Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Jolkė @ 2007 06 21, 13:32)
Privalomų visur vienodai, tam jos ir privalomos  smile.gif Nu čia aš taip galvoju.

lotuliukas.gif Taip ir as rasiau... kazkoks nesamoningas rasymas cia... lotuliukas.gif
Atsakyti
Nesuprantu kodėl visos taip baidotės senesnių mašinų... Koks skirtumas ką vairuoti... Pati mokiausi vairuoti trečiu golfu. Ir ką gyva likau... Viską puikiai išmokau. Dabar važinėdama neturiu jokių problemų. Ne mašinoje esmė, o instruktoriuje ir pačioje savyje. Jei kinkos skystos, nervai labai silpni ir pati naujausia mašina nepadės.
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 06 22, 01:04)
Nesuprantu kodėl visos taip baidotės senesnių mašinų... Koks skirtumas ką vairuoti... Pati mokiausi vairuoti trečiu golfu. Ir ką gyva likau... Viską puikiai išmokau. Dabar važinėdama neturiu jokių problemų. Ne mašinoje esmė, o instruktoriuje ir pačioje savyje. Jei kinkos skystos, nervai  labai silpni ir pati naujausia mašina nepadės.

nu ziurint kokia sena pvz jei man butu reikeje vazinet su kokiu senu opeliu dabar dar matau keliuose ar audi sena tai kazi kada buciau ismokus,o su naujesne,bet man daug viskas paprasciau viskas lengviau valdosi ir smagiau vaziuot,o dar nueini i regitra ir toks pat valdymas tai ir islaikymas garantuotas,cia tik mano nuomuone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2007 06 22, 10:36)
nu ziurint kokia sena pvz jei man butu reikeje vazinet su kokiu senu opeliu dabar dar matau keliuose ar audi sena tai kazi kada buciau ismokus,o su naujesne,bet man daug viskas paprasciau viskas lengviau valdosi ir smagiau vaziuot,o dar nueini i regitra ir toks pat valdymas tai ir islaikymas garantuotas,cia tik mano nuomuone  mirksiukas.gif

As pamenu isvis ismokau vaziuoti su ZAP'uku... thumbup.gif Gal pries kokiu 1.5m. viena pazystama panele issilaike teises, aisku mokesi su naujom masinom, o teko sesti i surudijusi ~88m civik'a ir nuvaryti i servisa...Ji to negalejo padaryti, nes net is vietos nepajudejo... schmoll.gif Man buvo siek tiek neyprasta vaziuoti su dyzeliu (mokykloj mokiausi su tokia), nes ne kart nebuvau vaziavus, visos benzinines buvo... ax.gif

Dar, paskaicius cia jusu komentarus, as apsalau... blink.gif Man bent jau, niekada nebuvo svystelejus i galva tokia mintis, kaip "komfortas" mokykloj...As neejau ten pasedeti komfortiskai, as ten ejau mokintis, ir sedejau ant mediniu suolu, ir kompas senas, bet man buvo dzin....Man svarbiausia buvo geras mokytojas ir instruktorius...Ir drasiai galiu sakyt, kad toj mokykloj jie buvo thumbup.gif thumbup.gif Ten mokesi ir mano vyras pries 8m, abu egzus islaikem is pirmo karto, vairavimo instruktorius buvo mokyklos savininkas thumbup.gif Zodziu tik geri atsiliepimai apie jo mokykla...Rekomenduoju...Tiesa, ziuriu kad neparasiau kokia cia mokykla, J.Rinkeviciaus vairavimo mokykla, (mokiausi Vivulskio g.12-4, nes ziuriu prasiplete jau, puslapis ju cia) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 06 22, 01:04)
Nesuprantu kodėl visos taip baidotės senesnių mašinų... Koks skirtumas ką vairuoti... Pati mokiausi vairuoti trečiu golfu. Ir ką gyva likau... Viską puikiai išmokau. Dabar važinėdama neturiu jokių problemų. Ne mašinoje esmė, o instruktoriuje ir pačioje savyje. Jei kinkos skystos, nervai  labai silpni ir pati naujausia mašina nepadės.

Esmė aišku kad ne mašinoje, bet tikrai lengviau su nauja, ir plius jei galima rinktis, kad ne kledaras būtų, tai ko nepasirinkt? Galų gale paskutinius važiavimus aš važiavau, kai jau šilta buvo, tai tikrai yra skirtumas, ar su kondicionerium mašina ar ne. Ir taip iš įtampos kartais prakaitas bėga, o jeigu dar nuo karščio doh.gif
Atsakyti
O kodel nesirinkti komforto ir gero instruktoriaus kartu, vietoj senu kompu, surudijusiu masinu ir gero instruktoriaus?... Juk visada reiki ieskoti, kas geriausia... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 06 22, 13:48)
O kodel nesirinkti komforto ir gero instruktoriaus kartu, vietoj senu kompu, surudijusiu masinu ir gero instruktoriaus?... Juk visada reiki ieskoti, kas geriausia...  4u.gif

Pritariu 100%. Galima mokintis, kur viskas komfortiška, kur geri instruktoriai ir dėstytojas, kaip ZEBRE thumbup.gif Ko visoms ir linkiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 06 22, 13:48)
O kodel nesirinkti komforto ir gero instruktoriaus kartu, vietoj senu kompu, surudijusiu masinu ir gero instruktoriaus?... Juk visada reiki ieskoti, kas geriausia...  4u.gif

drinks_cheers.gif ir kas svarbiausia moki pinigus tai ko nesirinkti geriausio.
Atsakyti
Liabukas smile.gif
Nius norejau paklausti kas lanke kursus ARV koks instruktorius jum geras buvo? vazineju 2kart buvo pas Stasi Andriuska, nezinau man nelabai pas jis verysad.gif gal jus zinot ar galima pasikeisti instruktoriu?
Atsakyti
jei tau jis nepatinka zinoma kad gali pasikeist mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2007 06 22, 13:44)
drinks_cheers.gif ir kas svarbiausia moki pinigus tai ko nesirinkti geriausio.

Man juokingiausia buna, kai nori visko ir pigiai... doh.gif
Atsakyti
Mano pirmieji vaziavimai buvo su opel vectra schmoll.gif masina ir po to su antra mazda, tai zinokit tikrai yra skirtumas su kokia masina vaziuoji. Su mazda buvo tikras malonumas vazinetis. As manau jei moki pinigus tai tikrai gali rinktis kokia siulo mokyklos masinas smile.gif
Atsakyti