QUOTE(koposs @ 2007 06 22, 10:36)
nu ziurint kokia sena pvz jei man butu reikeje vazinet su kokiu senu opeliu dabar dar matau keliuose ar audi sena tai kazi kada buciau ismokus,o su naujesne,bet man daug viskas paprasciau viskas lengviau valdosi ir smagiau vaziuot,o dar nueini i regitra ir toks pat valdymas tai ir islaikymas garantuotas,cia tik mano nuomuone
As pamenu isvis ismokau vaziuoti su ZAP'uku...
Gal pries kokiu 1.5m. viena pazystama panele issilaike teises, aisku mokesi su naujom masinom, o teko sesti i surudijusi ~88m civik'a ir nuvaryti i servisa...Ji to negalejo padaryti, nes net is vietos nepajudejo...
Man buvo siek tiek neyprasta vaziuoti su dyzeliu (mokykloj mokiausi su tokia), nes ne kart nebuvau vaziavus, visos benzinines buvo...
Dar, paskaicius cia jusu komentarus, as apsalau...
Man bent jau, niekada nebuvo svystelejus i galva tokia mintis, kaip "komfortas" mokykloj...As neejau ten pasedeti komfortiskai, as ten ejau mokintis, ir sedejau ant mediniu suolu, ir kompas senas, bet man buvo dzin....Man svarbiausia buvo geras mokytojas ir instruktorius...Ir drasiai galiu sakyt, kad toj mokykloj jie buvo
Ten mokesi ir mano vyras pries 8m, abu egzus islaikem is pirmo karto, vairavimo instruktorius buvo mokyklos savininkas
Zodziu tik geri atsiliepimai apie jo mokykla...Rekomenduoju...Tiesa, ziuriu kad neparasiau kokia cia mokykla, J.Rinkeviciaus vairavimo mokykla, (mokiausi Vivulskio g.12-4, nes ziuriu prasiplete jau, puslapis ju
cia)