QUOTE(organizatore @ 2007 05 16, 21:32)
as tebelaukiu savo pirmojo praktinio vazhiavimo, tik kad pas mus tie mokytojai visi dinge su reikalais
O tu taip Zebre vis lauki?
QUOTE(Kriste_ @ 2007 05 10, 16:11)
Sveikutes
Va as daba nezinau kaip daryti paskaiciau forume kokia mokykla rinktis cia Kaune Noriu pradeti laiktyti teises tik va neapsisprendziu kur, nes va pvz Vairalda man yra geriau nes gyvenu prie topolio tai salia namu paskaitos butu bet dar labai geri atsiliepimai apie auto arv kiek zinau ten naujos masinos ir tokios pacios kaip regitroj tai del to gerai nors nezinau kaip Vairaldoj tai va daba nezinau kaip cia rinktis kur geriau
Ir dar noriu paklausti pvz reikia uzsiregistruoti per neta ?? o galima ddalim moketis uz kursus tarkim pradziai kokius 400lt o kita dali veliau ??/ ar reikia iskarto visa suma moketi?
Va as daba nezinau kaip daryti paskaiciau forume kokia mokykla rinktis cia Kaune Noriu pradeti laiktyti teises tik va neapsisprendziu kur, nes va pvz Vairalda man yra geriau nes gyvenu prie topolio tai salia namu paskaitos butu bet dar labai geri atsiliepimai apie auto arv kiek zinau ten naujos masinos ir tokios pacios kaip regitroj tai del to gerai nors nezinau kaip Vairaldoj tai va daba nezinau kaip cia rinktis kur geriau
Ir dar noriu paklausti pvz reikia uzsiregistruoti per neta ?? o galima ddalim moketis uz kursus tarkim pradziai kokius 400lt o kita dali veliau ??/ ar reikia iskarto visa suma moketi?
ARV-AUTO mokykla. Ten galima ir registruotis per netą ir mokėti dalimis
QUOTE(norita @ 2007 05 17, 10:42)
ARV-AUTO mokykla. Ten galima ir registruotis per netą ir mokėti dalimis
Visur jau dbr galima regitsruotis netu ir dalim mokėt, kitur net per banką.
Papildyta:
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 05 16, 20:33)
Kas zebra baige, ar ilgai laukdavot vairavimu? nesinori labai ilgai vazineti.. Kazkaip bijau eiti mokintis vairuoti, dar gyvenime uz mechanines masinos vairo neu sedejusi, tik uz automato...
Bet jau vistiek daugiau moki, negu kad aš pavyzdžiui, nes ėjau visai už jokio vairo nesėdėjus. Irgi žiauriai bijojau Jeigu atvirai, tai ėjau, nes visi erzino, kodėl nesilaikau teisių, bet gyliai viduj galvojau, kad pabandysiu, nieko neišeis ir atstos visi.
Ir esu dėkinga instruktoriui Juozui, kad labai man padėjo su savo baimėm kovoti.
Taip kad nebijok, juk kas gali atsitikt? Nu neišeis kažkas, bet pamokins, pabandysi kitą kartą tą patį ir viskas. Juk ir ateinam mokintis.
Drąsiau
Papildyta:
QUOTE(organizatore @ 2007 05 17, 00:32)
as tebelaukiu savo pirmojo praktinio vazhiavimo, tik kad pas mus tie mokytojai visi dinge su reikalais
Su kokiais reikalais? Turėjai galvoj, kad mokinių daug ir eilė?
QUOTE(Jolkė @ 2007 05 17, 14:18)
Visur jau dbr galima regitsruotis netu ir dalim mokėt, kitur net per banką.
Papildyta:
Bet jau vistiek daugiau moki, negu kad aš pavyzdžiui, nes ėjau visai už jokio vairo nesėdėjus. Irgi žiauriai bijojau Jeigu atvirai, tai ėjau, nes visi erzino, kodėl nesilaikau teisių, bet gyliai viduj galvojau, kad pabandysiu, nieko neišeis ir atstos visi.
Ir esu dėkinga instruktoriui Juozui, kad labai man padėjo su savo baimėm kovoti.
Taip kad nebijok, juk kas gali atsitikt? Nu neišeis kažkas, bet pamokins, pabandysi kitą kartą tą patį ir viskas. Juk ir ateinam mokintis.
Drąsiau
Papildyta:
Papildyta:
Drąsiau
Papildyta:
Na nusprendziau, kad rytoj reikia uzsirasyti i kursus, dar neaisku ir tai kiek reikes laukti.. jauciu eisiu i zebra ir pas Juoza, tikiuosi, kad nereikes baisiai ilgai laukti.. Tikiuosi prsiversiu, jau net prasiau, kad rytoj mane priverstu nuvaziuoti ir uzsirasyti..
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 05 17, 01:01)
O tu taip Zebre vis lauki?
ne zebre, as klaipedos vienoj mokykloj siandien mokyklini ishsilaikiau, o pirmadieni ryte jau ir praktinis vaziavimas pirmasis bus dar reik kokia diena i regitra nulekt - bandyt tearija ishsilaikyt...o kur dar diplominior ashymas..e.ch..viskas i viena kruva susidejo
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 05 17, 20:15)
Na nusprendziau, kad rytoj reikia uzsirasyti i kursus, dar neaisku ir tai kiek reikes laukti.. jauciu eisiu i zebra ir pas Juoza, tikiuosi, kad nereikes baisiai ilgai laukti.. Tikiuosi prsiversiu, jau net prasiau, kad rytoj mane priverstu nuvaziuoti ir uzsirasyti..
Eik, aš tai labai patenkinta likau. Ir netempk gumos, nes aš taip bent įsivaizduoju, kad mokinių būna daugiau šiltu metų laiku, tai ir važiavimų tada ilgiau laukt reikia
Ir nebijok, nu tikrai nėra ko bijoti einant mokintis. Va egzai tai paėda sveikatos
QUOTE(Jolkė @ 2007 05 18, 09:06)
Eik, aš tai labai patenkinta likau. Ir netempk gumos, nes aš taip bent įsivaizduoju, kad mokinių būna daugiau šiltu metų laiku, tai ir važiavimų tada ilgiau laukt reikia
Ir nebijok, nu tikrai nėra ko bijoti einant mokintis. Va egzai tai paėda sveikatos
Siandien prizadu uzsirasyti
QUOTE(Jolkė @ 2007 05 18, 09:33)
Žiūrėk man
Jau uzsirasiau! MAn dave vizitke Lino, kaip suprantu tai ji niekur neregistravo pas koki as instruktoriu eisiu, tai gal galiu ir kitam skambintis..
QUOTE(organizatore @ 2007 05 21, 12:52)
judu i prieki, siandien pirma praktini vaziavima apturejau...viskas pirma karta...ir labai sunku...jau mastau apie papildomas pamokas...pedalus maishau vis ne taip jau ir lengva viskas
paskui viskas bus gerai,nepergyvenk,o man tai atvirksciai pirmas antras buvo labai lengvas,o trecias galvojau,kad visai nemoku vaziuot,bet per penkta vaziavima persilauziau,vaziuot nebebijau,tik aisku dar praktikos tikrai labai daug reikia,bet tikiuos cia su laiku,regitroj tikiuos nors is antro karto ir tai bus gerai .Sijolgoj labai patiko mmokytis instruktoriai labai geri ramus zmones labai gerai isaiskina tai sekmes tau keliuose