Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Jolkė @ 2007 06 20, 10:49)

Klementina, gal tu dar turi kokį užsilikusį nuolaidų kuponą? Aš abu savus jau atidaviau, o dabar vienam geram prieteliui būtų gerai turėt, nes kainos kaip sakai kyla kaip ant mielių  doh.gif

ne, neturiu, bet mano bendradarbe dabar mokosi ten, sake 2 vaziavimai liko, tai gal ji gaus? Jei netures kam duoti, galiu paprasyt. Parasyk man i az po savaites kokios, tada zinosiu.negaila gi.
Jos giminaite is kazkokio miestelio vazineja i Kauna, sake ten pas juos kursai 1100 lt su tuo minimaliu vaziavimu, 20 val., ane?
Ai va, Taurage, is Taurages ji.
Maniau provincijoj viskas pigiau!
Va ir NAUJIENA lotuliukas.gif
Atsakyti
nu jūs tikrai neturit ką veikti 4u.gif

suaugusios moterys, o kabinėjasi prie smulkmenų...
man nereikia skaičiuot tų mašinų ir viskas... ir apie naujienas kiekvieną dieną neminėjau smile.gif Problemų nedarau iš to ax.gif

Calm down 4u.gif

Aš irgi turiu savo nuomonę. Pasirodo čia klaust negalima, nes klausimai be galo juokingi atrodo... ką padarysi cool.gif

Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 06 20, 11:22)
Pasirodo čia klaust negalima, nes klausimai be galo juokingi atrodo... ką padarysi cool.gif

Geros dienos  4u.gif

Ir klaust galima, ir atsakyt, ir juoktis galima.
Nesuprantu ko cia taip purkstauti jei kam nors juokinga?
Beje, net ne tu parasei, kad dvi masinos skirtingos o abu instruktoriai su polo vazineja schmoll.gif
Va is to ir juokinga 4u.gif
Vietoj to, kad kartu pasijuoktum is juokingos situacijos, tai vaidini baisiai isizeidusia.
Ir ko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Klementina @ 2007 06 20, 09:32)
Ir klaust galima, ir atsakyt, ir juoktis galima.
Nesuprantu ko cia taip purkstauti jei kam nors juokinga?
Beje, net ne tu parasei, kad dvi masinos skirtingos o  abu  instruktoriai su polo vazineja  schmoll.gif
Va is to ir juokinga  4u.gif
Vietoj to, kad kartu pasijuoktum is juokingos situacijos, tai vaidini baisiai isizeidusia.
Ir ko?  g.gif

Moterys, merginos ismokite skaityti, o kartais labai taktiska savo nuomone pasilaikyti ir sau... smile.gif Pvz. Lockets klause kuris su kuria vazineja,o as atsakiau, kad man regis abi buvo Polo, bet nesu garantuota, nes maciaujuos abu... Juk net pabreziau, kad negarantuota.. Juk gali kazkas pasikeisti ir nebuti taip kaip psl parasyta... o cia matai kazkam cirkas gavosi... biggrin.gif Jei nesuprantat ar nepaskaitot normaliai, galite ir nekomentuoti.. nevisa viska reikia komentuoti... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kibirkstele*: 20 birželio 2007 - 10:50
QUOTE(Klementina @ 2007 06 20, 11:06)

Jos giminaite is kazkokio miestelio vazineja i Kauna, sake ten pas juos kursai 1100 lt su tuo minimaliu vaziavimu, 20 val., ane?
Ai va, Taurage, is Taurages ji.
Maniau provincijoj viskas pigiau!
Va ir NAUJIENA  lotuliukas.gif

schmoll.gif Pazystu kas laike Taurageje ir pries kelis menesius kursai kainavo 820lt su vairavimu.Nemanau,kad spejo taip pabrangti...
Atsakyti
Gal mes ir neturim kas veikt (bet čia jau tik mūsų bėdos), ale ko tu taip nerviniesi? Nesusireikšmink tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 06 20, 11:47)
Motrys, merginos ismokite skaityti, o kartais labai taktiska savo nuomone pasilaikyti ir sau... smile.gif Pvz. Lockets klause kuris su kuria vazineja,o as atsakiau, kad man regis abi buvo Polo, bet nesu garantuota... Juk gali kazkas pasikeisti ir nebuti taip kaip psl parasyta... o cia matai kazkam cirkas gavosi...  biggrin.gif  Jei nesuprantat ar nepaskaitot normaliai, galite ir nekomentuoti.. nevisa viska reikia komentuoti...    4u.gif

biggrin.gif
as pabandziau isivaziduoti situacija kaip 2 instruktoriai i viena polo sulipa lotuliukas.gif ir labai juokas sueme. Nu kas cia blogo, jei kartais juoko propuoliai zmogui uzeina?
Tikrai nematau ko isizeist.Kam cia taip viska priimti asmeniskai? Gi ne is Jusu cia kas nors saiposi, o is susidariusios situacijos doh.gif
Nebukit jau tokios rimtuoles - lengviau gyvent juokaujant, nei asarojant biggrin.gif

O kaip tau kibirkstele sekasi vazinet?
As zinok tai kaifuoju! Kuo toliau tuo labiau.
Gal reiks kokio "vairuojamo" darbo pasieiskot? lotuliukas.gif
Atsakyti
Jolke, tikrai to nedarau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2007 06 20, 11:49)
schmoll.gif Pazystu kas laike Taurageje ir pries kelis menesius kursai kainavo 820lt su vairavimu.Nemanau,kad spejo taip pabrangti...

pries kelis menesius Kaune buvo 700 lt

Kadangi mano "kolektyvas" is ivairiu miestu, tai galiu drasiai pasakyti, kad Kaune kursai pigiausi.
Idomu kodel? Biedniausias miestas ? Skupiausi zmones? Nu negalvoju, kad kaunieciai biedni schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2007 06 20, 12:49)

Gal čia žmogus visus papyldomus važiavimus suskaičiavo, egzaminus Regitroje.
Atsakyti
QUOTE(Klementina @ 2007 06 20, 09:55)
biggrin.gif
as pabandziau isivaziduoti situacija kaip 2 instruktoriai i viena polo sulipa  lotuliukas.gif ir labai juokas sueme. Nu kas cia blogo, jei kartais juoko propuoliai zmogui uzeina?
Tikrai nematau ko isizeist.Kam cia taip viska priimti asmeniskai? Gi ne is Jusu cia kas nors saiposi, o is susidariusios situacijos  doh.gif
Nebukit jau tokios rimtuoles - lengviau gyvent juokaujant, nei asarojant  biggrin.gif

O kaip tau kibirkstele sekasi vazinet?
As zinok tai kaifuoju! Kuo toliau tuo labiau.
Gal reiks kokio "vairuojamo" darbo pasieiskot?  lotuliukas.gif

Na kai pasiskaitai komentarus, kitoks ispudis susidaro.. Nesu as tokia rimtuole... ax.gif O as dar pakolkas tik mokaus vairuoti, bet tikiuosi, jau liepos viduryje vairuosiu, uzsiregistravau egzui liepos 9 dienai... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievalas @ 2007 06 20, 08:48)
o tai klausykit, kokioj mokykloj tas instruktorius "gyvena"  g.gif

"Teviskes keliuose" 4u.gif
Atsakyti