Sveikutes
Va as daba nezinau kaip daryti paskaiciau forume kokia mokykla rinktis cia Kaune Noriu pradeti laiktyti teises tik va neapsisprendziu kur, nes va pvz Vairalda man yra geriau nes gyvenu prie topolio tai salia namu paskaitos butu bet dar labai geri atsiliepimai apie auto arv kiek zinau ten naujos masinos ir tokios pacios kaip regitroj tai del to gerai nors nezinau kaip Vairaldoj tai va daba nezinau kaip cia rinktis kur geriau
Ir dar noriu paklausti pvz reikia uzsiregistruoti per neta ?? o galima ddalim moketis uz kursus tarkim pradziai kokius 400lt o kita dali veliau ??/ ar reikia iskarto visa suma moketi?
QUOTE(Kriste_ @ 2007 05 10, 17:11)
Sveikutes
Va as daba nezinau kaip daryti paskaiciau forume kokia mokykla rinktis cia Kaune Noriu pradeti laiktyti teises tik va neapsisprendziu kur, nes va pvz Vairalda man yra geriau nes gyvenu prie topolio tai salia namu paskaitos butu bet dar labai geri atsiliepimai apie auto arv kiek zinau ten naujos masinos ir tokios pacios kaip regitroj tai del to gerai nors nezinau kaip Vairaldoj tai va daba nezinau kaip cia rinktis kur geriau
Ir dar noriu paklausti pvz reikia uzsiregistruoti per neta ?? o galima ddalim moketis uz kursus tarkim pradziai kokius 400lt o kita dali veliau ??/ ar reikia iskarto visa suma moketi?
Aš ZEBRE mokinausi, ten irgi mašinos naujos jaeigu ką Ir čia galima buvo mokėt dalim, o kaip kitose, nžn. Geriausia nueit į pačias mokyklas ir pasiklausinėt visko. Nes kai rinkausi aš centre visas apėjau daugmaž, o pakalbėjus labiausiai šita prilipo Ir nesigailiu, vakar va važiavimą isšilaikiau
merginos turiu toki klausimuka kalbejau vakar su pazystama,ji pries pora dienu laike vairavima,bet neislaike,taciau susitare su instruktorium,na suprantat pinigeliais tei va man ir ydomu,gal kam taip yra buve kaip elgtis jei ka? ka manot?
Papildyta:
islaikei vaziavima??oj sveikinu,sveikinu!!! man va ryt egzas,tai nerimstu,velniu prisigalvoju
Papildyta:
QUOTE(Jolkė @ 2007 05 10, 16:38)
Aš ZEBRE mokinausi, ten irgi mašinos naujos jaeigu ką Ir čia galima buvo mokėt dalim, o kaip kitose, nžn. Geriausia nueit į pačias mokyklas ir pasiklausinėt visko. Nes kai rinkausi aš centre visas apėjau daugmaž, o pakalbėjus labiausiai šita prilipo Ir nesigailiu, vakar va važiavimą isšilaikiau
islaikei vaziavima??oj sveikinu,sveikinu!!! man va ryt egzas,tai nerimstu,velniu prisigalvoju
Na muter, tai kaip gi sekesi vairavimo egzaminas. Tikimes, kad naujienos bus geros
muter>>Laikom kumščius už tave Greičiau pranešk naujienas.
Aš kol pati nepradėjau mokytis vairuot,niekada neatkreipdavau dėmesio į tai,kad nerealiai daug tų mokinių yra.Kažkoks bumas.O dabar ,tai vos ne vien juos matau.
Aš kol pati nepradėjau mokytis vairuot,niekada neatkreipdavau dėmesio į tai,kad nerealiai daug tų mokinių yra.Kažkoks bumas.O dabar ,tai vos ne vien juos matau.
QUOTE(Auksėja @ 2007 05 11, 12:49)
muter>>Laikom kumščius už tave Greičiau pranešk naujienas.
neislaikiau,susimoviau
sveikos, gal kas galit parekomenduoti kur galima vilniuje , zirmunuose i vairavimo kursus uzsirasyti? na zinot kad instruktorius nepiktas butu, ir viska isaiskintu normaliai gal kas i kompanija nori, idomiau nei vienai ?
QUOTE(muter @ 2007 05 11, 14:03)
neislaikiau,susimoviau
Tik nenusimink!Kitas kartas bus sekmingesnis Mane tai tik ta mintis ir guodzia,kad jeigu neislaikysiu pirmakart,perlaikymu skaicius juk neribojamas.Zinoma,LT rekordo sumusti nenoreciau
QUOTE(muter @ 2007 05 11, 15:03)
neislaikiau,susimoviau
nepergyvenk islaikysi antra kart,cia nuo streso matyt ,o ka padarei ne taip
QUOTE(koposs @ 2007 05 11, 18:33)
nepergyvenk islaikysi antra kart,cia nuo streso matyt ,o ka padarei ne taip
viska aikstelei atlikau,tik juokingiausia greitejimo linija pravaziavau : (
cia tas rupuki stresas,man taip kojos drebejo,kad i vaira kelieniai trankesi
QUOTE(muter @ 2007 05 11, 18:36)
viska aikstelei atlikau,tik juokingiausia greitejimo linija pravaziavau : (
Užjaučiu aš jaučiu,taip drebėsiu,kad net užvest mašinos negalėsiu
Sveikos visos vairuotojos Man čia iškilo toks kvailas klausimas. Prieš kiek anksčiausiai laiko galima pradėt mokytis vairuot? Egzaminus lyg ir galima laikyt prieš mėnesį iki sueinant 18? Norisi ir reikia man kuo anksčiau pradėt mokytis(nors ir kaip bijočiau) 17 man tik dabar suėjo, tad iškilo klausimas kada maždaug būtų galima eit. Ačiū