Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Linelytė @ 2007 05 23, 10:34)
Sveikute  4u.gif
Ir as galvoju apie sios mokyklos pasirinkima. O kuriam rajone tu mokeisi? Kaip siaip mokykla? Manau man butu geriausia Karolininskese, nes pati gyvenu Lazdynuose. Gal kuri ten mokesi?

Butu saunu gauti atsiliepimu  ax.gif

taip aš lankiau karoliniškėse mirksiukas.gif nors aš ėjau externu bet man padėjo labai ir administratorė ir šiaip kompiuteryje programa gana nauja buvo thumbup.gif gaila tik kad administratorės pasikeitė dabar unsure.gif
Atsakyti
[quote=Kribuk,2007 05 22, 21:41]
Sveikos. Na kiek paskaičiau, tai ne aš viena ieškau instruktoriaus (-ės) papildomam važiavimui... Nes jau pradejus manyti, kad šioj srity aš ne iš protingiausių. smile.gif Jau šią savaitę bus dešimtas važiavimas, bet į regitrą eiti dar bijau... Pas tą patį instr. eiti nenoriu, nes ir tai įgriso. smile.gif Gal kas pasiūlytų normalų Kaune, kuris nereikštų savo emocijų ir nebumbėtų, na, kad būtų ramus. O dar geriau būtų moteris. smile.gif
Papildyta:

Jei tau kas pasiūlys gal ir man duotum jo duomenis? O kurioj mokykloj mokeisi? smile.gif
Papildyta:

Mokinausi "Noriu vairuoti" mokykloje, nesakau kad ten blogai, bet man nelabai patiko schmoll.gif
Papildomai noreciau pasimokinti, kad ivertintu kitas zmogus kaip vairuoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(panelytė @ 2007 05 23, 17:14)
Mokinausi "Noriu vairuoti" mokykloje, nesakau kad ten blogai, bet man nelabai patiko schmoll.gif
Papildomai noreciau pasimokinti, kad ivertintu kitas zmogus kaip vairuoju blush2.gif

Ir aš to pačio noriu. smile.gif Pažiūrėčiau kokia būtų kito instr. nuomonė...
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2007 05 23, 15:32)
taip aš lankiau karoliniškėse  mirksiukas.gif nors aš ėjau externu bet man padėjo labai ir administratorė ir šiaip kompiuteryje programa gana nauja buvo  thumbup.gif gaila tik kad administratorės pasikeitė dabar  unsure.gif

Manau, kad apsisprendziau ir viskas. Pacioj mokykloj nebuvau, bet kiek ieskojau internete, tai man ji visai patiko. Jauciu reikes siandien uzsirasyti i kursus internetu, nes nueiti kol kas galimybes nebus 4u.gif
O del pasikeitusios administratores, tai ka, ji bloga? smile.gif Ar tik siaip gaila, kad ana isejo? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos,patarsiu is savo patyrimo,po papildomu pamokeliu,butinai pasivazinekit su saviskiu,draugu,broliu,ar vyruku....nu nepasako tie instruktiriai visko schmoll.gif tokiu elementariu dalyku nepasako,kurie tikrai pravers.Kiek as supratau jiems tai naudinga kai ko nedasakyti,kai ka nutyleti... g.gif
Nu cia mano patarimas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(muter @ 2007 05 24, 10:10)
Sveikutes merginos,patarsiu is savo patyrimo,po papildomu pamokeliu,butinai pasivazinekit su saviskiu,draugu,broliu,ar vyruku....nu nepasako tie instruktiriai visko  schmoll.gif  tokiu elementariu dalyku nepasako,kurie tikrai pravers.Kiek as supratau jiems tai naudinga kai ko nedasakyti,kai ka nutyleti... g.gif
Nu cia mano patarimas  4u.gif

duosiu elementaru pavyzdi ko man nepasake o as suzinojau is drauges,tai kad parkavimas gali buti priekiu(mane abu instruktoriai moke tik galu) taip pat greitejimo juosta nereikia stengtis sustoti prie pat linijos,geriau pries ja gerokai(kad ne perlipt) ir sito nepasake...dar yra visokiu uansu kurie regitroj pravercia.Tikiuosi kam nors pades mao patarimai blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linelytė @ 2007 05 24, 09:04)
Manau, kad apsisprendziau ir viskas. Pacioj mokykloj nebuvau, bet kiek ieskojau internete, tai man ji visai patiko. Jauciu reikes siandien uzsirasyti i kursus internetu, nes nueiti kol kas galimybes nebus  4u.gif
O del pasikeitusios administratores, tai ka, ji bloga?  smile.gif  Ar tik siaip gaila, kad ana isejo?  mirksiukas.gif

