Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(koposs @ 2007 06 16, 18:49)
viskas imanoma,as emiau tik 2 papildomus is ju buvo viso 7 mieste kiti aikstelej.
o del seimos nariu gali vaziuot nebutinai kai jau 10 privalomu pravaziuoji,o kai gauni pazymejima is mokyklos,o mes juos gavom tai dar nebuvom ipuseje vaziuot,tai va.nors as su vyru mieste taip ir neisdrisau pabandyt.uzteko ka instruktorius pamoke

o pas mus tai nuo pirmos pamokos kaskart aikstele + vazinejimasis mieste smile.gif pradzioj aikstelej viskas pavykdavo, o mieste - tragedija, db atvirkshciaj...reik is keliu kartu bandyt prisiparkuot, o ant kalniuko uzvaziuot neuzgesus - nesugebu doh.gif taj regitroj ciuju apsipazorinsiu ir teks papildomu dar imt ir imt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2007 06 16, 11:37)
yra toks ramus vyrukas,man jis labai mielas visalaik paklausdavo kaip sekas nu siaip visi ten patiko,bet kai nevaziuoji tai ir nezinai,tai pasuk i sijolga ir pasiklausinek sakyk nori papildomu su vyresniu,o gal ir Rolandas bus grizes jau,o kiek kainuos tai nezinau,as uz papildomus mokejau 40,bet kai isejau girdejau,kad jau 50.,o kodel is savo mokyklos nebenori?

treciadieni kai eisiu i vairavima - paklausiu, to pas kuri noriu vairuot ar priims, jei ne - tada i sijolga bandysiu blush2.gif viskas jau ziauriai pabodo...visiem vasara, o man - nesibaigianti itampa...galvoju nusikelt praktini egza toleliau... unsure.gif
Atsakyti
Kas jau islaike vairavimo egzamina, gal galit papasakoti, ka reikejo dayti, ar reikejo siauroje gatveleje apsisukti, ar reikejo tarp masinu pasiparkuoti, ar reikejo vaziuojant ant kokio kalno sustoti ir pan, dalykus.. Kokiomis gatvemis Kaune vaziavote ir pan. Baisiai viskas idomu, ipuseju vairavimus savo tai noriu jau moraliskai ruostis... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas žinote, kur Vilniuje moko važiuoti su automatine pavarų dėže???
Kiek randu tokių mokyklų, tiek Kaune jos:(

O taip noriu artimu metu teises išsilaikyti cool.gif

O, radau kažkokią mokyklą AUTOMOTOKET.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivaa: 16 birželio 2007 - 20:39
QUOTE(Daivaa @ 2007 06 16, 22:31)
Merginos, gal kas žinote, kur Vilniuje moko važiuoti su automatine pavarų dėže???
Kiek randu tokių mokyklų, tiek Kaune jos:(

O taip noriu artimu metu teises išsilaikyti cool.gif

.na ne Vilniuj gyvenu,nezinau,bet norejau paklaust,kodel butent su automatine,juk issilaikius su mechanine tai galesi vazinet ir su tokia ir su tokia mirksiukas.gif
aisku kiekvienas renkasi taip kaip nori
Atsakyti
QUOTE(Doviliukasss @ 2007 06 16, 21:39)
.na ne Vilniuj gyvenu,nezinau,bet norejau paklaust,kodel butent su automatine,juk issilaikius su mechanine tai galesi vazinet ir su tokia ir su tokia mirksiukas.gif
aisku kiekvienas renkasi taip kaip nori

Neketinu turėti auto su mechanine pavara:)
Atsakyti
o man įdomu, kaip Zebre pasiskirstę vyrukai mašinas? ax.gif Linas moko su Golfu ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 06 17, 00:02)
o man įdomu, kaip Zebre pasiskirstę vyrukai mašinas? ax.gif Linas moko su Golfu ? unsure.gif

Ne jie abu moko regis su Polo, Lino sidabrinis, Juozo melynas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 06 17, 09:13)
Ne jie abu moko regis su Polo, Lino sidabrinis, Juozo melynas smile.gif

aišku, ačiū 4u.gif

aš kai jų psl paskaičiau, kad mokoma su Golf V ir POLO, tai ir iškilo toks klausimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 06 17, 08:54)
aišku, ačiū 4u.gif

aš kai jų psl paskaičiau, kad mokoma su Golf V ir POLO, tai ir iškilo toks klausimas  smile.gif

Kad zinok, man atrodo tikrai abi polo, del 100% tikrumo gali pasiklausti, nes bijau suklaidinti... 4u.gif Siaip tikrai ten faina... O tu jau uzsirasei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 06 17, 11:15)
Kad zinok, man atrodo tikrai abi polo, del 100% tikrumo gali pasiklausti, nes bijau suklaidinti...  4u.gif  Siaip tikrai ten faina... O tu jau uzsirasei? smile.gif

tai bus aišku, kai prasidės praktiniai važiavimai smile.gif

aha, užsirašiau, jau 4 kartus buuvau teorijoj smile.gif

ir iš 1100 beliko sumokėti 300 ax.gif
šiaip jau šio mėnesio paskutinę savaitę arba liepos pirmą savaitę tikiuosi pradėt važiuot, bijau biškiuką, bet tikiuosi geriausio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 06 17, 10:32)
tai bus aišku, kai prasidės praktiniai važiavimai smile.gif

aha, užsirašiau, jau 4 kartus buuvau teorijoj smile.gif

ir iš 1100 beliko sumokėti 300  ax.gif
šiaip jau šio mėnesio paskutinę savaitę arba liepos pirmą savaitę tikiuosi pradėt važiuot, bijau biškiuką, bet tikiuosi geriausio  biggrin.gif

Nera ko bijoti, labai geri instruktoriai, nei karto net balso nebuvo pakele, jei kas ne taip labai taktiskai paaiskina.. pradzioje ju tikslas isvaryti visas baimes is taves, nes tad ir vairavimas visai kitoks buna, kai nebuni susikauscius labai... As paniskai pirma karta bijojau, bet taip nuramino, kad dabar kaskart sedu be baimes prie vairo ir manau,kad net gavusi teises nebijosiu sesti prie vairo viena... smile.gif
Atsakyti