Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(ievalas @ 2007 06 13, 12:53)
Tai kad nelabai retai, beveik kas menesi sudarineja grupes. Bandziau pakliut pries 2 savaites i grupe nuo birzelio 11 dienos, bet visos vietos jau buvo uzimtos  g.gif

As siandien irgi prisirasiau, bet kai jau uzsiregistravau tai pasake kad pamokos vyks visai ne Mickeviciaus 52, o Kestucio 27... o svarbiausiais kriterijus del kurio rinkausi sia mokykla buvo kad ji mano darbo kieme... Tai dabar susinervinau... doh.gif Gaunasi man tada panasiai ir i Zebra kelio, tai jauciu issibrauksiu... g.gif O zebre dar ir sestadieni vyksta paskaitos? nes va sitas man nelabai patinka, savaitgali retai bunu kaune... Arv tai prei II ir IV dar kas antra penktadieni buna, tai va sitas reikalas daug patrauklesnis... Ir kaip reik tokiai neapsiprendelei apsiprest... rolleyes.gif O klausykit kas lankot Zebra nuo kada ten vakarais pamokeles?
Atsakyti
O kodel niekas pacios nebandote teorijos mokintis ir eit laikyti, as pasimokiau savaite, tiksliau pora kartu persiskaiciau, dar padariau tuos testus namie kompe ir is pirmo karto islaikiau... Juk nera taip ten sunku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 06 14, 13:28)
O kodel niekas pacios nebandote teorijos mokintis ir eit laikyti, as pasimokiau savaite, tiksliau pora kartu persiskaiciau, dar padariau tuos testus namie kompe ir is pirmo karto islaikiau... Juk nera taip ten sunku smile.gif

Zinok, as nors ir nekvaila mergiote blush2.gif , bet kas link masinu, tai man zalias miskas...kai vaziuoju mieste keleivio vietoj, tiek nesamoniu savo brangiojo priklausineju, kad jis man net juokais siule dar neskubet eit i kursus, gerai pagalvot biggrin.gif Tai galvoju kad lankysiu pamokeles kaip priklauso kad nei zodzio nepraleist, nes kitaip nesivaizduoju kaip gatvem vazinesiu ax.gif vien is knygeles man labai daug neaiskumu kyla... g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal galite rekomenduoti TIKRAI GERA instruktoriu Vilniuje papildomiems praktiniams vairavimams???

Teorija jau islaikyta, bet savo instruktorium nusivyliau...nebenoriu mesti pinigu i bala 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sdove @ 2007 06 14, 14:05)
O klausykit kas lankot Zebra nuo kada ten vakarais pamokeles?

Kai aš lankiau - praeitą vasarą, buvo antradieniais ir ketvirtadieniais 18.00 be jokių šeštadienių, turiu pašonėj kas dabar lanko - taip pat. Be jokių šeštadienių (ten gal kas yra tik tada galintiems ir pan.)

QUOTE(kibirkstele* @ 2007 06 14, 14:28)

aš gal tingėjus būčiau pati mokytis blush2.gif biggrin.gif , plius paskaitose gali užduoti tau asmeniškai iškylančius klausimus, plius aptariama daugiau situacijų ir kt. įdomi info, kurios taisyklėse nėra...egzaminas egzaminui, išlaikyt aišku ir be paskaitų įmanoma, bet man manau buvo naudinga. O mokytis namie bet kuriuo atveju tenka biggrin.gif - tiesiog paskaitose kurias lankiau man kažkaip viskas išsamiau buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 14 birželio 2007 - 16:07
QUOTE(sraigute @ 2007 06 14, 16:12)
Sveikos mamytes, gal galite rekomenduoti TIKRAI GERA instruktoriu Vilniuje papildomiems praktiniams vairavimams???