tik šiaip gaila kad išėjo,naujos neteko pažinti tai nežianu kokia ji ax.gif o užsirašyti gali ir telefonu berods rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2007 05 24, 11:18)
Sveikutes merginos,patarsiu is savo patyrimo,po papildomu pamokeliu,butinai pasivazinekit su saviskiu,draugu,broliu,ar vyruku....nu nepasako tie instruktiriai visko  schmoll.gif  tokiu elementariu dalyku nepasako,kurie tikrai pravers.Kiek as supratau jiems tai naudinga kai ko nedasakyti,kai ka nutyleti... g.gif
Papildyta:
duosiu elementaru pavyzdi ko man nepasake o as suzinojau is drauges,tai kad parkavimas gali buti priekiu(mane abu instruktoriai moke tik galu) taip pat greitejimo juosta nereikia stengtis sustoti prie pat linijos,geriau pries ja gerokai(kad ne perlipt) ir sito nepasake...dar yra visokiu uansu kurie regitroj pravercia.Tikiuosi kam nors pades mao patarimai  blush2.gif  4u.gif

man tai instruktorius viska pasake,nu cia aisku priklauso nuo pacio instruktoriaus,o priekiu mes gan daznai parkavomes,aisku su vyru ar draugu yra labai gerai pasivazineti jei yra laiko.

siandien jau teise turiu thumbup.gif islaikiau 22

Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2007 05 24, 11:19)
siandien jau teise turiu  thumbup.gif islaikiau 22

Ogo ,kaip greit pagamino,aš tikiuosi gaut antradienį ,nors sakė per 5 dienas padarys g.gif
Atsakyti
[quote=muter,2007 05 24, 10:18]
Sveikutes merginos,patarsiu is savo patyrimo,po papildomu pamokeliu,butinai pasivazinekit su saviskiu,draugu,broliu,ar vyruku....nu nepasako tie instruktiriai visko schmoll.gif tokiu elementariu dalyku nepasako,kurie tikrai pravers.Kiek as supratau jiems tai naudinga kai ko nedasakyti,kai ka nutyleti... g.gif
Nu cia mano patarimas 4u.gif
[

Sutinku. Mane instruktorius aikstelej tai labai gerai ismokino, bet gatvej tik vazinejant su vyru suzinojau daug visokiu vairavimo subtilybiu apie kurias instruktoriai net neuzsimine.
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2007 05 24, 10:18)
Papildyta:
duosiu elementaru pavyzdi ko man nepasake o as suzinojau is drauges,tai kad parkavimas gali buti priekiu(mane abu instruktoriai moke tik galu) taip pat greitejimo juosta nereikia stengtis sustoti prie pat linijos,geriau pries ja gerokai(kad ne perlipt) ir sito nepasake...dar yra visokiu uansu kurie regitroj pravercia.Tikiuosi kam nors pades mao patarimai  blush2.gif  4u.gif

Tada tau visai nepasisekė su instruktorium. Priešingai, man tiek visokių gerų patarimų davė, kad ir mano vyrui paskui jie pravertė tie patarimai.
Kaip gali normalus ir geras instruktorius būt suinteresuotas blogiau išmokyt? Nesąmonė kažkokia...
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2007 05 24, 12:19)
man tai instruktorius viska pasake,nu cia aisku priklauso nuo pacio instruktoriaus,o priekiu mes gan daznai parkavomes,aisku su vyru ar draugu yra labai gerai pasivazineti jei yra laiko.

siandien jau teise turiu  thumbup.gif islaikiau 22

Sveikinu! tikra shaunuole esi! thumbup.gif gero kelio 4u.gif
Atsakyti
As nzn kokiu tikslu jie nepasake,apie pirma instruktoriu tyliu schmoll.gif o kur papildomai emiausi,tai per pirma pamoka daugiau suzinojau,nes pas ta kur desimt turejau g.gif
Atsakyti