Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Rūta19 @ 2007 05 28, 14:36)
Ir gerai darot, kad nekreipiat dėmesio. Teisingai pasakyta, kad mokintis atėjot, o ne instruktoriaus intonacijas girdėt.
Ant manęs nerėkė, tikrai, bet būdavo, kad įsitempdavo balsas. Bet tada tikrai iškrėsdavau to-o-o-kią nesąmonę, kad ojojoj. Tėtė pavyzdžiui už tokias klaidas taip atrašytų, kad maža nepsirodytų  mirksiukas.gif

Man lygiai taip pat mirksiukas.gif Kai pavažinėdavau su tėte,net norą vairuot prarasdavau blink.gif
Atsakyti
Labas. Ka zinot apie vairavimo mok."Kialio iliuzija"? g.gif
Atsakyti
ko čia taip ramu ? smile.gif
rytoj keliausiu į Zebrą pasidomėti ir užsirašyti...
tikiuosi, kad dar šį mėnesį bent teoriją galėsiu pasimokyti, o liepą skirsiu vairavimams, aišku jei bus "laikų" pas instruktorius...

internete rašo, kad paskaitos būna rytais ir vakarais, kaip iš tikrųjų?
jei aš noriu 30av, tai kiek man visa tai kainuos su viskuo?

labai noriu išmokt vairuot ir išsilaikyti teises wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 06 04, 23:38)
ko čia taip ramu ? smile.gif
rytoj keliausiu į Zebrą pasidomėti ir užsirašyti...
tikiuosi, kad dar šį mėnesį bent teoriją galėsiu pasimokyti, o liepą skirsiu vairavimams, aišku jei bus "laikų" pas instruktorius...

internete rašo, kad paskaitos būna rytais ir vakarais, kaip iš tikrųjų?
jei aš noriu 30av, tai kiek man visa tai kainuos su viskuo?

labai noriu išmokt vairuot ir išsilaikyti teises wub.gif

Praeitais metais Zebre kaina buvo 800Lt, studentam 50Lt nuolaida. Siais metais pabrange, bet gal tik 20Lt. I sia kaina ieina teorijos paskaitos, reikiama literatura, nuolaida pas gydytoja sveikatos patikrinimui (siaip kainuoja 50Lt, kai ateini is Zebro 30Lt), 20 av praktinio vairavimo pamoku. Papildomos 2 av kainuoja 50Lt, jei neklystu. Paklausiu siandien instruktoriaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pandora: 05 birželio 2007 - 07:32
aišku smile.gif

na, sveikatą tai aš turbūt poliklinikoj eičiau tikrintis, vistiek karts nuo karto ten tenka apsilankyti dry.gif

aš ir pati šiandien turėčiau nueiti su savo mažium apsidairyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 06 05, 08:36)
aišku smile.gif

na, sveikatą tai aš turbūt poliklinikoj eičiau tikrintis, vistiek karts nuo karto ten tenka apsilankyti dry.gif

aš ir pati šiandien turėčiau nueiti su savo mažium apsidairyt  ax.gif

pfff....nu ,kaip ten tikrina sveikatą,tai man net pikta,laiko sugaišti daug,bent jau aš 2,5val,tai prie vieno kabineto stovi eilėj,kad parašėlį gautum,tai prie kito,ir nėra galo.O psichiatrė užsibliovė:-D -Ar daug jūsų ten yra,visą dieną einat?! blink.gif O LOR gydytojas paklausė ar problemų su klausa neturiu-užteko atsakymo-Ne.Nieko ten realiai netikrina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 06 05, 15:38)
pfff....nu ,kaip ten tikrina sveikatą,tai man net pikta,laiko sugaišti daug,bent jau aš 2,5val,tai prie vieno kabineto stovi eilėj,kad parašėlį gautum,tai prie kito,ir nėra galo.O psichiatrė užsibliovė:-D -Ar daug jūsų ten yra,visą dieną einat?! blink.gif O LOR gydytojas paklausė ar problemų su klausa neturiu-užteko atsakymo-Ne.Nieko ten realiai netikrina  doh.gif

As nuejau sveikatos pasitikrinti i privacia klinika, kuria nurode vairavimo mokykla. Tai tik paklause ar nesergu tam tikromis ligomis, ar nereikia akiniu ar kazka panasaus ir gydytojas, nieko nepatikrines, ta pazyma israse.
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 06 05, 16:38)
pfff....nu ,kaip ten tikrina sveikatą,tai man net pikta,laiko sugaišti daug,bent jau aš 2,5val,tai prie vieno kabineto stovi eilėj,kad parašėlį gautum,tai prie kito,ir nėra galo.O psichiatrė užsibliovė:-D -Ar daug jūsų ten yra,visą dieną einat?! blink.gif O LOR gydytojas paklausė ar problemų su klausa neturiu-užteko atsakymo-Ne.Nieko ten realiai netikrina  doh.gif

aišku...

nu man tai šiaip reikės dėl siuntimuko į kmuk ten pasirodyt, bet jei tiek laukt cool.gif

o kada reikia jau turėti tą pažymą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 06 05, 17:09)

o kada reikia jau turėti tą pažymą? g.gif

Pirmai vairavimo pamokai reikia tureti.Ir pirmaja pagalba tuo paciu susitvarkyk,nes vistiek reikes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2007 06 05, 17:27)
Pirmai vairavimo pamokai reikia tureti.Ir pirmaja pagalba tuo paciu susitvarkyk,nes vistiek reikes mirksiukas.gif

o tai Zebre nieko nepasakys...? tipo patiems reikia žinot ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOCKETS: 05 birželio 2007 - 22:26
QUOTE(LOCKETS @ 2007 06 05, 23:25)
o tai Zebre nieko nepasakys...? tipo patiems reikia žinot ? g.gif

As kitoje vairavimo mokykloje mokiausi,tai man tik uzsirasyti atejus viska isaiskino...
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2007 06 06, 09:16)
As kitoje vairavimo mokykloje mokiausi,tai man tik uzsirasyti atejus viska isaiskino...

aš spėju, kad gal plačiau pasakys, kai nauja grupė susirinks.
nes aš dabar užsirašiau, bet nauja grupė tai po savaitės realiai renkasi smile.gif
arba pasiklausiu administratorės smile.gif
Atsakyti