Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Auksėja @ 2007 05 24, 13:18)
Ogo ,kaip greit pagamino,aš tikiuosi gaut antradienį ,nors sakė per 5 dienas padarys  g.gif

jie tik taip sako,o pagamina greiciau ieik i www.regitra.lt ir pasitikrink as paziurejau tai buvo pagamintos jau 23d thumbup.gif nors irgi sake nuo 3 iki 10 dienu.

QUOTE(organizatore @ 2007 05 24, 16:03)
Sveikinu! tikra shaunuole esi!  thumbup.gif  gero kelio  4u.gif

dekui dekui,tuoj ir tau ateis ta diena kai galesi dziaugtis teisem ,vakar jau vazinejau,aisku vyras salia.sekmes ir tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kastyte @ 2007 05 24, 14:53)
Tada tau visai nepasisekė su instruktorium. Priešingai, man tiek visokių gerų patarimų davė, kad ir mano vyrui paskui jie pravertė tie patarimai.
Kaip gali normalus ir geras instruktorius būt suinteresuotas blogiau išmokyt? Nesąmonė kažkokia...

Aš tai savo instruktorium esu patenkinta,nors ir verkiau ir vairuot nebenorėjau mokytis,nes nesisekė ir vis užgęsdavau doh.gif ,bet persilaužiau bigsmile.gif

QUOTE(koposs @ 2007 05 25, 10:47)
jie tik taip sako,o pagamina greiciau ieik i www.regitra.lt ir pasitikrink as paziurejau tai buvo pagamintos jau 23d  thumbup.gif nors irgi sake nuo 3 iki 10 dienu.
dekui dekui,tuoj ir tau ateis ta diena kai galesi dziaugtis teisem ,vakar jau vazinejau,aisku vyras salia.sekmes ir tau  mirksiukas.gif

nėra dar verysad.gif nors į miestą šeštadienį,tai vis tiek nevažiuočiau,tiek daug mašinų,o kas jei kur ant kalno sankryžoj užgęsiu ar pariedėjus bamperį pagražinsiu kam nors biggrin.gif Bet jau gavau užsakymą į sodybą antradienį nuvešti,na aišku jeigu gyva liksiu papasakosiu kaip sekėsi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 05 25, 18:51)
Aš tai savo instruktorium esu patenkinta,nors ir verkiau ir vairuot nebenorėjau mokytis,nes nesisekė ir vis užgęsdavau  doh.gif ,bet persilaužiau  bigsmile.gif
nėra dar  verysad.gif nors į miestą šeštadienį,tai vis tiek nevažiuočiau,tiek daug mašinų,o kas jei kur ant kalno sankryžoj užgęsiu ar pariedėjus bamperį pagražinsiu kam nors  biggrin.gif Bet jau gavau užsakymą į sodybą antradienį nuvešti,na aišku jeigu gyva liksiu papasakosiu kaip sekėsi  tongue.gif

gerai lauksim naujienu,as jau buvau,bet vyras pasonej ir ant kalniuko stovejau ir neparedejau,bet viena dar bijociau man rodos nu reikes pabandyt ir persilauzt kazkaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kribuk @ 2007 05 22, 21:41)
O dar geriau būtų moteris. smile.gif

Lytis toj vietoj menkas privalumas cool.gif , be to jų mažai ir iš tų mažai pasirinkimas jei turi kažkokius atrankos kriterijus dar pamažėja. Lyg Mobiliuose žmonėse nieko yra, bet galvos nedėčiau, nes nežinau, tik neblogų atsiliepimų girdėjus...kaip ir apie kitas tokių, kad geriau eit pas bet ką tik ne pas moterį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2007 05 25, 18:26)
gerai lauksim naujienu,as jau buvau,bet vyras pasonej ir ant kalniuko stovejau ir neparedejau,bet viena dar bijociau man rodos nu reikes pabandyt ir persilauzt kazkaip  mirksiukas.gif

