Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Jolkė @ 2007 06 20, 12:28)
Kaip kad sakai, toks įspūdis, kad valdiškoj sovietinėj įstaigoj kalbėtų.
O suolus gal turi galvoj toj mokykloj, kur Laisvės alėjoj yra pro vieną bromą įėjus? Neatsimenu kaip vadinasi, bet vaizdelis nekoks  mirksiukas.gif

Joooooooo !!!
kieme kazkokiam, prie "kavos baro" berods.as is Daukanto gatves ejau, ten kieme masinu aikstele yra ,neatsimenu kaip vadinasi ir as schmoll.gif
Grynas sovietmetis! grynas! ir diedukas toks sedejo. Daugiau nieko neatsimenu, tik kaip atbula atbula ir lauk lotuliukas.gif
Yra ir daugiau tokiu, nemanyk cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Klementina @ 2007 06 20, 13:50)
Joooooooo !!!
kieme kazkokiam, prie "kavos baro" berods.as is Daukanto gatves ejau, ten kieme masinu aikstele yra ,neatsimenu kaip vadinasi ir as  schmoll.gif
Grynas sovietmetis! grynas! ir diedukas toks sedejo. Daugiau nieko neatsimenu, tik kaip atbula atbula ir lauk  lotuliukas.gif
Yra ir daugiau tokiu, nemanyk  cool.gif

Jo, ta pati lotuliukas.gif
Jaučiu, kad yra, nes kainos kartais labai įtartinai žemesnės kitose, o kai paklausi, kokia mašina važinėt reikės, tai kai susako kokį modelį, kad vos ne Žiguliukas maždaug pagal amžių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Klementina @ 2007 06 20, 12:25)

Vilniuj gal dvigubai mokyklu nei Kaune, o kainos vistiek vos ne dvigubai
Nu jo, sostine  doh.gif

Kodėl vos ne dvigubai? smile.gif Vilniuje kainos 750-950 (priklauso nuo mokyklos ). Panašiai ir kitur, kiek žiūrėjau. Ir ne tik Kaune, bet ir kituose Lietuvos miestuose.
Atsakyti
QUOTE(Klementina @ 2007 06 20, 12:25)
buvau as uzejusi i tokiu pora "ant kampo"  lotuliukas.gif
suolai mediniai isrikiuoti , vienas kompas suklypes klasej ir automobiliai kieme keli stovejo - ale tokio murzinumo viskas  doh.gif
Atrodo, kad daug tu mokyklu, o kai reikia issirinkti, tai tik kelios vertos demesio  4u.gif
Oi kiek vargau kai rinkausi  doh.gif
Manau uz komforta galima ir daugiau sumoketi, nei trintis pora menesiu kokioj sovietinio stiliuko mokyklelej irnesakyk.gif
Gerai kad kazkas patare uzeit i SM, cia ir suzinojau daugiau...taigi skambinant telefonu nesimato koks vaizdzelis realus
Papildyta:

Vilniuj gal dvigubai mokyklu nei Kaune, o kainos vistiek vos ne dvigubai
Nu jo, sostine  doh.gif

na mano mokykla turejo dvi patalpas. Tai, kur mokiaus as, kompiuteriai buvo du ir tie patys atgyvenos.. prie tu kompiuteriu as buvau viena karta, kiti visai nejo, ne del to, kad jie seni, bet tiesog daugelis turi namuose ir nera kada toj mokyklelej sedet. Uz tad kursu kokybe tikrai nesiskundziu, destytojas isnagrinejo visa knygute i visus kvailus klausimus atsakinejo ir labai kantriai paaiskindavo. Man tikrai nereikia superinio komforto, svarbiausia man, kad ismokytu.. rolleyes.gif

tik pasikartosiu, kad instruktorius doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Labukas

Kiek Zebre privalomu vairavimo pamoku?
Atsakyti
QUOTE(adeima @ 2007 06 20, 12:23)
Labukas

Kiek Zebre privalomu vairavimo pamoku?

Kaip ir visur 10 pamoku 4u.gif
Atsakyti
o kiek zebre kainuoja vairavimo kursai?
Atsakyti
QUOTE(amusante20 @ 2007 06 20, 22:21)
o kiek zebre kainuoja vairavimo kursai?

su 20akademinių valandų vairavimo gal 850lt... Tiksliai nežinau.

Aš važiuosiu 15 kartų, tai man kaina 1100lt ax.gif
Atsakyti
Jie imi tik vairavimo kursus be teorijos (na jei teorija jau issilaikius) tai kainuoja 600Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 06 20, 15:44)
Kaip ir visur 10 pamoku  4u.gif

Ale niekas nedraudžia ir su daugiau pamokų. Kaip tik pigiau išeina, jeigu iškarto su daugiau perki, kaip Lockets 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkė @ 2007 06 21, 12:32)
Ale niekas nedraudžia ir su daugiau pamokų. Kaip tik pigiau išeina, jeigu iškarto su daugiau perki, kaip Lockets  4u.gif

Taip, bet klause PRIVALOMU kiek pamoku... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 06 21, 16:00)
Taip, bet klause PRIVALOMU kiek pamoku... smile.gif

Privalomų visur vienodai, tam jos ir privalomos smile.gif Nu čia aš taip galvoju.
Atsakyti