Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(kibirkstele* @ 2007 06 17, 12:39)
Nera ko bijoti,  labai geri instruktoriai, nei karto net balso nebuvo pakele, jei kas ne taip labai taktiskai paaiskina.. pradzioje ju tikslas isvaryti visas baimes is taves, nes tad ir vairavimas visai kitoks buna, kai nebuni susikauscius labai... As paniskai pirma karta bijojau, bet taip nuramino, kad dabar kaskart sedu be baimes prie vairo ir manau,kad net gavusi teises nebijosiu sesti prie vairo viena...  smile.gif

Toks ir turi būti instruktorius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 06 17, 12:39)
Nera ko bijoti,  labai geri instruktoriai, nei karto net balso nebuvo pakele, jei kas ne taip labai taktiskai paaiskina.. pradzioje ju tikslas isvaryti visas baimes is taves, nes tad ir vairavimas visai kitoks buna, kai nebuni susikauscius labai... As paniskai pirma karta bijojau, bet taip nuramino, kad dabar kaskart sedu be baimes prie vairo ir manau,kad net gavusi teises nebijosiu sesti prie vairo viena...  smile.gif

niu super wub.gif
aš labai labai noriu išmokt vairuot, bet va ta baimė... tikiuosi, kad ir man ją išvarys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 06 17, 11:25)
niu super  wub.gif
aš labai labai noriu išmokt vairuot, bet va ta baimė... tikiuosi, kad ir man ją išvarys smile.gif

Pamatysi taip ir bus! thumbup.gif Ir paruos labai gerai, o jau Linas aiksteleje nerealiai gerai viska paaiskina, viska is pirmo karto gerai padariau... blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Gal kuri galit pasakyt, kiek kainuoja papildoma vairavimo pamoka "Zebre" (dvi akademinės valandos)?
Atsakyti
Sveikos visos;norių sužinoti Jūsų nuomone apie vairavimo mokyklą "Akademija mobile" Vilniui, aš pati ja asmeniškai lankiau ir likau be galo patenkinta. O Jus???
Atsakyti
As lankiau Kaune "teviskes keliai", destytojas super, bet instruktorius tai jau schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lapiene7311 @ 2007 06 17, 16:47)
Sveikos visos;norių sužinoti Jūsų nuomone apie vairavimo mokyklą "Akademija mobile" Vilniui, aš pati ja asmeniškai lankiau ir likau be galo patenkinta. O Jus???

O koks tau skirtumas, jei tu jau baigei tuos kursus?
Atsakyti
Aš lankiau "ARV-auto" man patiko ir dėstytojas ir instruktoriai...
Atsakyti
QUOTE(kasafane @ 2007 06 17, 17:34)
As lankiau Kaune "teviskes keliai", destytojas super, bet instruktorius tai jau  schmoll.gif  doh.gif

gal toks jaunas su raudona astra moko? nes as ji aiksteleje pastoviai matydavau, tai baisiai paneles aprekdavo ir pats toks labai jau atsigaves g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnia: 17 birželio 2007 - 19:33
va pries savaite as uzsirasiau i vairavimo kursus, buvau pirmame susitikime, kuriame pasirasiau sutarti, bet pinigu dar nesumokejau ir is ju jokios medziagos negavau..tai norejau paklaust ar galiu as ta sutarti nutraukt? ar vistiek turesiu jau moket pinigus, kad ta sutarti pasirasiau? nes jau negalesiu eit i tuos kursus
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2007 06 17, 13:48)
Sveikutės 4u.gif
Gal kuri galit pasakyt, kiek kainuoja papildoma vairavimo pamoka "Zebre" (dvi akademinės valandos)?

Aš mokėjau 60lt, važinėjau papildomai su Linu.
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2007 06 16, 17:24)
ar įmanoma per tuos dešimt praktinių pamokų pasiruošti Regitrai?  g.gif  nežinant net į kurią pusę raktelį sukti  cool.gif

Teoriskai manau imanoma, nors aisku tai labai individualu. As pradejau nuo visisko nulio, taciau, kad pasitikeciau savimi ir uztikrintai eiciau laikyti i Regitra man reikejo 15 pamoku. Butu gal uzteke ir maziau, nes per pora paskutiniu aiksteleje viska darydavau puikiai, bet man tuomet atrode, kad gaunasi atsitiktinai ir tik po kurio laiko patikejau, kad ismokau biggrin.gif Vairavimo pamokas galima imti kiekviena diena, tai laiko tikrai daug susitaupo thumbup.gif
Atsakyti