Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Rasuteee @ 2007 06 18, 21:50)
va pries savaite as uzsirasiau i vairavimo kursus, buvau pirmame susitikime, kuriame pasirasiau sutarti, bet pinigu dar nesumokejau ir is ju jokios medziagos negavau..tai norejau paklaust ar galiu as ta sutarti nutraukt? ar vistiek turesiu jau moket pinigus, kad ta sutarti pasirasiau? nes jau negalesiu eit i tuos kursus

manau, kad galima nutraukt...bent jau mano sutarty taip buvo, tu paskaityk sutarti, turetu but parasyta... mirksiukas.gif
Atsakyti
nu va ir man prireike patarimo biggrin.gif gal patartumete kaune koki gera instruktoriu? man reikia tik pravazineti 20 val. teorija as jau issilaikius.. bet gerai butu kad dainavoj ar palink ja, nes iki silainiu kokiu tai nusibostu vazineti autiku doh.gif ir dar gerai butu kad nereksnys koks butu.. bet esme tai kad gerai ismokintu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2007 06 17, 20:33)
gal toks jaunas su raudona astra moko? nes as ji aiksteleje pastoviai matydavau, tai baisiai paneles aprekdavo ir pats toks labai jau atsigaves  g.gif  4u.gif

ne, toks su Audi 80, neveikia jam ventiliatorius, tai ta masina visada kaisdavo, kai suo isbego i gatve sake "vaziuok, bus daugiau muilo", o moteris-vairuotojas pavadino ziurkem.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 06 17, 10:54)
aišku, ačiū 4u.gif

aš kai jų psl paskaičiau, kad mokoma su Golf V ir POLO, tai ir iškilo toks klausimas  smile.gif

Nu Jus duodat panos doh.gif Parasyta, kad moko su polo, golfu ir mersu ir su mocu kazkokiu , tai kam cia klausimas kaip "pasiskirsto" masinas, jei sakot, kad abu su polo vazineja - tai du instruktoriai vienoj masinoj? abu i polo susigruda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kasafane @ 2007 06 20, 01:32)
ne, toks su Audi 80, neveikia jam ventiliatorius, tai ta masina visada kaisdavo, kai suo isbego i gatve sake "vaziuok, bus daugiau muilo", o moteris-vairuotojas pavadino ziurkem..  blink.gif

o tai klausykit, kokioj mokykloj tas instruktorius "gyvena" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sdove @ 2007 06 14, 14:05)
As siandien irgi prisirasiau, bet kai jau uzsiregistravau tai pasake kad pamokos vyks visai ne Mickeviciaus 52, o Kestucio 27... o svarbiausiais kriterijus del kurio rinkausi sia mokykla buvo kad ji mano darbo kieme... Tai dabar susinervinau...  doh.gif  Gaunasi man tada panasiai ir i Zebra kelio, tai jauciu issibrauksiu... g.gif  O zebre dar ir sestadieni vyksta paskaitos? nes va sitas man nelabai patinka, savaitgali retai bunu kaune... Arv tai prei II ir IV dar kas antra penktadieni buna, tai va sitas reikalas daug patrauklesnis... Ir kaip reik tokiai neapsiprendelei apsiprest... rolleyes.gif O klausykit kas lankot Zebra nuo kada ten vakarais pamokeles?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif prajuokinai ...pasirinko savo darbo kieme lotuliukas.gif , o zygiuos neaisku kur dabar
nzn is kur tu cia sugalvojai, kad paskaitos vyksta 2, 4 ir 6dieni. kai as mokiausi, tai sestadienine grupe buvo tik sestadienine, cia tiems, kur darbo dienom negali, o darbo dienom - atskira grupe. Suplakei cia dvi grupes i kruva lotuliukas.gif
Labai prajuokinai savo sita situacija tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Klementina @ 2007 06 20, 08:45)
Nu Jus duodat panos  doh.gif Parasyta, kad moko su polo, golfu ir mersu ir su mocu kazkokiu , tai kam cia klausimas kaip "pasiskirsto" masinas, jei sakot, kad abu su polo vazineja - tai du instruktoriai vienoj masinoj?  abu i polo susigruda lotuliukas.gif

Klementina, žiūriu tau viskas labai juokinga... doh.gif
o konkrečiai man buvo įdomu, kuris iš jų moko su golfu, kuris su polo tongue.gif

ir dar... tas jų puslapiukas senokai jokių naujienų neįdėjęs, tai gali ir keistis automobiliai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOCKETS: 20 birželio 2007 - 08:52
QUOTE(LOCKETS @ 2007 06 20, 10:38)
Klementina, žiūriu tau viskas labai juokinga...  doh.gif
o konkrečiai man buvo įdomu, kuris iš jų moko su golfu, kuris su polo  tongue.gif

ir dar... tas jų puslapiukas senokai jokių naujienų neįdėjęs, tai gali ir keistis automobiliai...

