Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Dženita @ 2007 05 03, 11:25)
o kitą kartą tai tu pabandyk įsivaizduoti, kad jis sėdi šalia ir dar neleisk jam tau paskutinias pamokas sakyti kada perjungti pavara ir kada įjungti posukį, nes priprasi ir paskui bus sunkoka  g.gif  bigsmile.gif

Tai jau perjungineju pati, ypac , kai su teciu vaziuoju, tai jis isvis man nieko nesako, nebent ko nors paklausiu... uzisrasiau po dvieju savaiciu i egzamina, baisu ... pradejau vazinet dar tik nepilnai pries pora menesiu... idomu kaip seksis man tokiai dar zaliai "vairuotojai" rolleyes.gif nuo balandzio 4 iki dabar buvo pertrauka vaziavimu, kad galeciau teorija issilaikyt, tai po tos pertraukos, kai atsisedau uz vairo pas teti, kazkaip lyg baime isgaravo, kurios vis dar turejau bigsmile.gif
va dar su ta aikstele neaisku kaip bus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mayami: 03 gegužės 2007 - 19:46
QUOTE(Mayami @ 2007 05 03, 20:44)
Tai jau perjungineju pati, ypac , kai su teciu vaziuoju, tai jis isvis man nieko nesako, nebent ko nors paklausiu... uzisrasiau po dvieju savaiciu i egzamina, baisu ...  pradejau vazinet dar tik nepilnai pries pora menesiu... idomu kaip seksis man tokiai dar zaliai "vairuotojai" rolleyes.gif nuo balandzio 4 iki dabar buvo pertrauka vaziavimu, kad galeciau teorija issilaikyt, tai po tos pertraukos, kai atsisedau uz vairo pas teti, kazkaip lyg baime isgaravo, kurios vis dar turejau bigsmile.gif
va dar su ta aikstele neaisku kaip bus doh.gif

man su posūkiais,tai problema doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif pamirštu dažnokai parodyt blush2.gif
Papasakokit labiau apie teorijos egzaminą,na maždaug kokie klausimai,ar sukti?Jau kitą savaitę keliausi tikriausiai laikyt... blink.gif blink.gif
Atsakyti
jeigu moki, tai tikrai nera taip baisu, islaikiau praeita sestadieni thumbup.gif
Klausimai labai lengvi man pasitaike, bet klaidu vis tiek padariau ax.gif
svarbiausia zinoti visus niuansus, kas kaip ir is kur gali vaziuoti, is kurios juostos kur sukti, zenklinimo galiojima, sankryzas ir pan, jei saziningai mokaisi ir "ikerti" sistema, tikrai nesunku 4u.gif man sankryzu gal tik pora buvo, o va draugei daug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 05 03, 21:06)
man su posūkiais,tai problema  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif pamirštu dažnokai parodyt  blush2.gif
Papasakokit labiau apie teorijos egzaminą,na maždaug kokie klausimai,ar sukti?Jau kitą savaitę keliausi tikriausiai laikyt...  blink.gif  blink.gif

man tai buvo labai daug reguliuotoju ir sankryzu, beje pasitaike su vilkimu vienas kiek pamenu, o greiciu is viso nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 05 03, 20:06)
man su posūkiais,tai problema  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif pamirštu dažnokai parodyt  blush2.gif
Papasakokit labiau apie teorijos egzaminą,na maždaug kokie klausimai,ar sukti?Jau kitą savaitę keliausi tikriausiai laikyt...  blink.gif  blink.gif

tu pratinkis, nes jei per egzą neparodysi 6 kartus tai šakės bus, nes man atrodo 6 nekritines galima surinkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 05 03, 22:06)

teorijos egzaminui ruosiuosi pagal siuos testus: http://www.badongo.com/file/1203674 db namie pagal juos mokausi,bet ir mano vairavimo mokykloj tokie pat, sake mazai ir nuo regitros tesiskiria g.gif
Atsakyti
svarbiausia ne aklai isiminti bilietus, o zinot taisykles, aisku bilietai labai puikiai padeda isimint bigsmile.gif
Atsakyti
as penktadieni laikau vairavima,bijau rupuki tai negaliu fear.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 05 07, 12:53)
teorijos egzaminui ruosiuosi pagal siuos testus: http://www.badongo.com/file/1203674 db namie pagal juos mokausi,bet ir mano vairavimo mokykloj tokie pat, sake mazai ir nuo regitros tesiskiria  g.gif

Tai kad man atrodo, kad čia tas dar iki pakeitimų - nuo regitriniu na ne iš esmės, bet skiriasi - mažiau atsakymų versijų, kiek skiriasi grafika ir pan. Oi bet čia tema apie instruktorius. Atsiprašau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 08 gegužės 2007 - 22:14
QUOTE(organizatore @ 2007 05 07, 12:53)
teorijos egzaminui ruosiuosi pagal siuos testus: http://www.badongo.com/file/1203674 db namie pagal juos mokausi,bet ir mano vairavimo mokykloj tokie pat, sake mazai ir nuo regitros tesiskiria  g.gif

Sitie bilietai panasus gal kokiu 60 % i mokyklos bilietus. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(muter @ 2007 05 08, 23:11)
as penktadieni laikau vairavima,bijau rupuki tai negaliu  fear.gif

Nebijok 4u.gif Viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2007 05 08, 23:11)
as penktadieni laikau vairavima,bijau rupuki tai negaliu  fear.gif

Nebijok,atsipalaiduok ir rytoj viskas bus gerai mirksiukas.gif

QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 08, 23:12)
Tai kad man atrodo, kad čia tas dar iki pakeitimų - nuo regitriniu na ne iš esmės, bet skiriasi - mažiau atsakymų versijų, kiek skiriasi grafika ir pan. Oi bet čia tema apie instruktorius. Atsiprašau  blush2.gif

na kadangi,dar net nebandziau regitroj laikyt,tai man sunku kazka pasakyt,kai sako,kad beveik vienodi,kaip mokyklose,is esmes,tai tikiu,nes juk gi pagal taisykles parengti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 05 10, 11:24)
sako,kad beveik vienodi,kaip mokyklose,is esmes,tai tikiu,nes juk gi pagal taisykles parengti. biggrin.gif

na nežinau, man asmeniškai papuolė tik keli panašus į mokyklinius, o visus kitus turėjau mastyti ax.gif
Atsakyti