Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(LOCKETS @ 2007 06 20, 12:59)
Jolke, tikrai to nedarau  4u.gif

Davai baigiam, a? Man buvo juokinga, aš ir juokiausi, bet panašu, kad supratai, kad šaipiausi iš tavęs. Ne, neturėjau tokio tikslo.
Sėkmės tau mokinantis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klementina @ 2007 06 20, 12:00)
pries kelis menesius Kaune buvo 700 lt

Kadangi mano "kolektyvas" is ivairiu miestu, tai galiu drasiai pasakyti, kad Kaune kursai pigiausi.
Idomu kodel? Biedniausias miestas ? Skupiausi zmones? Nu negalvoju, kad kaunieciai biedni  schmoll.gif

as irgi mokejau Kaune 700 lt,

o kursai Kaune pigesni del to, kad cia daug mokyklu ir jei nori islikti, turi traukt klientus.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Klementina @ 2007 06 20, 13:00)
pries kelis menesius Kaune buvo 700 lt

Kadangi mano "kolektyvas" is ivairiu miestu, tai galiu drasiai pasakyti, kad Kaune kursai pigiausi.
Idomu kodel? Biedniausias miestas ? Skupiausi zmones? Nu negalvoju, kad kaunieciai biedni  schmoll.gif

Rimtai? O čia tai geras.
Nu ale tada mum pasisekė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 06 20, 12:03)
Na kai pasiskaitai komentarus, kitoks ispudis susidaro.. Nesu as tokia rimtuole...  ax.gif  O as dar pakolkas tik mokaus vairuoti, bet tikiuosi, jau liepos viduryje vairuosiu, uzsiregistravau egzui liepos 9 dienai...  biggrin.gif

Tai jau mokslai kaip ir i pabaiga, faina 4u.gif
Kiek cia liko iki tos liepos 9 cool.gif mazai !
Su kuo vaziuoji?
Atsakyti
QUOTE(kasafane @ 2007 06 20, 10:06)

o kursai Kaune pigesni del to, kad cia daug mokyklu ir jei nori islikti, turi traukt klientus..  ax.gif

Visiskai pritariu, kad butent del to ir kainos mazesnes, nes cia tu vairavimo mokyklu tai oi kiek daug, ant kiekvieno kampo vis kokia nors.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkė @ 2007 06 20, 12:08)
Rimtai? O čia tai geras.
Nu ale tada mum pasisekė  thumbup.gif

Ir pasiseke ir ne g.gif
Kokie vilnieciai ar klaipediskiai kitoj temoj tuoj uzpultu, kad kaunas provincija ir kainos kaip kaime lotuliukas.gif
Ir siaip jau kauna amziais visi diskriminuoja...va dar ir kainos maziausios doh.gif
gatves kreiviausios, panos trumpiausiais sijonais - an medziagos neuzteko, tai miniakus siuvasi lotuliukas.gif
O man Kaunas prie sirdies 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kasafane @ 2007 06 20, 13:06)

o kursai Kaune pigesni del to, kad cia daug mokyklu ir jei nori islikti, turi traukt klientus..  ax.gif

O jau Vilniuje mažai mokyklų tipo? Taigi ten dar daugiau. Kažkur kitur čia šuo pakastas...
Ir dar - juk iš Vilniaus ar kito miesto nevažiuos į Kauną mokintis dėl mažų kainų, tai ir nėra racijos dėl to mažesnes kainas laikyti. Juk Kauno mokyklos tarpusavy konkuruoja, tai vistiek kažkaip galai nesueina... Tik kad čia ne mūsų mirksiukas.gif bėdos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkė: 20 birželio 2007 - 11:19
QUOTE(Klementina @ 2007 06 20, 12:13)
panos trumpiausiais sijonais - an medziagos neuzteko, tai miniakus siuvasi  lotuliukas.gif
O man Kaunas prie sirdies  4u.gif

lotuliukas.gif Tikrai ne del medziagos trukumo,o todel,kad kaunieciu merginu kojos ilgos ir grazios...
Atsakyti
QUOTE(Klementina @ 2007 06 20, 10:13)
Ir pasiseke ir ne  g.gif
Kokie vilnieciai ar klaipediskiai kitoj temoj tuoj uzpultu, kad kaunas provincija ir kainos kaip kaime  lotuliukas.gif
Ir siaip jau kauna amziais visi diskriminuoja...va dar ir kainos maziausios  doh.gif
gatves kreiviausios, panos trumpiausiais sijonais - an medziagos neuzteko, tai miniakus siuvasi  lotuliukas.gif
O man Kaunas prie sirdies  4u.gif