Nu žinok ir man juokynga iš tavo problemų ir klausimų lotuliukas.gif Kasdien mašinas perka ir į naujienas deda tongue.gif
Kai aš mokinausi, tai kartais gaudavau ir viena ir kita mašina pavažinėt.
Ir dar - jei būtų pakeitę, tai naujienose būtų pakeitimai, o dabar naujienų nė-ė-ėr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkė @ 2007 06 20, 10:08)
Nu žinok ir man juokynga iš tavo problemų ir klausimų  lotuliukas.gif Kasdien mašinas perka ir į naujienas deda  tongue.gif
Kai aš mokinausi, tai kartais gaudavau ir viena ir kita mašina pavažinėt.
Ir dar - jei būtų pakeitę, tai naujienose būtų pakeitimai, o dabar naujienų nė-ė-ėr  biggrin.gif

nu jo...
aš tai iš to problemos nedarau... tiesiog paklausiau ir tiek, nes vistiek norėsiu važinėti su linu, tai įdomu, su kokia mašina jis moko važiuoti ir tiek...
o čia problema didžiasuia žmonėms iš po šono dry.gif jau senai baigėt vairavimo mokyklas tai ir nebeeikit čia - juk neaktualu smile.gif

P.S. Klementina, Tavo atsiųsto čekio nuolaidai aš taip ir nepanaudojau, nes vaikas kažkur nugrūdo unsure.gif
gal ir gerai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 06 20, 11:26)
nu jo...
aš tai iš to problemos nedarau... tiesiog paklausiau ir tiek, nes vistiek norėsiu važinėti su linu, tai įdomu, su kokia mašina jis moko važiuoti ir tiek...
o čia problema didžiasuia žmonėms iš po šono dry.gif jau senai baigėt vairavimo mokyklas tai ir nebeeikit čia - juk neaktualu smile.gif

P.S. Klementina, Tavo atsiųsto čekio nuolaidai aš taip ir nepanaudojau, nes vaikas kažkur nugrūdo  unsure.gif
gal ir gerai  lotuliukas.gif

Ir vėl prajuokinai biggrin.gif Aš ramiai namie ant foteliuko sau įsitaisius kavutę geriu, o ne "iš po šono" kieno nors esu biggrin.gif
Nu ir eiti mums aktualu, kas gi į tavo nuolat kylančius "įdomumus" atsakys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 06 20, 10:26)
nu jo...

nu as ne "is sono", as baigiau zebre, is kur suzinotumem cia mes visos kuri mokykla geresne, jei ne tos, kurios jau baige? Mane prikalbino viena mergina, dabar cia jos nebematau, moderatore sito skyrelio buvo ir as jai labai dekinga, nes rekomendavo teisingai 4u.gif
aciu uz rekomendacijas cia nesilankyti, bet as turiu savo nuomone, kur noriu, ten einu tongue.gif esu linksmu plauciu - kodel negaliu pasijuokti ?
ko cia taip isizeisti reikia? is kur tas jautrumas?
o apie naujienas... tai tu sakai, kad kasdien internetiniame psl. turi but naujienu?
pasakysiu as tau viena naujiena: visoj Lietuvoj kainos kyla kaip ant mieliu. ir ne tik pieno ir duonos tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(LOCKETS @ 2007 06 20, 10:26)
P.S. Klementina, Tavo atsiųsto čekio nuolaidai aš taip ir nepanaudojau, nes vaikas kažkur nugrūdo  unsure.gif
gal ir gerai  lotuliukas.gif

o cia sitas prie ko?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Klementina @ 2007 06 20, 11:43)
nu as ne  "is sono", as baigiau zebre, is kur suzinotumem cia mes visos kuri mokykla geresne, jei ne tos, kurios jau baige? Mane prikalbino viena mergina, dabar cia jos nebematau, moderatore sito skyrelio buvo ir as jai labai dekinga, nes rekomendavo teisingai  4u.gif
aciu uz rekomendacijas cia nesilankyti, bet as turiu savo nuomone, kur noriu, ten einu  tongue.gif esu linksmu plauciu - kodel negaliu pasijuokti ?
ko cia taip isizeisti reikia? is kur tas jautrumas?
o apie naujienas... tai tu sakai, kad kasdien internetiniame psl. turi but naujienu?
pasakysiu as tau viena naujiena: visoj Lietuvoj kainos kyla kaip ant mieliu. ir ne tik pieno ir duonos  tongue.gif
Papildyta:

o cia sitas prie ko?
g.gif

Šiaip žmogui elinė problema ir tiek verysad.gif Reikia mašinas suskaičiuot, instruktorius po jas paskirstyt, pamestą čekį atrast thumbup.gif
Nu ką aš padarysiu, kad man labai juokynga doh.gif
Papildyta:
Klementina, gal tu dar turi kokį užsilikusį nuolaidų kuponą? Aš abu savus jau atidaviau, o dabar vienam geram prieteliui būtų gerai turėt, nes kainos kaip sakai kyla kaip ant mielių doh.gif
Atsakyti