Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

Niekur nerandu internete Regitros egzaminavimo marsrutu Kaune.. sad.gif
Gal kas nors esate rade? Gal idetumet nuoroda? Labai idomu butu pasiziureti.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2007 02 23, 23:19)
Gal kas nors esate rade? Gal idetumet nuoroda? Labai idomu butu pasiziureti..  blush2.gif

Na, as neieskojau, tiesa sakant... rolleyes.gif bet tas trasas maciau iskabintas egzaminu centre prie iejimo. tai jei tenka pro ten vaziuoti - gali uzsukti pasiziureti mirksiukas.gif
Atsakyti
Kauno Regitros marsrutu internete nera verysad.gif kai ruosiausi laikyt norejau juos rasti, bet, tik vilniskiai visur. Ties jie turi but kiekvienoj vairavimo mokykloj smile.gif
Atsakyti
Tai jūs instruktorių prašykit, kad jie jūms duotų tais maršrutais važinėti. Ai bet kam to reikia? Jei mokėsite vairuoti, jokių maršrutų nereikės mintinai kalti. Pvz.: aš savo maršruto nežinojau ir be to žinojimo išlaikiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2007 02 23, 13:14)
as pradesiu nuo kovo 1

shaunu, o man po menesio sesija, tai atidesiu vairavimus visus balandzio menesiui. kur lankysi? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ada M @ 2007 02 26, 13:05)
Tai jūs instruktorių prašykit, kad jie jūms duotų tais maršrutais važinėti. Ai bet kam to reikia? Jei mokėsite vairuoti, jokių maršrutų nereikės mintinai kalti.  Pvz.: aš savo maršruto nežinojau ir be to žinojimo išlaikiau.  mirksiukas.gif

kartais pravartu paprashyt pravaziuot kuriuo nors marshrutu, nes is pazistamu pasakojimu zinau atveju, kai instruktoriai liepia vaziuot, ten kur jiems reik reiklaus susitvarkyt ir pan... doh.gif
Atsakyti
As pradesiu vairavima mokintis nuo geguzes pirmu dienu.. bandysiu derinti su sesija.. doh.gif Bet jau pasiryzau r viskas! Teorija issilaikiau eksternu rugsejo pradzioje.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 02 27, 15:04)
shaunu, o man po menesio sesija, tai atidesiu vairavimus visus balandzio menesiui. kur lankysi?  4u.gif
Papildyta:

neisejo man nuo kovo pirmos,bet gal ir gerai ,nes susirgo mano lelius susirgo,tai uzsirasiau kovo 20,prie egles turgaus netoli,nebeatsimenu pavadinimo blush2.gif ,bet is s raides
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2007 02 23, 23:19)
Gal kas nors esate rade? Gal idetumet nuoroda? Labai idomu butu pasiziureti..  blush2.gif

Savo mokykloje paparašyk, parodys tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 02 27, 14:13)
Teorija issilaikiau eksternu rugsejo pradzioje..  ax.gif

Ar sunku buvo savarankiskai pasiruost? As sian kaip tik uzsirasiau i vairavimo kursur, o teorija mokysiuos eksternu....
Atsakyti
QUOTE(Sapho @ 2007 02 27, 19:38)
Ar sunku buvo savarankiskai pasiruost? As sian kaip tik uzsirasiau i vairavimo kursur, o teorija mokysiuos eksternu....

Man tai tikrai ne.. paskaitinejau pusantros savaites vakarais ir tiek.. ax.gif Kazkaip ejau net nusiteikusi, kad neislaikysiu, nes su drauge taip staigiai susitarem, kad einam laikyt ir uzsirwgistravom, o po pusantros savaites ir nuejom.. Na ir ka iskart ir islaikiau.. ax.gif Pagrindinis mokslas bus vairavimas.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapho @ 2007 02 27, 21:38)

man taip pat nebuvo sunku,pasėdėjau prie bilietų ,išsiaiškinau kur kas ir viskas dabar jau teoriją išsilaikius rolleyes.gif
Atsakyti
matet regitros psl. yra 2006 metu geriausios vairavimo mokyklos biggrin.gif . Pasiziurejau, kad Kaune daugiausia ismoko gerai vairuoti, t.y. daug islaikiusiu is pirmo karto verysad.gif . Saunuoliai thumbup.gif
Atsakyti