Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Doviliukasss @ 2007 06 14, 21:23)
As taip pat ten mokinaus vairuoti,jei ne paslaptis kuris tas tragiskas instruktorius,nes manasis tai nekas ir buvo,dabar dar reik papildomai mokintis verysad.gif

man ir toj mokykloj nepavyko su instruktorium schmoll.gif tik komplksu privare verysad.gif mano vardu Kestas
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2007 06 15, 01:10)
man ir toj mokykloj nepavyko su instruktorium  schmoll.gif  tik komplksu privare  verysad.gif  mano vardu Kestas

tai mes turbut apie ta pati snekam smile.gif mano instruktoriu Kestuciu vadino,manau ten tik vienas Kestas toj mokykloj,toks visada dainuojantis ir laika nusukinejantis,man vien tik dar del to nervai imdavo aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2007 06 14, 23:46)
tai dabar galesi raliuot po gatvem  thumbup.gif ,as irgi galiu tik pagirt savo instruktoriu,bet cia klaipedoje sijolgoj Rolandas  thumbup.gif  tai sekmes tau keliuose

minejai, kad tavo instruktorius atostogauja, yra gal pas jus dar kokiu ramiu? normaliai paaiskinanciu? ciuju kainuos nepigiai tas malonumas, jei ne ta mokykla baigiau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliukasss @ 2007 06 15, 14:59)
tai mes turbut apie ta pati snekam smile.gif mano instruktoriu Kestuciu vadino,manau ten tik vienas Kestas toj mokykloj,toks visada dainuojantis ir laika nusukinejantis,man vien tik dar del to nervai imdavo aggressive.gif

va,va apie ta pati!!!pagaliau radau zmogu kuris pas ji mokes thumbup.gif as vis mastydavau,gal tik man jis netiko,bet labai sustravaidino,mokyt suda,laika ziauriai suko,ir sake,kad ant jo visi sneka,kad jis nusukineja(beje tiesa,ir dar karta tiesa) mokyt tai mazai ka moke,tik sakydavo,jau karta sakiau...ar dar kaip uzvemdavo doh.gif kancia man budavo eit i pamokas,vos nebliaudavau,paskutinio net atsisakiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2007 06 15, 19:21)
va,va apie ta pati!!!pagaliau radau zmogu kuris pas ji mokes  thumbup.gif  as vis mastydavau,gal tik man jis netiko,bet labai sustravaidino,mokyt suda,laika ziauriai suko,ir sake,kad ant jo visi sneka,kad jis nusukineja(beje tiesa,ir dar karta tiesa)  mokyt tai mazai ka moke,tik sakydavo,jau karta sakiau...ar dar kaip uzvemdavo  doh.gif  kancia man budavo eit i pamokas,vos nebliaudavau,paskutinio net atsisakiau  verysad.gif

aha reiskias tas pats!!!!!!!!!as net buvau pasiskundus tai sekretorei,pasakiau,kad man nepatinka kaip jis laika nusukineja,pastoviai namo uzsukineja,tai i parduotuve,tai vel kokiais reikalais kazkur uzsuka,man tai priklauso dvi akademines valandos,o jis dar darbo laiku savo reikalus tvarko g.gif o man ji rekomendvo drauge,kaip gailiuos verysad.gif dabar turiu papildomai mokintis.Kai paklausdavau ko, tai pastoviai tipo tu vis klausi ir klausi,tokiam stiliui kad as negaliu isimint,bet tai atsiprasau jei mokykloj geras mokytojas isaiskina pamoka GERAI tai tu ja ir isimini,manau tik tiem lengva pas ji kurie jau turi nemazai patyrimo,o nuo nulio pradedantiems tikrai nesiulyciau pas ji eit.Ir as nemaniau,kad yra tokiu juo nusivylusiu,maniau kad tik man taip nesiseka,o pasirodo...ar jau laikei egzamina vairavimo?
Atsakyti
QUOTE(Doviliukasss @ 2007 06 15, 17:47)
aha reiskias tas pats!!!!!!!!!as net buvau pasiskundus tai sekretorei,pasakiau,kad man nepatinka kaip jis laika nusukineja,pastoviai namo uzsukineja,tai i parduotuve,tai vel kokiais reikalais kazkur uzsuka,man tai priklauso dvi akademines valandos,o jis dar darbo laiku savo reikalus tvarko g.gif o man ji rekomendvo drauge,kaip gailiuos verysad.gif dabar turiu papildomai mokintis.Kai paklausdavau ko, tai pastoviai tipo tu vis klausi ir klausi,tokiam stiliui kad as negaliu isimint,bet tai atsiprasau jei mokykloj geras mokytojas isaiskina pamoka GERAI tai tu ja ir isimini,manau tik tiem lengva pas ji kurie jau turi nemazai patyrimo,o nuo nulio pradedantiems tikrai nesiulyciau pas ji eit.Ir as nemaniau,kad yra tokiu juo nusivylusiu,maniau kad tik man taip nesiseka,o pasirodo...ar jau laikei egzamina vairavimo?

