Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(muter @ 2007 06 16, 11:29)
neturiu ka salia pasisodinti,vyras tik savaitgaliams gryzta,beto ir pats nevairuoja,teisiu neturi  blush2.gif

net nezinau, ka tada patarti...gal kuri laika nevairuok, jei jau baisiai nesinori, kad ko neatsitiktu unsure.gif praeis kiek laiko, atsigausi, uzsinoresi pati...
Atsakyti
biski cia skaitau tas jusu zinutes ir nesusigaudau ax.gif kuriam cia mieste toks "instruktorius" gyvena ? mastau.gif
Atsakyti
As Vilniuje pas labai gera instruktore Valentina mokiausi thumbup.gif Labai gerai paaiskina,rami,taktiska. Ir visi mano pazistami ir draugai,kuriems rekomendavau,labai patenkinti liko... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievalas @ 2007 06 16, 12:22)
biski cia skaitau tas jusu zinutes ir nesusigaudau  ax.gif kuriam cia mieste toks "instruktorius" gyvena ?  mastau.gif

kaunas mirksiukas.gif
Atsakyti

Zinok Muter ne tu viena verkei,man ir teko pora kart apsiverkt,tik aisku ne prie jo,bet gryzus namo ,vos ne visus apsaukiau,o nesu tokia is labai jautriu ,kad iskart i asaras.Jis pats kazkos asilas,jei man pirma kart liepe gatvej isimest trecia pavara,o po to sako suk i desine ir rekia :tu ka nori uzsimust?reik su mazesne pavara uzsisukt!tai taip ir neislaike nervai as jam ir pasakiau,kad jei ka tai jis man tokius dalykus turi aiskint,o ne as pati turiu susigaudyt,as cia atejau mokintis ir sumokejau pinigus,o ne siaip durniu pavoliot atejau,na ir dar man ten jis vare,kad is 10 tik keleta tokiu kaip as esu,tipo kaip cia negalima suprast.Tipo cia kaip du kart du labai lengva,na dar iki dabar neatsigaunu,po tokiu pamoku tikrai labai lengva isivaryt kazkokia baime ir nepasitikejima savimi.Padaro is taves kazkokia durnele,na manau jei jis taip ilgai neisdirbs,nors kai pasiskundziau tai pasake kad jis vos ne ilgiausiai dirbantis instruktorius ten,gal jam jau laikas darba keist???????????????????????? g.gif
O as va antradieni einu laikyt,baisu,patiries mazai...kuria kaip manau tikrai gal net buciau igijus pas kita instruktoriu
Atsakyti
blink.gif nu košmarai kažkokie, kaip paskaitau...
Aš savo mokykloj su dviem instruktoriais reikalų turėjau. Pirmasis, pas kurį 10 privalomų pamokų važinėjau, buvo labai geras, ramus ir t.t. Paskui nutariau su kita mašina toj pačioj mokykloj pasibandyti, tai dar 3 pamokas pas Jokūbą paėmiau, tai jis man dar geresnis už pirmąjį pasirodė biggrin.gif Tai kažkaip kai skaitau, negaliu patikėti, kad tokių dalykų būna blink.gif
Nežinau dėl kitų, bet aš drąsiai galiu rekomenduoti Dorkano mokyklos Vytą ir Jokūbą thumbup.gif
Atsakyti
Pagal įstatymą mokytis vairuoti gali tik šeimos narys, tokių neturiu, kurie galėtų... ar įmanoma per tuos dešimt praktinių pamokų pasiruošti Regitrai? g.gif nežinant net į kurią pusę raktelį sukti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2007 06 16, 16:24)
Pagal įstatymą mokytis vairuoti gali tik šeimos narys, tokių neturiu, kurie galėtų... ar įmanoma per tuos dešimt praktinių pamokų pasiruošti Regitrai?  g.gif  nežinant net į kurią pusę raktelį sukti  cool.gif

Teoriškai įmanoma. Praktiškai - nedaug kam nuo nulio mokantis užtenka 10 pamokų. Šeimos narys mokyti gali tik tada, kai yra jau mokyklos išduotas pažymėjimas, kad baigtas vairavimo kursas. T.y. be privalomų 10 pamokų negalima mokytis su šeimos nariu.
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2007 06 16, 18:24)
Pagal įstatymą mokytis vairuoti gali tik šeimos narys, tokių neturiu, kurie galėtų... ar įmanoma per tuos dešimt praktinių pamokų pasiruošti Regitrai?  g.gif  nežinant net į kurią pusę raktelį sukti  cool.gif

as ir viska nuo nulio pradejau,bet man mazai buvo tu pamoku,na nebent jau instruktorius turi buti thumbup.gif pati jausi po tu desimt vaziavimu kaip jauties,ar esi jau pasiruosus laikyt vairavimo egzamina.
Taip tu teisi gali mokyti tik seimos nariai,o tu turi buti jau pravaziavus tuos visus desimt,bet mano vienos drauges tokia pati padetis buvo,neturejo ji tokiu seimos nariu ,kurie ja galetu pamokint,ji paklause ten pas kazka is policijos,ir jai pasake ,kad gali svetimas zmogus,bet tu turi eit issiimt kazkokia pazyma policijoj,ir aisku tas zmogaus stazas vairavimo turi buti nemazas.tik nezinau kiek cia tiesos,nes ji taip ir nenuejo,is trecio kart issilaike pati smile.gif
Atsakyti
Tada turėsiu problemų...iki rugpjūčio pirmo dešimtadienio privalau dingti iš LT su teisėm išlaikytom... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2007 06 16, 18:24)

viskas imanoma,as emiau tik 2 papildomus is ju buvo viso 7 mieste kiti aikstelej.
o del seimos nariu gali vaziuot nebutinai kai jau 10 privalomu pravaziuoji,o kai gauni pazymejima is mokyklos,o mes juos gavom tai dar nebuvom ipuseje vaziuot,tai va.nors as su vyru mieste taip ir neisdrisau pabandyt.uzteko ka instruktorius pamoke
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2007 06 16, 18:43)
Tada turėsiu problemų...iki rugpjūčio pirmo dešimtadienio privalau dingti iš LT su teisėm išlaikytom...  unsure.gif

nenusiteik saves is kart nono.gif laiko dar turi i valias smile.gif tik turek noro ir pirmyn!
Atsakyti