Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Indreaja @ 2007 05 13, 18:30)
Sveikos visos vairuotojos smile.gif Man čia iškilo toks kvailas klausimas. Prieš kiek anksčiausiai laiko galima pradėt mokytis vairuot? Egzaminus lyg ir galima laikyt prieš mėnesį iki sueinant 18? Norisi ir reikia man kuo anksčiau pradėt mokytis(nors ir kaip bijočiau) 17 man tik dabar suėjo, tad iškilo klausimas kada maždaug būtų galima eit. Ačiū 4u.gif

Šiaip nepatariu dabar eit,išmoksi ir pamirši,palauk ,kai bus keli mėn iki 18 metų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 05 13, 19:42)
Šiaip nepatariu dabar eit,išmoksi ir pamirši,palauk ,kai bus keli mėn iki 18 metų. mirksiukas.gif

Aha aš irgi taip galvoju, bet tada maždaug kada? Kad būtų kuo greičiau. Na kiek ten laiko mokomąsi(žinoma jei viskas gerai) Pora mėn? Ir dar, kad gali laikyt lyg tais prieš aštuoniolikai sueinant vienam mėn. Tai tada galima pradėt truputį vėliau nei 17 su puse? Ar dar vėliau netgi?
Papildyta:
QUOTE(Auksėja @ 2007 05 13, 19:42)
palauk ,kai bus keli mėn iki 18 metų. mirksiukas.gif

Po to perskaičiau šitą dalį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indreaja @ 2007 05 13, 19:31)
Aha aš irgi taip galvoju, bet tada maždaug kada? Kad būtų kuo greičiau. Na kiek ten laiko mokomąsi(žinoma jei viskas gerai) Pora mėn? Ir dar, kad gali laikyt lyg tais prieš aštuoniolikai sueinant vienam mėn. Tai tada galima pradėt truputį vėliau nei 17 su puse? Ar dar vėliau netgi?
Po to perskaičiau šitą dalį biggrin.gif

Na aš mokiausi ~2 mėn,nes pradėjau važinėt,beveik besibaigiant kursams.Šiaip,tai geriausiai eit iš vis,kai maždaug mėnesis lieka,nes instruktoriai tada laiką tempia,iš pradžių po kartą savaitėje važiuoja,na čia dar ir kaip kurioj mokykloj,pasiklausinėk prieš pradėdama,kur galvoji mokytis.O labai anksti pradėt tikrai neverta,nes be 18 metelių teisių rankytėse neturėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 05 13, 22:08)
Na aš mokiausi ~2 mėn,nes pradėjau važinėt,beveik besibaigiant kursams.Šiaip,tai geriausiai eit iš vis,kai maždaug mėnesis lieka,nes instruktoriai tada laiką tempia,iš pradžių po kartą savaitėje važiuoja,na čia dar ir kaip kurioj mokykloj,pasiklausinėk prieš pradėdama,kur galvoji mokytis.O labai anksti pradėt tikrai neverta,nes be 18 metelių teisių rankytėse neturėsi  mirksiukas.gif

Žinau viską, kad be 18 nieko nebus biggrin.gif Tiesiog jau norisi,kad jau 18 turėčiau rankose dokumentą. Na man reik to mašiniuko, ne "pasilaktyt". O kokiem kursams besibaigiant, atsiprašau,nelabai supratau. Ir iki ko mėn kai lieka? Ir dėl ko jie tą laiką tempia? Atsiprašau, kad aš čia tokia visa nesusipratus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Indreaja @ 2007 05 13, 20:35)
Žinau viską, kad be 18 nieko nebus biggrin.gif Tiesiog jau norisi,kad jau 18 turėčiau rankose dokumentą. Na man reik to mašiniuko, ne "pasilaktyt". O kokiem kursams besibaigiant, atsiprašau,nelabai supratau. Ir iki ko mėn kai lieka? Ir dėl ko jie tą laiką tempia? Atsiprašau, kad aš čia tokia visa nesusipratus blush2.gif

pati girdėjau kaip instruktorius regitroje klausė egzamenatoriaus nuo kada galima laikyti, tai sakė kadangi dabar teisės padaromos per tris dienas, tai ir laikyti dabar galim a tik suėjus 18 ax.gif todėl patariu eiti prieš 3 mėn maždaug iki sueis 18, nors man papuolė geras instruktorius tai aš per dvi savaites viską atvažynėjau, o draugė iki šiol važynėja, o jau kiek praėjo ax.gif
Atsakyti
Siaip Vairaldoj galima daimis moketi, o del masinu tai nera jokio skirtumo, nes kai tikria moki vairuot tai nesvarbu kokai masina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dženita @ 2007 05 14, 16:56)
pati girdėjau kaip instruktorius regitroje klausė egzamenatoriaus nuo kada galima laikyti, tai sakė kadangi dabar teisės padaromos per tris dienas, tai ir laikyti dabar galim a tik suėjus 18  ax.gif todėl patariu eiti prieš 3 mėn maždaug iki sueis 18, nors man papuolė geras instruktorius tai aš per dvi savaites viską atvažynėjau, o draugė iki šiol važynėja, o jau kiek praėjo  ax.gif

Na aišku, vadinas teks dar palaukti smile.gif Aišku būtų gerai, kad kas prieš tai dar iš "savų" bent kur gazas ir stabdis parodytų. Baisu bus tokiai nevėkšlai eit biggrin.gif O beje kur mokėtis? Ir ar seniai išsilaikėt teises? smile.gif
Atsakyti
otai kokios masinos vairaldoj? ta prasme kai mokiniesi vairuoti ? rolleyes.gif siaip idomumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2007 05 10, 21:04)
merginos turiu toki klausimuka  blush2.gif  kalbejau vakar su pazystama,ji pries pora dienu laike vairavima,bet neislaike,taciau susitare su instruktorium,na suprantat pinigeliais  rolleyes.gif  tei va man ir ydomu,gal kam taip yra buve kaip elgtis jei ka? blush2.gif  ka manot? g.gif
Papildyta:
islaikei vaziavima??oj sveikinu,sveikinu!!! 4u.gif  man va ryt egzas,tai nerimstu,velniu prisigalvoju  verysad.gif

Ačiū lb už sveikinimus 4u.gif
Ir tik jau neverk ir nesinervyk. Nu kitą kartą išlaikysi. Juk ir klaida tokia, kad kitą kartą žiūrėsi atidžiau ir viskas bus gerai. Pamatysi. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(audruliux @ 2007 05 14, 17:11)
Siaip Vairaldoj galima daimis moketi, o del masinu tai nera jokio skirtumo, nes kai tikria moki vairuot tai nesvarbu kokai masina  smile.gif

Kai moki nesvarbu, o kai tik mokaisi, tada dar ir kaip svarbu smile.gif
Atsakyti
Sveiki. As mokiausi vairavimo mokykloje "ADPILIS", Zirmunu g.143, Vilnius. Galit uzeiti i tinklapi www.vairuokauto.lt. Man labai ten patiko. Gerai apmoko, istruktorius geras, malonus. Ruosia visas kategorijas. Zodziu, SIULAU TEN MOKYTIS smile.gif
Atsakyti
Kriste_ Vairaldoj masinos ivairios, as su opeliu universalu mokiaus, siaip jie puslapi turi internete www.vairalda.lt ten ir nuotraukos yra. Faina ten tikrai smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Kas zebra baige, ar ilgai laukdavot vairavimu? nesinori labai ilgai vazineti.. Kazkaip bijau eiti mokintis vairuoti, dar gyvenime uz mechanines masinos vairo neu sedejusi, tik uz automato... unsure.gif
Atsakyti