Man taip pat Kaunas prie sirdies.... Kad ir provincija, bet labai miela provincija..O vaikinai, manau, tai tikrai nieko pries,kad merginos su trumpais sijonais vaiksto, cia nebent pavydas merginu lupomis sneka, kurios negali deveti tokiu sijoneliu lotuliukas.gif O gatve tai tikrai esu baisesniu macius nei Kaune... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkė @ 2007 06 20, 10:16)
O jau Vilniuje mažai mokyklų tipo? Taigi ten dar daugiau. Kažkur kitur čia šuo pakastas...
Ir dar - juk iš Vilniaus ar kito miesto nevažiuos į Kauną mokintis dėl mažų kainų, tai ir nėra racijos dėl to mažesnes kainas laikyti. Juk Kauno mokyklos tarpusavy konkuruoja, tai vistiek kažkaip galai nesueina... Tik kad čia ne mūsų  mirksiukas.gif bėdos

Vilniuje aplamai viskas brangiau, vientik del to,kad tai sostine.. smile.gif Juk visame pasaulyje taip yra, sostinese viskas brangiau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 06 20, 12:10)
Visiskai pritariu, kad butent del to ir kainos mazesnes, nes cia tu vairavimo mokyklu tai oi kiek daug, ant kiekvieno kampo vis kokia nors..  doh.gif

buvau as uzejusi i tokiu pora "ant kampo" lotuliukas.gif
suolai mediniai isrikiuoti , vienas kompas suklypes klasej ir automobiliai kieme keli stovejo - ale tokio murzinumo viskas doh.gif
Atrodo, kad daug tu mokyklu, o kai reikia issirinkti, tai tik kelios vertos demesio 4u.gif
Oi kiek vargau kai rinkausi doh.gif
Manau uz komforta galima ir daugiau sumoketi, nei trintis pora menesiu kokioj sovietinio stiliuko mokyklelej irnesakyk.gif
Gerai kad kazkas patare uzeit i SM, cia ir suzinojau daugiau...taigi skambinant telefonu nesimato koks vaizdzelis realus
Papildyta:
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 06 20, 12:21)
Vilniuje aplamai viskas brangiau, vientik del to,kad tai sostine.. smile.gif Juk visame pasaulyje taip yra, sostinese viskas brangiau... smile.gif

Vilniuj gal dvigubai mokyklu nei Kaune, o kainos vistiek vos ne dvigubai
Nu jo, sostine doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Klementina @ 2007 06 20, 13:22)
buvau as uzejusi i tokiu pora "ant kampo"  lotuliukas.gif
suolai mediniai isrikiuoti , vienas kompas suklypes klasej ir automobiliai kieme keli stovejo - ale tokio murzinumo viskas  doh.gif
Atrodo, kad daug tu mokyklu, o kai reikia issirinkti, tai tik kelios vertos demesio  4u.gif
Oi kiek vargau kai rinkausi  doh.gif
Manau uz komforta galima ir daugiau sumoketi, nei trintis pora menesiu kokioj sovietinio stiliuko mokyklelej irnesakyk.gif
Gerai kad kazkas patare uzeit i SM, cia ir suzinojau daugiau...taigi skambinant telefonu nesimato koks vaizdzelis realus

Nu man ir telefonu jau kalbant kokias penkias šešias praėjo noras rinktis smile.gif Kaip kad sakai, toks įspūdis, kad valdiškoj sovietinėj įstaigoj kalbėtų.
O suolus gal turi galvoj toj mokykloj, kur Laisvės alėjoj yra pro vieną bromą įėjus? Neatsimenu kaip vadinasi, bet vaizdelis nekoks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klementina @ 2007 06 20, 10:25)
buvau as uzejusi i tokiu pora "ant kampo"  lotuliukas.gif
suolai mediniai isrikiuoti , vienas kompas suklypes klasej ir automobiliai kieme keli stovejo - ale tokio murzinumo viskas  doh.gif
Atrodo, kad daug tu mokyklu, o kai reikia issirinkti, tai tik kelios vertos demesio  4u.gif
Oi kiek vargau kai rinkausi  doh.gif
Papildyta:

Vilniuj gal dvigubai mokyklu nei Kaune, o kainos vistiek vos ne dvigubai
Nu jo, sostine  doh.gif

Visiskai pritariu, jau tokiu mokyklu yra, kad baisu net pagalvoti... lotuliukas.gif As kai rinkausi, tai tik is keliu variantu... Nesuprantu as net kaip tos tokios sovietmecio stiliaus mokyklos dar ir issilaiko... doh.gif
Atsakyti