Teorija jau islaikyta, bet savo instruktorium nusivyliau...nebenoriu mesti pinigu i bala  4u.gif

Tik siandiena atsiemiau vairuotojo pazymejima, tai skraidau padebesiais blush2.gif wub.gif O priesistore buvo tokia, kad lankiau teorija Pylimo gatveje vairavimo mokykloje Gineida (www.vairuok.lt), nuo visiskos pradzios emiau mokintis pas isgirtaji instruktoriu Lauryna ir visos pagyros pasitvirtino 200%. Super draugiskas, mandagus, taktiskas ir t.t. Tik kad eile pas ji pusantro menesio i prieki blink.gif Bet jau kad vairuoti ismokins tai garantija thumbup.gif Ir teorija, ir praktika islaikiau is pirmo karto - taip buvau psichologiskai nuteikta, kad kitaip ir but negalejo biggrin.gif
Atsakyti
o man labai geras instruktorius Rolandas Skobejus is "NoriuVairuot". Ejau pas ji papildomus nu tikrai sauniai moko tongue.gif nors papildomiems gera radau, nes pradzioje mokiausi su tragisku instruktoriumi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sdove @ 2007 06 14, 14:05)
As siandien irgi prisirasiau, bet kai jau uzsiregistravau tai pasake kad pamokos vyks visai ne Mickeviciaus 52, o Kestucio 27... o svarbiausiais kriterijus del kurio rinkausi sia mokykla buvo kad ji mano darbo kieme... Tai dabar susinervinau...  doh.gif  Gaunasi man tada panasiai ir i Zebra kelio, tai jauciu issibrauksiu... g.gif  O zebre dar ir sestadieni vyksta paskaitos? nes va sitas man nelabai patinka, savaitgali retai bunu kaune... Arv tai prei II ir IV dar kas antra penktadieni buna, tai va sitas reikalas daug patrauklesnis... Ir kaip reik tokiai neapsiprendelei apsiprest... rolleyes.gif O klausykit kas lankot Zebra nuo kada ten vakarais pamokeles?

tikrai dabar vyksta antradieniais ir ketvirtadieniais nuo 18val. smile.gif

apie šeštadienius nieko neužsiminė.
antradienį Zebre prasideda naujas paskaitų ratas, t.y. viskas nuo pradžių wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOCKETS: 14 birželio 2007 - 19:53
QUOTE(Ugnia @ 2007 06 14, 19:56)
o man labai geras instruktorius Rolandas Skobejus is "NoriuVairuot". Ejau pas ji papildomus nu tikrai sauniai moko tongue.gif  nors papildomiems gera radau, nes pradzioje mokiausi su tragisku instruktoriumi  schmoll.gif

As taip pat ten mokinaus vairuoti,jei ne paslaptis kuris tas tragiskas instruktorius,nes manasis tai nekas ir buvo,dabar dar reik papildomai mokintis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliukasss @ 2007 06 14, 21:23)
As taip pat ten mokinaus vairuoti,jei ne paslaptis kuris tas tragiskas instruktorius,nes manasis tai nekas ir buvo,dabar dar reik papildomai mokintis verysad.gif

tai as ne toje mokykloje lankiau kursus ir tuos privalomus vaziavimus vaziavau, o lankiau tai Kauno auto, tai man ten nelabai patiko, ir dar tas instruktorius schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2007 06 14, 22:39)
tai as ne toje mokykloje lankiau kursus ir tuos privalomus vaziavimus vaziavau, o lankiau tai Kauno auto, tai man ten nelabai patiko, ir dar tas instruktorius  schmoll.gif

aisku,nes man tai ir nekoksai instruktorius papuoles buvo,matyt ju kiekviena mokykla turi po koki vieneta lotuliukas.gif o buvau girdejus apie ji labai neblogu atsiliepimu,bet...
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2007 06 14, 18:34)
Tik siandiena atsiemiau vairuotojo pazymejima, tai skraidau padebesiais blush2.gif  wub.gif O priesistore buvo tokia, kad lankiau teorija Pylimo gatveje vairavimo mokykloje Gineida (www.vairuok.lt), nuo visiskos pradzios emiau mokintis pas isgirtaji instruktoriu Lauryna ir visos pagyros pasitvirtino 200%. Super draugiskas, mandagus, taktiskas ir t.t. Tik kad eile pas ji pusantro menesio i prieki blink.gif Bet jau kad vairuoti ismokins tai garantija thumbup.gif Ir teorija, ir praktika islaikiau is pirmo karto - taip buvau psichologiskai nuteikta, kad kitaip ir but negalejo biggrin.gif

tai dabar galesi raliuot po gatvem thumbup.gif ,as irgi galiu tik pagirt savo instruktoriu,bet cia klaipedoje sijolgoj Rolandas thumbup.gif tai sekmes tau keliuose
Atsakyti