Nekenčiu važinėt su tėte,su juo pasivažinėjus,jaučiuosi ,kaip ožka,dingsta net noras važiuot doh.gif Bandysiu viena ,kai gausiu teises pravažiuot kokiu lengvu maršrutu,ar pas draugę nuvažiuot bigsmile.gif

QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 25, 20:01)
Lytis toj vietoj menkas privalumas  cool.gif  , be to jų mažai ir iš tų mažai pasirinkimas jei turi kažkokius atrankos kriterijus dar pamažėja. Lyg Mobiliuose žmonėse nieko yra, bet galvos nedėčiau, nes nežinau, tik neblogų atsiliepimų girdėjus...kaip ir apie kitas tokių, kad geriau eit pas bet ką tik ne pas moterį  lotuliukas.gif

Aš irgi galvojau,kad papildomas pamokas imsiu pas moterį,bet girdėjau,kad ji trenkta bobikė tokia ir užrėkt nevengia,o to kaip tik bijojau,tai atvažinėjau su savo instruktorium,nežinau,bet kažkaip per tą laiką pripratau prie jo,ir labai saugiai vairuodama jaučiausi,su niekuo ,taip saugiai nesijaučiau tongue.gif Pagalvojau,kad jis žino man opias vietas,todėl,ten bus galima pasitobulint.
Bet ėmiau tik vieną pamoką,ir tai dėl savęs ,baisu buvo dėl aikštelės. doh.gif
Atsakyti
na ka - siandien trecias mano praktinis vairavimas buvo, manau blogai,kad jie retai buna, per tas kelias dienas man viskas uzhsimirshta :/ kaskart jauciu geriau mashina ir nebekreipiu demesio i kartais pakelta instruktoriaus tona...gi as tik mokausi... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 05 25, 21:33)
na ka - siandien trecias mano praktinis vairavimas buvo, manau blogai,kad jie retai buna, per tas kelias dienas man viskas uzhsimirshta :/ kaskart jauciu geriau mashina ir nebekreipiu demesio i kartais pakelta instruktoriaus tona...gi as tik mokausi...  blush2.gif

Bet žinok,kai nėra taip dažni samoningiau viską įsisavini.O ar visada tas instruktorius pakeltu tonu sako ką?Nes man irgi kartais pasakydavo,bet jau tada ,kai nachališkai po kelių kartų jo pakartojimo tą patį darydavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 05 25, 22:45)
Bet žinok,kai nėra taip dažni samoningiau viską įsisavini.O ar visada tas instruktorius pakeltu tonu sako ką?Nes man irgi kartais pasakydavo,bet jau tada ,kai nachališkai po kelių kartų jo pakartojimo tą patį darydavau  blush2.gif

ne visada..tik kai susimaishau ka nors... blush2.gif ir gatveje man vis tebereikia sakyti, spausk ta, spausk ana... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 05 26, 10:34)
ne visada..tik kai susimaishau ka nors...  blush2.gif  ir gatveje man vis tebereikia sakyti, spausk ta, spausk ana...  doh.gif

Bet juk tu mokaisi doh.gif ir visiškai normalu,nekreipk dėmesio į jį. doh.gif
Atsakyti
Ir gerai darot, kad nekreipiat dėmesio. Teisingai pasakyta, kad mokintis atėjot, o ne instruktoriaus intonacijas girdėt.
Ant manęs nerėkė, tikrai, bet būdavo, kad įsitempdavo balsas. Bet tada tikrai iškrėsdavau to-o-o-kią nesąmonę, kad ojojoj. Tėtė pavyzdžiui už tokias klaidas taip atrašytų, kad maža nepsirodytų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, as ir baigiau visus mmokslus ,o jauciuosi visai zalia...... gal galit pasiulyt koki vairavimo mokytoja Kaune? noriu teises isilaikyt, onesijauciu mokanti vairuot. Mano instruktorius toks tylus budavo ,net nezinau ar gerai vairuoju ir kokie reikalavimai Regitroje?
Atsakyti
Paklausiu biski ne i tema, bet kitur negavau atsakymo blush2.gif
Kur Vilniuje greiciausiai galima med.komisija pereiti?
Atsakyti