As jau taip pat uzsirasiau i Zebra, vazinesiu su Linu.. Pirmas vairavimas labai greit jau treciadieni, o jau kaip bijau... Niekad nesedejus prie vairo,tai baisu darosi...
o kas toks?
QUOTE(Dženita @ 2007 05 21, 15:15)
Aš tai vln mokiausi Gineidoje, tai pasirinkau tokį instruktorių, kad per 2 savaites visas pamokas atvažiavau ir dar 1 papildomai spėjau tiesa instruktorius griežtokas buvo, bet labai jam dėkinga , tikrai geras ir užima pirmasias vietas pagal mokynių išlaikomumą
Noreciau, kad man ka parekomenduotumete Kaune papildomam vaziavimui.
As visus privalomus vaziavimus jau pravazinejau ir noriu dar papildomai, bet pas ta pati instruktoriu jau nebenoriu
Dekui
As visus privalomus vaziavimus jau pravazinejau ir noriu dar papildomai, bet pas ta pati instruktoriu jau nebenoriu
Dekui
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 05 21, 17:20)
As jau taip pat uzsirasiau i Zebra, vazinesiu su Linu.. Pirmas vairavimas labai greit jau treciadieni, o jau kaip bijau... Niekad nesedejus prie vairo,tai baisu darosi...
sekmes pirmame vaziavime, man toks buvo vakar, siandien jau drasiau jauciaus uz vairo... bet dar labai daug mokytis teks
QUOTE(organizatore @ 2007 05 22, 14:11)
sekmes pirmame vaziavime, man toks buvo vakar, siandien jau drasiau jauciaus uz vairo... bet dar labai daug mokytis teks
Aciu Tikiuosi, kad viskas gerai bus...
Sveikos. Na kiek paskaičiau, tai ne aš viena ieškau instruktoriaus (-ės) papildomam važiavimui... Nes jau pradejus manyti, kad šioj srity aš ne iš protingiausių. Jau šią savaitę bus dešimtas važiavimas, bet į regitrą eiti dar bijau... Pas tą patį instr. eiti nenoriu, nes ir tai įgriso. Gal kas pasiūlytų normalų Kaune, kuris nereikštų savo emocijų ir nebumbėtų, na, kad būtų ramus. O dar geriau būtų moteris.
Papildyta:
Jei tau kas pasiūlys gal ir man duotum jo duomenis? O kurioj mokykloj mokeisi?
Papildyta:
Sveika. Tik nebijok, nieko ten baisaus. Jei tu ko nepadarysi, padarys instruktorius. Nors ir aš bijojau, kadangi ėjau nieko nemokėdama. Visos išmoksta, tai ir tau teks. Sėkmės.
Papildyta:
QUOTE(panelytė @ 2007 05 21, 18:58)
Noreciau, kad man ka parekomenduotumete Kaune papildomam vaziavimui.
Dekui
Dekui
Jei tau kas pasiūlys gal ir man duotum jo duomenis? O kurioj mokykloj mokeisi?
Papildyta:
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 05 21, 15:20)
Sveika. Tik nebijok, nieko ten baisaus. Jei tu ko nepadarysi, padarys instruktorius. Nors ir aš bijojau, kadangi ėjau nieko nemokėdama. Visos išmoksta, tai ir tau teks. Sėkmės.
mano buvo superinis instruktorius iš Dorkano-Serapinas
QUOTE(Rituxx @ 2007 05 22, 21:54)
mano buvo superinis instruktorius iš Dorkano-Serapinas
Sveikute
Ir as galvoju apie sios mokyklos pasirinkima. O kuriam rajone tu mokeisi? Kaip siaip mokykla? Manau man butu geriausia Karolininskese, nes pati gyvenu Lazdynuose. Gal kuri ten mokesi?
Butu saunu gauti atsiliepimu
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 05 21, 17:20)
O, užsirašei visdėlto, šaunuolė
Ir baik bijot, ką? Negirdėjau kad kuris rėktų Zebre, kai šnekėdavom su panom apie patyrimą Žinok ir aš ėjau visai nemokėdama. Kiek pamenu, tai blogiausias buvo antras važiavimas iš visų
Drąsiai eik, pamatysi, nėra ko bijot
O Kaune ieškančioms instruktoriaus nuoširdžiausiai patariu pasiskambint į ZEBRĄ
QUOTE(Jolkė @ 2007 05 23, 11:46)
O, užsirašei visdėlto, šaunuolė
Ir baik bijot, ką? Negirdėjau kad kuris rėktų Zebre, kai šnekėdavom su panom apie patyrimą Žinok ir aš ėjau visai nemokėdama. Kiek pamenu, tai blogiausias buvo antras važiavimas iš visų
Aciu visoms uz palaikyma! Neseniai grizau is pirmo vairavimo, ne taip baisu buvo, bet uzgesau pora kartu.. vis pamirstu, kad visiskai stabdant reikia sankaba ispausti... Ir dar kazkaip sunku ziureti i zenklus, sviesoforus ir kartu vairuoti... dar tiek daug visko reikes ismokti... Idomu, ka mokins per antra vairavima... Bet tikrai saunus instruktortius, nei karto nereke, nei balso pakele, jei ka ne taip padarau, taktiskai pasako....