QUOTE(Doviliukasss @ 2007 06 15, 19:47)
aha reiskias tas pats!!!!!!!!!as net buvau pasiskundus tai sekretorei,pasakiau,kad man nepatinka kaip jis laika nusukineja,pastoviai namo uzsukineja,tai i parduotuve,tai vel kokiais reikalais kazkur uzsuka,man tai priklauso dvi akademines valandos,o jis dar darbo laiku savo reikalus tvarko
o man ji rekomendvo drauge,kaip gailiuos
dabar turiu papildomai mokintis.Kai paklausdavau ko, tai pastoviai tipo tu vis klausi ir klausi,tokiam stiliui kad as negaliu isimint,bet tai atsiprasau jei mokykloj geras mokytojas isaiskina pamoka GERAI tai tu ja ir isimini,manau tik tiem lengva pas ji kurie jau turi nemazai patyrimo,o nuo nulio pradedantiems tikrai nesiulyciau pas ji eit.Ir as nemaniau,kad yra tokiu juo nusivylusiu,maniau kad tik man taip nesiseka,o pasirodo...ar jau laikei egzamina vairavimo?
As ir maniau,gal as kokia nevykele,gal su atmintim ne kas,bet tik poto supratau,kad beda jis
jau kad megejas reikaliukus sutvarkyt savo,cia tai tiesa!!!!pastoviai masinoj sededavau
issilaikiau as is trecio karto,bet va kai nuejau papildomu,sako kas tau yra,kad nera psitikejimo savimi,tai pasakiau,kad numuse ji man
kai drebteldavo zodeli,tai pasijauti tokia zema,sumenkinta
ir drasos nera....
praeita savaite atsiemiau teises,tai baime jauciu nerealia vaziuojan,net verkiau vakar gryzus ,labaiausiai ziedu nekenciu