Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(LOCKETS @ 2007 06 06, 08:35)
aš spėju, kad gal plačiau pasakys, kai nauja grupė susirinks.
nes aš dabar užsirašiau, bet nauja grupė tai po savaitės realiai renkasi smile.gif
arba pasiklausiu administratorės smile.gif

Turi viska susakyti, kai tik uzsiregistruoji, o jei dar kyla klausimu, gali bet kada ateiti ir tau i visus juos atsakys.
O kai as uzsiregistravau, tai jokios naujos grupes laukti nereikejo. Pradejau lankyti ta pacia diena jau su seniau lankanciais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pandora: 06 birželio 2007 - 08:51
QUOTE(Pandora @ 2007 06 06, 09:51)
Turi viska susakyti, kai tik uzsiregistruoji, o jei dar kyla  klausimu, gali bet kada ateiti ir tau i visus juos atsakys.
O kai as uzsiregistravau, tai jokios naujos grupes laukti nereikejo. Pradejau lankyti ta pacia diena jau su seniau lankanciais.

aš irgi jau vakar buvau wink.gif
man apie sveikatas nieko neasakė, tik viską davė, ką turėjo duoti ir jei neaišku kas ateiti ir klausti...
o ten visada ta pati administratorė būna? nes vakare tai turbūt Lino žmona buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 06 06, 07:58)
aš irgi jau vakar buvau wink.gif
man apie sveikatas nieko neasakė, tik viską davė, ką turėjo duoti ir jei neaišku kas ateiti ir klausti...
o ten visada ta pati administratorė būna? nes vakare tai turbūt Lino žmona buvo smile.gif

Ten dazniausiai sedi Lino zmona, labai fainuole man ji.. viska paaiskino kai nuejau, pasake kur ta sveikatos pazyma pasidaryti ir visa kita... Nerealiai man ten faina... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 06 06, 10:56)
Ten dazniausiai sedi Lino zmona, labai fainuole man ji.. viska paaiskino kai nuejau, pasake kur ta sveikatos pazyma pasidaryti ir visa kita... Nerealiai man ten faina...  wub.gif

o jo žmona turbūt ta rusvais plaukais, ar ne? smile.gif

tai su manim sutartį sudarė kita, blondinė smile.gif

rytoj pasiklausinėsiu, kada man ten tas pažymas susirinkti reikės smile.gif
o Tu su Linu važinėji?

aš vakar mačiau tą kitą instruktorių, su kažkokiu vaikinuku laukė baigimo pažymėjimo.
o kai pamačiau Liną, tai man jie panašūs pasirodė... Pamaniau, kad gal tėvas ir sūnus ar šiaip giminės?

Kokia Juozo pavardė? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 06 06, 09:01)
o jo žmona turbūt ta rusvais plaukais, ar ne? smile.gif

tai su manim sutartį sudarė kita, blondinė smile.gif

rytoj pasiklausinėsiu, kada man ten tas pažymas susirinkti reikės smile.gif
o Tu su Linu važinėji?

aš vakar mačiau tą kitą instruktorių, su kažkokiu vaikinuku laukė baigimo pažymėjimo.
o kai pamačiau Liną, tai man jie panašūs pasirodė... Pamaniau, kad gal tėvas ir sūnus ar šiaip giminės?

Kokia Juozo pavardė? ax.gif

Lino zmona rusvais trumpais plaukais... smile.gif Sveikatos pazyma reikia tureti per kiekviena vaziavima, o pirmosios pagalbos, tai pasidaryti reikia iki baigimo... smile.gif Dabar paskaita bus kazkur po poros savaiciu... smile.gif As vazineju su Linu, ryt bus 4 vaziavimas. man jis labai patinka, gerai paaiskina, nebuvo nei karto balso pakeles ir vis klausia ar jau nebebijau vairuoti, nes pirmakart kai ejau buvau labai susikausciusi ir labai bijojau.. jis labai moka nuraminti ir nejauti jokios baimes... smile.gif
O Juozo pavardes nezinau... smile.gif
Atsakyti
O aš žinau Juozo pavardę, nes važiavau privalomus pas jį - Juozas Rukas smile.gif
Jo, man irgi nerealiai fainai toj mokyklėlėj buvo, pritariu Kibirkštėlei.
Ir dėl sveikatos patikrinimo išaiškino viską. Nu aišku, kurią dieną eiti tai nepasakė, pati renkiesi gi tongue.gif
Žodžiu superinė mokykla ZEBRAS thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkė @ 2007 06 06, 12:34)
O aš žinau Juozo pavardę, nes važiavau privalomus pas jį - Juozas Rukas  smile.gif
Ir dėl sveikatos patikrinimo išaiškino viską. Nu aišku, kurią dieną eiti tai nepasakė, pati renkiesi gi  tongue.gif
Žodžiu superinė mokykla ZEBRAS  thumbup.gif