Nu jo ne koks sitas instruktorius,labai daug blogu fool.gif atsiliepimu apie ji,gal susitike visos group.gif uzpuolam ji g.gif .Ka g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2007 06 14, 22:46)
tai dabar galesi raliuot po gatvem  thumbup.gif ,as irgi galiu tik pagirt savo instruktoriu,bet cia klaipedoje sijolgoj Rolandas  thumbup.gif  tai sekmes tau keliuose

Dekui wub.gif Ir tau sekmes shumacheriaujant mirksiukas.gif
Atsakyti
Vairuoju 11m bet instruktoriu pamenu,ryžas nevykėlis kažkos, prie krųmo sustojas siūlėsi padėti blush2.gif išlaikyti egzą. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 06 15, 18:37)
minejai, kad tavo instruktorius atostogauja, yra gal pas jus dar kokiu ramiu? normaliai paaiskinanciu? ciuju kainuos nepigiai tas malonumas, jei ne ta mokykla baigiau...  g.gif

yra toks ramus vyrukas,man jis labai mielas visalaik paklausdavo kaip sekas nu siaip visi ten patiko,bet kai nevaziuoji tai ir nezinai,tai pasuk i sijolga ir pasiklausinek sakyk nori papildomu su vyresniu,o gal ir Rolandas bus grizes jau,o kiek kainuos tai nezinau,as uz papildomus mokejau 40,bet kai isejau girdejau,kad jau 50.,o kodel is savo mokyklos nebenori?
Atsakyti
QUOTE(Doviliukasss @ 2007 06 15, 19:47)

As ir maniau,gal as kokia nevykele,gal su atmintim ne kas,bet tik poto supratau,kad beda jis doh.gif jau kad megejas reikaliukus sutvarkyt savo,cia tai tiesa!!!!pastoviai masinoj sededavau doh.gif issilaikiau as is trecio karto,bet va kai nuejau papildomu,sako kas tau yra,kad nera psitikejimo savimi,tai pasakiau,kad numuse ji man schmoll.gif kai drebteldavo zodeli,tai pasijauti tokia zema,sumenkinta verysad.gif ir drasos nera....
praeita savaite atsiemiau teises,tai baime jauciu nerealia vaziuojan,net verkiau vakar gryzus ,labaiausiai ziedu nekenciu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2007 06 16, 11:00)
As ir maniau,gal as kokia nevykele,gal su atmintim ne kas,bet tik poto supratau,kad beda jis  doh.gif  jau kad megejas reikaliukus sutvarkyt savo,cia tai tiesa!!!!pastoviai masinoj sededavau  doh.gif    issilaikiau as is trecio karto,bet va kai nuejau papildomu,sako kas tau yra,kad nera psitikejimo savimi,tai pasakiau,kad numuse ji man  schmoll.gif  kai drebteldavo zodeli,tai pasijauti tokia zema,sumenkinta  verysad.gif  ir drasos nera....
praeita savaite atsiemiau teises,tai baime jauciu nerealia vaziuojan,net verkiau vakar gryzus ,labaiausiai ziedu nekenciu  rolleyes.gif

nu siaubas protest.gif kokia nesamone, tu moki babkes, o jis savo reikalus tvarko, vapse virsune wacko.gif o tu jam sakei, kad taip negalima? Gal pavazinek su kuo kitu, atgauk pasitikejima mirksiukas.gif labai lengva prarast pasitikejima savim, kai pradedi kazka nauja, o tave dar ir zemina, ot sudzius bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 16 birželio 2007 - 10:25
QUOTE(begike @ 2007 06 16, 11:25)
nu siaubas  protest.gif  kokia nesamone, tu moki babkes, o jis savo reikalus tvarko, vapse virsune  wacko.gif  o tu jam sakei, kad taip negalima?  Gal pavazinek su kuo kitu, atgauk pasitikejima  mirksiukas.gif  labai lengva prarast pasitikejima savim, kai pradedi kazka nauja, o tave dar ir zemina, ot sudzius  bash.gif

neturiu ka salia pasisodinti,vyras tik savaitgaliams gryzta,beto ir pats nevairuoja,teisiu neturi blush2.gif
Atsakyti