteisi???  paskui perejai pas Kestuti Kura?

as buvau pas toki Cvilika, bet jis ten jau nedirba, su Kestuciu teko vazinet, tai tikrai patiko, vienu metu jis ten dirbo, paskui isejo i kita vairavimo mokykla, bet man rodos, dabar vel ARV-AUTO dirba. Pasiklausk ten, tikrai turetu pakeist. As tai is esmes keiciau del instruktoriaus kabinejimosi smile.gif pries eidama mokytis buvau girdejus tokiu dalyku, bet galvoju, ai, nesamone, negali but taip siais laikais. Pasirodo gali, ir dar kaip gali. smile.gif Kiek zinau, ten ne as viena ji apskundziau, tai ismete.
Atsakyti
Na, argi niekas nežino kokio nors gero instruktoriaus Vilniuje? Nenoriu užsiraut ant kokio rėksnio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamanute @ 2007 07 03, 09:55)
Na, argi niekas nežino kokio nors gero instruktoriaus Vilniuje? Nenoriu užsiraut ant kokio rėksnio  doh.gif

taj kad visa tema ir yra apie taj...kur kokie instruktoriai yra , kurie ramus, o kurie nelabai - pasiskaityk bigsmile.gif

o man siandien paskutinis - 10 privalomas vairavimas...oras nekoks, taj nesinori list is namu :/ o dar ir papildomiem reiks instruktoriaus ieshkot blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Ruosiuosi ir as pagaliau uzsirasyti i vairavimo kursus. Keiciasi mano darbovietes vieta, tai vel teko ilgai ir nuobodziai kazko ieskoti arciau darbo arba arciau namu.
Gal kuri ruosiates arba lankote Rinkeviciaus mokykla Architektu g. (salia RIMI)? Man ten butu labai gerai, nes gyvenu tik uz gatves. Kiek maciau sis ju filialas atsirado turbut neperseniausiai (anksciau jo lyg ir nebuvo matyti). Salia kartais matau ir masinytes stovincias thumbup.gif Tik pries registruodamasi ten vistiek noriu suzinoti is jau buvusiu, ar esanciu tenai, kokie instruktoriai, mokytojai. Ar verta ten uzsirasyti? Ar prisirenka grupes? Uzsirasyciau turbut nuo rugpjucio, nes dabar iseisiu atostogauti ir tikrai nesinori sedet namie vien del paskaitu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(pabegusi nuotaka @ 2007 06 26, 02:25)
Skaiciau-skaiciau, bet normaliai ir nesuzinojau, kurioj mokykloj yra neriekianciu instruktoriu, nes kantrybes neturiu klausytis, kaip uz mano pinigus dar ir riekia ant manes, lygtai uz dyka man didele paslauga darytu!!

As mokiausi Rynkeviciaus mokykloj pas Zenona ir pas Liudvika. Tai ant manes nei vienas nereke, nei apskritai balso nekele. Abu labai malonus. Jeigu budavau paskutine ar pirma mokine ta diena, tai Zenonas arba is namu paimdavo ar pati parvairuodavau namo. Sutaupydavau taip nemazai laiko, nes nereikedavo i meisto centra vaziuoti.
Atsakyti
Austra, o kokiame mieste mokeis? Jei Vilniuje, gal gali parašyt į až savo instruktorių telefonus? Būčiau labai dėkinga...
Atsakyti
Sveikutės.
Kokios važiavimo kainos? Gal kas artimiausiu laiku su instruktoriais važinėjo? Man reikia vairavimo įgudžius atkurti. blush2.gif ax.gif
Atsakyti