Pritariu thumbup.gif
Aš irgi ten mokiausi, baigiau smile.gif
O dabar tėtis nuėjo su motociklu mokytis, sakė jam patiko, kaip mane išmokė vairuot thumbup.gif Žiūrėsim, nes man tai buvo prisakęs iš pirmo karto išlaikyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 06 06, 11:10)
Lino zmona rusvais trumpais plaukais... smile.gif Sveikatos pazyma reikia tureti per kiekviena vaziavima, o pirmosios pagalbos, tai pasidaryti reikia iki baigimo... smile.gif Dabar paskaita bus kazkur po poros savaiciu... smile.gif As vazineju su Linu, ryt bus 4 vaziavimas. man jis labai patinka, gerai paaiskina, nebuvo nei karto balso pakeles ir vis klausia ar jau nebebijau vairuoti, nes pirmakart kai ejau buvau labai susikausciusi ir labai bijojau.. jis labai moka nuraminti ir nejauti jokios baimes... smile.gif
O Juozo pavardes nezinau... smile.gif

aišku smile.gif
ačiū už atsakymus smile.gif

QUOTE(Jolkė @ 2007 06 06, 11:34)
O aš žinau Juozo pavardę, nes važiavau privalomus pas jį - Juozas Rukas  smile.gif
Ir dėl sveikatos patikrinimo išaiškino viską. Nu aišku, kurią dieną eiti tai nepasakė, pati renkiesi gi  tongue.gif
Žodžiu superinė mokykla ZEBRAS  thumbup.gif

Vadinasi, Juozas anksčiau dirbo kitoj vairavimo m-kloj smile.gif Ten kur Breslaujos/Tunelio/Baršausko sankryža smile.gif
mano brolis ten mokėsi pas jį ir iš mano apibūdinimo sakė, kad tas pats turbūt bus biggrin.gif

o mane kadangi priėmė ne direktorė, tai ir nepaaiškino labai, bet sakė jei kas neaišku kreiptis, tai ir kreipsiuos biggrin.gif
Atsakyti
As lankiausi (nors dar egzo teorojos net mokyklinio neissilaikiau ) Autoakademija, bet viskas taip staigiai uzgriuvo kad jau trecias menuo neprisiruosiu teorijoz mokloj isislaikyti doh.gif o seip man ten patiko ir instruktorius fainas pasitaike, Vaidas labai prikolnas vyriskis thumbup.gif jis ir teorija desto ir vairavimo instruktorium yra, manau tai gerai ax.gif
Atsakyti
Kiek praverciau tema tai dauguma kalba apie Kaune ir Vilniuj esancias vairavimo mokyklas unsure.gif ,gal kas zinote gera vairavimo mokykla Klaipedoj ir instruktoriu tuo paciu??lb reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimme @ 2007 06 11, 14:22)
Kiek praverciau tema tai dauguma kalba apie Kaune ir Vilniuj esancias vairavimo mokyklas  unsure.gif ,gal kas zinote gera vairavimo mokykla Klaipedoj ir instruktoriu tuo paciu??lb reikia  mirksiukas.gif

ir klaipedieciu cia yra, viena forumiete lanke sijolgos vairavimo mokykla, as baigineju darbo rinkos mokymo centre (uz vetrunges) ...bet turbut sijolgoj imsiu papildomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimme @ 2007 06 11, 14:22)
Kiek praverciau tema tai dauguma kalba apie Kaune ir Vilniuj esancias vairavimo mokyklas  unsure.gif ,gal kas zinote gera vairavimo mokykla Klaipedoj ir instruktoriu tuo paciu??lb reikia  mirksiukas.gif

as siljogoj tai tiko ir patiko,pas rolanda ,bet jis birzeli atostogauja,bet dar toks yra vyresnis sake irgi labai ramus zmogus.
QUOTE(Bransha @ 2007 06 11, 15:39)
Sveikutes, mergaites, o gal kuri zinot Klaipedoje kur aikstele, kur butu galima dar savarankiskai pasipraktikuoti?  ax.gif  uz Big'o nebeliko aiksteles..  unsure.gif

vaziuojan ant jaku nedavaziavus aisku jaku ziedo po desine yra posukis ten yra aikstele kazkokia gamykla ar kas ten yra tai ten daug kas mokosi,aisku nekokia,arba prie juros,bet dabar daugiau zmoniu,as ten mokinaus kai dar nebuvo sezono.tai sekmes as galim sakyt savarankiskai nesimokinau uzteko kiek su instruktoriu,nes niekaip nesurasdavau laiko.Ir viska pasiseke islaikyt is pirmo karto tai esu laiminga
Atsakyti