Cia galite pažiūrėti, kaip kurios mokyklos atstovams sekasi išlaikyti vairavimo ir praktinį egzaminus. matosi, kad didžiąsias mokyklas lenkia mažosios....
http://www.regitra.l...p;View=Mokyklos
QUOTE(ravesa @ 2007 02 28, 12:50)
Cia galite pažiūrėti, kaip kurios mokyklos atstovams sekasi išlaikyti vairavimo ir praktinį egzaminus. matosi, kad didžiąsias mokyklas lenkia mažosios....
Tai kad čia mažųjų nėra
"Pateikiamas daugiausia kandidatų į vairuotojus parengusių šalies vairavimo mokyklų šimtukas"
QUOTE(Karbynė @ 2007 02 28, 12:52)
Tai kad čia mažųjų nėra
"Pateikiamas daugiausia kandidatų į vairuotojus parengusių šalies vairavimo mokyklų šimtukas"
ir dar "Procentai rodo, kiek minimą mokyklą baigusių asmenų išlaikė egzaminą iš pirmojo karto"
beja VLN mazosios ir negirdetos pralenkia didziasias
QUOTE(Karbynė @ 2007 02 28, 13:52)
Tai kad čia mažųjų nėra
Tai kas yra tos mažosios mokyklos? Pvz.: mano nelabai didelė buvo.
QUOTE(Aristokratė @ 2007 02 28, 12:58)
ir dar "Procentai rodo, kiek minimą mokyklą baigusių asmenų išlaikė egzaminą iš pirmojo karto"
Teisingai, bet tai yra duomenys tų, kurios parengė daugiausiai (vienos iš jų didesnės, kitos mažesnės, bet tai ne mažosios). Mažosios daugiausiai neparengia Neminėsiu, bet čia tikrai matau tokių (tegu jos ir ne Akropolio pločio - ne plotas charakterizuoja mokyklos dydį) iš kurių mokiniai bėga į mažąsias, nes jaučias neparuošti...o va tų tikrai gerų mažikių nematyti Nes jos tiesiog neįtrauktos į statistiką, nes neparengia atitinkamo skaičiaus mokinių.
o kokios dabar Kaune kainos? nuo iki? ir kas ieina?
QUOTE(koposs @ 2007 02 27, 16:42)
neisejo man nuo kovo pirmos,bet gal ir gerai ,nes susirgo mano lelius susirgo,tai uzsirasiau kovo 20,prie egles turgaus netoli,nebeatsimenu pavadinimo ,bet is s raides
sijolga berods vadinas, naujakiemio gatvej...grupioke ten vairavimo papildomas pamokas buvo pasiemus, sake viskas cikei ten o kiek kainuoja?
sveikos sia tema as irgi noriu pasisakyti, pati mazdaug pries metus baigiau vairavimo kursus vilniuje, labai pasiseke turejau nuostabu instruktoriu, seip jei kas nores pradeti mokytis vilniuje siulau mokykla "Autoklase'' tikraisuper mokyklele, o instruktorius Alvydas ne tik kuo puikiausiai aiskina bet ir yra nuostabus zmogus
QUOTE(organizatore @ 2007 03 01, 11:55)
sijolga berods vadinas, naujakiemio gatvej...grupioke ten vairavimo papildomas pamokas buvo pasiemus, sake viskas cikei ten o kiek kainuoja?
aha lyg ta pati.Lyg 750lt matai nieko nesidomejau,ten mano patevio pusbrolis dirba tai ir uzrase,pats jis ir vairuoti moko.Tai bus matyt kaip man ten seksis,siaip ten nemazai lanko,labai greitai grupes surenka
QUOTE(ravesa @ 2007 02 28, 14:50)
Si informacija yra nezinia is kur. Cia yra isvardintos tokios mokyklos kurios turi po 1 automobili Tada kyla klausimas kokiu budu jos paruosia daugiausiai vairuotoju?Ir sakykim laikymo procentas tu mazuju jos turi per metus 100 mokiniu,o didesnes 1000 mok. skirtumas yra?Tai ir mazeja laikymo procentas didesnese mokyklose.
Zodziu nemanau,kad yra skirtumas kokia mokykla,nes 99% priklauso nuo pacio mokinio,o jau visa kita nuo mokyklos.Jei nori tai tau nieks nesutrugdys issilaikyt is 1 karto,nei mokykla,nei regitra.
Sekmes visoms laikancioms.
QUOTE(koposs @ 2007 03 01, 17:42)
aha lyg ta pati.Lyg 750lt matai nieko nesidomejau,ten mano patevio pusbrolis dirba tai ir uzrase,pats jis ir vairuoti moko.Tai bus matyt kaip man ten seksis,siaip ten nemazai lanko,labai greitai grupes surenka
tai pigiai sekmes linkiu besimokant vairuot