Niekur nerandu internete Regitros egzaminavimo marsrutu Kaune..
Gal kas nors esate rade? Gal idetumet nuoroda? Labai idomu butu pasiziureti..
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2007 02 23, 23:19)
Na, as neieskojau, tiesa sakant... bet tas trasas maciau iskabintas egzaminu centre prie iejimo. tai jei tenka pro ten vaziuoti - gali uzsukti pasiziureti
Kauno Regitros marsrutu internete nera kai ruosiausi laikyt norejau juos rasti, bet, tik vilniskiai visur. Ties jie turi but kiekvienoj vairavimo mokykloj
Tai jūs instruktorių prašykit, kad jie jūms duotų tais maršrutais važinėti. Ai bet kam to reikia? Jei mokėsite vairuoti, jokių maršrutų nereikės mintinai kalti. Pvz.: aš savo maršruto nežinojau ir be to žinojimo išlaikiau.
QUOTE(koposs @ 2007 02 23, 13:14)
as pradesiu nuo kovo 1
shaunu, o man po menesio sesija, tai atidesiu vairavimus visus balandzio menesiui. kur lankysi?
Papildyta:
QUOTE(Ada M @ 2007 02 26, 13:05)
Tai jūs instruktorių prašykit, kad jie jūms duotų tais maršrutais važinėti. Ai bet kam to reikia? Jei mokėsite vairuoti, jokių maršrutų nereikės mintinai kalti. Pvz.: aš savo maršruto nežinojau ir be to žinojimo išlaikiau.
kartais pravartu paprashyt pravaziuot kuriuo nors marshrutu, nes is pazistamu pasakojimu zinau atveju, kai instruktoriai liepia vaziuot, ten kur jiems reik reiklaus susitvarkyt ir pan...
As pradesiu vairavima mokintis nuo geguzes pirmu dienu.. bandysiu derinti su sesija.. Bet jau pasiryzau r viskas! Teorija issilaikiau eksternu rugsejo pradzioje..
QUOTE(organizatore @ 2007 02 27, 15:04)
shaunu, o man po menesio sesija, tai atidesiu vairavimus visus balandzio menesiui. kur lankysi?
Papildyta:
Papildyta:
neisejo man nuo kovo pirmos,bet gal ir gerai ,nes susirgo mano lelius susirgo,tai uzsirasiau kovo 20,prie egles turgaus netoli,nebeatsimenu pavadinimo ,bet is s raides
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2007 02 23, 23:19)
Savo mokykloje paparašyk, parodys
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 02 27, 14:13)
Teorija issilaikiau eksternu rugsejo pradzioje..
Ar sunku buvo savarankiskai pasiruost? As sian kaip tik uzsirasiau i vairavimo kursur, o teorija mokysiuos eksternu....
QUOTE(Sapho @ 2007 02 27, 19:38)
Ar sunku buvo savarankiskai pasiruost? As sian kaip tik uzsirasiau i vairavimo kursur, o teorija mokysiuos eksternu....
Man tai tikrai ne.. paskaitinejau pusantros savaites vakarais ir tiek.. Kazkaip ejau net nusiteikusi, kad neislaikysiu, nes su drauge taip staigiai susitarem, kad einam laikyt ir uzsirwgistravom, o po pusantros savaites ir nuejom.. Na ir ka iskart ir islaikiau.. Pagrindinis mokslas bus vairavimas..
QUOTE(Sapho @ 2007 02 27, 21:38)
man taip pat nebuvo sunku,pasėdėjau prie bilietų ,išsiaiškinau kur kas ir viskas dabar jau teoriją išsilaikius
matet regitros psl. yra 2006 metu geriausios vairavimo mokyklos . Pasiziurejau, kad Kaune daugiausia ismoko gerai vairuoti, t.y. daug islaikiusiu is pirmo karto . Saunuoliai