Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

Cia galite pažiūrėti, kaip kurios mokyklos atstovams sekasi išlaikyti vairavimo ir praktinį egzaminus. matosi, kad didžiąsias mokyklas lenkia mažosios....

http://www.regitra.l...p;View=Mokyklos
Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2007 02 28, 12:50)
Cia galite pažiūrėti, kaip kurios mokyklos atstovams sekasi išlaikyti vairavimo ir praktinį egzaminus. matosi, kad didžiąsias mokyklas lenkia mažosios....

Tai kad čia mažųjų nėra mirksiukas.gif

"Pateikiamas daugiausia kandidatų į vairuotojus parengusių šalies vairavimo mokyklų šimtukas"

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2007 02 28, 12:52)
Tai kad čia mažųjų nėra  mirksiukas.gif

"Pateikiamas daugiausia kandidatų į vairuotojus parengusių šalies vairavimo mokyklų šimtukas"

4u.gif

ir dar "Procentai rodo, kiek minimą mokyklą baigusių asmenų išlaikė egzaminą iš pirmojo karto"

beja VLN mazosios ir negirdetos pralenkia didziasias bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2007 02 28, 13:52)
Tai kad čia mažųjų nėra  mirksiukas.gif

4u.gif

Tai kas yra tos mažosios mokyklos? g.gif Pvz.: mano nelabai didelė buvo.
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 02 28, 12:58)
ir dar "Procentai rodo, kiek minimą mokyklą baigusių asmenų išlaikė egzaminą iš pirmojo karto"

beja VLN mazosios ir negirdetos pralenkia didziasias  bigsmile.gif

Teisingai, bet tai yra duomenys tų, kurios parengė daugiausiai (vienos iš jų didesnės, kitos mažesnės, bet tai ne mažosios). Mažosios daugiausiai neparengia smile.gif Neminėsiu, bet čia tikrai matau tokių (tegu jos ir ne Akropolio pločio - ne plotas charakterizuoja mokyklos dydį) iš kurių mokiniai bėga į mažąsias, nes jaučias neparuošti...o va tų tikrai gerų mažikių nematyti smile.gif Nes jos tiesiog neįtrauktos į statistiką, nes neparengia atitinkamo skaičiaus mokinių.
Atsakyti
o kokios dabar Kaune kainos? nuo iki? ir kas ieina?
Atsakyti
Virš aštuonių šimtų pvz. Tiksliau nesidomėjau. Priklauso ir nuo mokyklos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2007 02 27, 16:42)
neisejo man nuo kovo pirmos,bet gal ir gerai ,nes susirgo mano lelius susirgo,tai uzsirasiau kovo 20,prie egles turgaus netoli,nebeatsimenu pavadinimo  blush2.gif ,bet is s raides

sijolga berods vadinas, naujakiemio gatvej...grupioke ten vairavimo papildomas pamokas buvo pasiemus, sake viskas cikei ten smile.gif o kiek kainuoja?
Atsakyti
sveikos sia tema as irgi noriu pasisakyti, pati mazdaug pries metus baigiau vairavimo kursus vilniuje, labai pasiseke turejau nuostabu instruktoriu, seip jei kas nores pradeti mokytis vilniuje siulau mokykla "Autoklase'' tikraisuper mokyklele, o instruktorius Alvydas ne tik kuo puikiausiai aiskina bet ir yra nuostabus zmogus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 03 01, 11:55)
sijolga berods vadinas, naujakiemio gatvej...grupioke ten vairavimo papildomas pamokas buvo pasiemus, sake viskas cikei ten smile.gif o kiek kainuoja?

aha lyg ta pati.Lyg 750lt matai nieko nesidomejau,ten mano patevio pusbrolis dirba tai ir uzrase,pats jis ir vairuoti moko.Tai bus matyt kaip man ten seksis,siaip ten nemazai lanko,labai greitai grupes surenka
Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2007 02 28, 14:50)

http://www.regitra.l...p;View=Mokyklos

Si informacija yra nezinia is kur. doh.gif Cia yra isvardintos tokios mokyklos kurios turi po 1 automobili g.gif Tada kyla klausimas kokiu budu jos paruosia daugiausiai vairuotoju?Ir sakykim laikymo procentas tu mazuju jos turi per metus 100 mokiniu,o didesnes 1000 mok. skirtumas yra?Tai ir mazeja laikymo procentas didesnese mokyklose.
Zodziu nemanau,kad yra skirtumas kokia mokykla,nes 99% priklauso nuo pacio mokinio,o jau visa kita nuo mokyklos.Jei nori tai tau nieks nesutrugdys issilaikyt is 1 karto,nei mokykla,nei regitra.
Sekmes visoms laikancioms. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2007 03 01, 17:42)
aha lyg ta pati.Lyg 750lt matai nieko nesidomejau,ten mano patevio pusbrolis dirba tai ir uzrase,pats jis ir vairuoti moko.Tai bus matyt kaip man ten seksis,siaip ten nemazai lanko,labai greitai grupes surenka

tai pigiai thumbup.gif sekmes linkiu besimokant vairuot 4u.gif
Atsakyti